Nedense Canon bana hiç sıcak bir makine gelmiyor :) Ben Elektro World'de fotoğraf makineleri bölümünde satıcıya sormuştum Nikon D90 Canon 550D'den iyi mi diye evet demişti. Canon'un bodyleri birde bana oyuncak gibi geliyor.
Yarınız D3100 diyor yarınız D90 diyor ya yine çelişki de bıraktınız beni :)
magaza gorevlisi arkadaslara tek danisacagim sey satis rakamlari oluyor cunku onda yalan soyleyemiyorlar yada en azindan sallayamiyorlar sorunuzun cevabi cok zor, ben boyle durumlarda magaza gorevlilerinden fikir aliyorsam onlarin yerdikleri cihazlari almayi tercih ediyorum dusunebiliyor musunuz bir tanesi -ahan adres de vereyim darty magazazinda birtanesi- hs20 ile d3100u karsilastiriyordu hs20yi ove ove bitiremiyordu zavalli amcamizda kuzu kuzu dinledi etkilendi aldi makinayi hemde d3100den daha pahaliya
d90 yoktu ama yinede d90i gidip almanız daha iyi olur demişti :) çoğunlukla canon olmasına rağmen nikonu övdü :) yani adam sonuçta çalışan cebine para girmiyor :)
Feeldovodion nick sahibi arkadaş kalem aldı ve parası gondermedi 10 gün gecti bu arkadaştan alışveriş yapmayim modoratorlerede sesleniyorum böyle adamları bu sitede nasil tutuyorsunuz. @feeldevotion bu adam bir de teğmen olmuş burada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme