Build 14624524 sürümünde sorunsuz açılıyor oyun bende, steam'de güncel sürüm şu an "14643189" onunla çalışması için yamanın güncellenmesi gerekiyor. Konudaki ekran görüntüsünde fontla ile ilgili sıkıntı var ama güncel yamada fontu güncellemişler. Geri bildirim olarak, kırmızı renkli yazıların çıktığı kısımlardaki bazı metinler ingilizce kalmış. Ekran görüntüsü almadım ama <color="red"> diye aratırsanız bulursunuz. |
Nine Sols Türkçe Yama (2. sayfa)

-
-
aynı hatayı bende alıyorum. discord yetkililerine sormayı denedim ama cevap biraz uzun sürede geliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cortingenaynı hatayı bende alıyorum. discord yetkililerine sormayı denedim ama cevap biraz uzun sürede geliyor.
Oyun orijinal sürümle uyumlu diye biliyorum. Konudaki linkten tekrar indirin ve yamayı tekrar kurun. Eğer çalışmıyorsa, tekrar güncelleme geldiyse, oyun bizde yok. Dosyaları paylaşmanız ve güncellememiz gerekiyor.
-
Türkçe yama orijinal oyunun sürümüne güncellendi arkadaşlar, konudaki linkten tekrar indirerek kurulumu yapabilirsiniz.
-
eyw kardeşim
-
Yamayı güncelleyebilir misiniz
-
Yakında güncelleyeceğiz.
-
Teşekkür Ederim. Sabırsızlıkla bekliyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toprak0855 -- 27 Haziran 2024; 11:24:47 > -
Oldu mu acaba?
-
Yama güncel. Bende çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkalonera -- 17 Ağustos 2024; 19:17:15 > -
Merhaba ,yama güncel değil rica etsem güncelermisiniz .Oğlumla oynuyorduk oyuna güncelleme gelince dil gitti .Sürekli soruyor 🥹🙏
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hakoyeto
Merhaba ,yama güncel değil rica etsem güncelermisiniz .Oğlumla oynuyorduk oyuna güncelleme gelince dil gitti .Sürekli soruyor 🥹🙏Yakın zamanda bakmaya çalışırız. Güncelleyince duyuru geçeriz
-
Çok teşekkür ederim şimdiden elinize sağlık 👍🏻
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ana dosyaya atmaya derken anlayamadım lütfen nasıl atılacağını birisi söyleyebilir mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emoji123 -- 30 Kasım 2024; 23:50:8 > -
Şuanda yama güncel değil. Güncellendiği zaman haber vereceğim. O zaman kurulumda sorun yaşamaya devam edersen, detaylı yardımcı olurum.
-
Tamamdır teşşekkürler.
-
Yamayı gamepass için güncelleyebilir misiniz lütfen ?
-
Yamayı yapan arkadaşa ilettim ama henüz net bir cevap vermedi. Benim vaktim olursa ben bakacağım.
-
Kurulu bekletiyorum. Teşekkürler.
-
gamepass için güncel mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X