Bildirim
ninja gaiden sigma yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gaiden black çiler nerdesiniz -
Ninja Gaiden Black PS3'e çıkmadıki o oyun sadece XBOX'ta var.Eyer Ninja Gaiden Sigma ise burayı denemeni öneririm.http://forum.donanimhaber.com/m_15829588/tm.htm -
arkadaşım saol gaiden ve black olarak x boxda ben de var oyunlar ben benim gibi hasta olup bu oyunu ps3 de oynayanları arıyorum linkde boş oyun hakkında bi bilgi yok sigmayı oynayıp da orayı kafaya takmadan nasıl oynamışlar hayret -
Sen Gaiden Black ile konu açmışsan yanlış yere açmışsın. -
quote:
Orjinalden alıntı: sanat7
arkadaşım saol gaiden ve black olarak x boxda ben de var oyunlar ben benim gibi hasta olup bu oyunu ps3 de oynayanları arıyorum linkde boş oyun hakkında bi bilgi yok sigmayı oynayıp da orayı kafaya takmadan nasıl oynamışlar hayret
yok onu yenemezsin -
yenemezsin derken bi şekil yarıya gediriyorum enerjisini dahasıda zorluyo malum iki vuruş veya bi kapmada ölüyoruz bence boşuna konulmuş olamaz deniyorum ben olumlu olumsuz bilgi veririm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X