Şimdi Ara

NİNTENDO 3DS GÜNCELLEME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yeni nintendo 3ds aldım R4 kart verdiler yanında içinde oyunlar falan yüklenmiş ve kurulmuş şekilde ama nete giremiyorum güncelleme istiyor. Güncelleme yaparsam oyunlar gidicek diye biliyorum hatta kullanılmaz hale gelirmiş doğru mu?? Güncelleme olayını ne yapmalıyım ?? Oyunlar gitmeden ya da en azından nintendoya zarar gelmeden nasıl güncelleme yapabilirim biraz anlatır mısınız ??

• Hocam şöyle oluyor ,

Örneğin R4 kartın üreticisi diyiyorki şu şu şu bilmemne sürüme uyumlu yazılım çıkarttık diyor. Yazılımı siz karta atıyorsunuz , sonra güncelliyorsunuz ve problem olmuyor diye biliyorum ama ,

bu sabah eshop 'a girmek istediğimde güncelleme olduğunu söyledi. 6.2 olan sürüm 6.3 oldu. Üretici bu kadar kısa sürede karta update çıkartırmı bilmiyorum açıkçası , üreticinin sitesine bakmakta fayda var.

Onun haricinde güncellerseniz kart güncelleme çıkana kadar kullanılmaz hale gelir , bilginiz olsun. Ya korsan a evet diyip , internet + eshop dan feragat ediceksiniz , yada onları kullanmak isteyip orjinal kullanıcak yada kartın ilgili sürüme ait güncellemesinin çıkmasını bekliceksiniz. Kolay gelsin.
  • Çok sağolun :D
    Bende pek anlamam oyun yüklemeymiş oymuş buymuş r4 kartın içinde 90 oyun var mario pokemon falan haricinde pek oynayamıyorum diğer oyunları çok da kaliteli değiller. Yani r4 kart kullanılmaz hale gelir ama bunun sonucunda da eshop falan kullanabilirim ve nintendo sağlam çıkar ?? Keşke oyunları kurtarabilsek neyse :D
    eshopta güzel oyunlar var mı demo değillerdir inşallah ? Çok soru soruyorum ama sizce güncelleme yaparsam karlı çıkar mıyım ?
  • Güncelleme yaparsanız sağlam çıkarmı bunu 3DS kullanıcıları kulübü var orada sorarsanız daha iyi olur çünkü hiç korsan kullanma girişimine girmedim henüz

Ama sağlam çıkıyorsa eğer ki kullanabilirsiniz. eShop 'ta güzel oyunlar var mı derseniz , şöyle söyleyeyim her hafta güncelleniyor ve yeni içerikler ekleniyor.

Sadece 3DS oyunu değil aynı zamanda çok büyük oranda DS , GameGear , Gameboy , Virtual Console dediğimiz eski konsolların 3DS e uyarlanmış bir sürü oyun var.

Kartlı popüler oyunların dijital halleride var (Animal Crossing , New Super Mario Bros 2 , Mario Kart 7) ama tabii ki çok büyük bir beklenti içine girmeyin derim ben size yinede :) Bunun haricinde denemek isterseniz oyunların demolarıda var kaliteli oyunların demolarını pek beklemeyin derim çok :)

İyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkin Kayalar -- 14 Eylül 2013; 21:53:07 >

• Çok sağolun :D Bende ona göre güncellemeyi düşünüyorum işte o zaman oraya sorayım bir de :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox 360 güncellenmiyor.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.