Şimdi Ara

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü (324. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.476
Cevap
100
Favori
226.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
Giriş

3DS pokemon oyunlarinda online durum şimdilik canlı. Dilediğin takasları oyun içi yapabiliyorsun. Ne yazık ki bu durum Nisan ayında bitecek.

• Pretendo Network'ten gelen bir durum güncellemesine göre an itibarıyla yeni oluşturulan hesaplar hiçbir oyunda online'a erişemiyor.

Nintendo 3DS Kullanıcıları KulübüPretendo (@pretendo@pretendo.network) (@PretendoNetwork) on Xtwitter
    We have an important announcement to make with regards to the shutdown of Nintendo Network. It appears that new users are no longer play online in *any* game Details in our latest blog post. Please take the time to read https://t.co/e02xUXGZeE
    https://twitter.com/PretendoNetwork/status/1738788188594778261
  • Kuzenime 2.el new 3DS LX siparişi verdik zaten üretimi durduruldu çoktan bildiğiniz gibi, 2 güne elimizde olur yanında 2 mario oyunu ile birlikte ,eshop da 3ds bölümü kapandı diyorlar ..ben girdim baktım kapanmamış demolar falan duruyo doğrumudur? Switch ve lite varken bunu neden aldınız diye sorabilirsiniz ,çocuk ille 3ds xl istedi..switch i sevmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 3 Temmuz 2024; 20:3:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kreuger kullanıcısına yanıt

Emin misin hocam? 27 Mart 2023 tarihi itibarıyla demolar da dahil kapanmış olması lazım. Bak şu linkte de yazıyor.

https://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/57847/~/wii-u-%26-nintendo-3ds-eshop-discontinuation-q%26a

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Doğru kapanmış lakin kuzenim single takılıyor sorun yok...80 milyon satmış ve hala popüler olan oyun satma potansiyeli olan bir platformu kapatmak bence akıl işi değil ayrıca ben olsam nintendonun yerinde yeni bir new 2D ,XL çıkartırım cünkü switch bunun yerini dolduramadı taşıma ve pil konusunda, sattı o ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 8 Temmuz 2024; 13:45:40 >
  • Herkese merhaba, new 3ds almak istiyorum, xl modeli özellikle istemiyorum daha önce kullandım satan arkadaşlar ulaşabilir mi t, teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde Türkçe yama olan 3ds olanı var mı?

• Türkçe olan 3DS ne demek hocam?

• 3DS arıyorum ama düzgün cihaz bulamadım henüz. Tavsiyesi olan var mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kobewankenobi kullanıcısına yanıt

Para varsa new 3ds ler daha temizdir hocam onlara da uçuk fiyat çekiyorlar ama az bulunduğu için

• Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    3ds aldım, sabırsızlıkla bekliyorum. Denk düşersem New 3ds de almak isterim. Switchten sonra çok eski hissettirmez umarım.

• kobewankenobi kullanıcısına yanıt

Bende 3dsxl vede new 3dsxl var ama switch yine eniyisiNintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü 

• Elimde satılık Pokemon ds/3ds oyunları
    New 3ds xl
    Old 3ds mevcut ilgilenen yazabilir

• 2dsxl cihazımın bataryası eskisi kadar gitmemeye başladı bataryasını internette bulamadım nereden temin edebilirim/değiştirtebilirim? Bilgisi olan var mıdır?

• AyranMen A kullanıcısına yanıt

Türkiye'de değiştirme imkanın yok. Yurt dışından ifixit gibi siteler var ama ancak bir arkadaşınla getirtebilirsin.

• s-adebisi kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.