Şimdi Ara

Nintendo 3DS Oyun İncelemeleri, Haberleri ve Takas Etme (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
677
Cevap
13
Favori
34.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elimde pal versiyon zelda var isteyen olursa takaslayabiliriz
  • Mario&Luigi Dream Team Bros oynamamış olan varsa çok şey kaybeder.
  • Ankara içi, elimde RE: Revelations ve Street Figther 4 takaslamak istiyorum. Uygun önerileri özel mesajla atarsanız sevinirim. Elinizdeki oyunun yeniliğine göre üstüne para da verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talat2106

Animal crossing, luigi's mansion satan varmi?
    Heryerde aradim ama gittigidiyor'dan baska yerde yok orasida cok kazik.

Shopto'dan veya Amazon'dan alın. AC kampanyası vardı bir yerde sanki geçenlerde. En kötü ihtimal eShop'tan alın. AC her gün oynanacağından dijital olması büyük avantaj olur. Ben Shopto'dan preorder ile almıştım makul bir fiyata.
  • arkadaşlar aranızda new super mario 2 oynayan varsa bilen vardır.ben altıncı bölüme kadar oynadım prensesi de kurtardım...7 ve 8 bölüme nasıl gecebilecem bilemedim...
  • Bu konuyada yazayım bilginiz olsun;
    Alınık Zelda ve Mario oyunları arıyorum.Hertürlü Mario oyunu ile ilgilenebilirim.3D Land tercihimdir.

http://forum.donanimhaber.com/m_79040883/f_//tm.htm#79040883

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 4 Ağustos 2013; 11:39:41 >
  • Arkadaşlar oyun alımına devam etmekteyim.

http://forum.donanimhaber.com/m_79040883/f_//tm.htm#79438037

Zelda
    Metal Gear Solid
    Batman 2
    Lord of the Rings
    R4 Kart(Versiyonum son versiyon uyumluysa alabilirim)

Ve diğer tüm oyun tekliflerine açığım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Arkadaşlar oyun alımına devam etmekteyim.

http://forum.donanimhaber.com/m_79040883/f_//tm.htm#79438037

Zelda
    Metal Gear Solid
    Batman 2
    Lord of the Rings
    R4 Kart(Versiyonum son versiyon uyumluysa alabilirim)

Ve diğer tüm oyun tekliflerine açığım

http://www.dr.com.tr/kategori/Oyun-Konsol/Oyunlar/grupno=01319

bu arada bazı oyunlardaki indirim bitmiş. mesela geçen hafta pes 11 19lira pes 12 29liraydı ridge racer da sanrım 29lira civarındaydı, yine de bazı oyunlar hala uygun, misal lego lotr

• Nintendo 3ds hacklenmedi mi hala gateway kart çıkıcaktı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenercag

Nintendo 3ds hacklenmedi mi hala gateway kart çıkıcaktı ?

Kart pek çok yerde bulunmakta fakat fiyatı 80$ ve kernel'i indirebileceğimiz site kapanmış. Bir kart çıktıysa gerisi gelir hocam ben derim ki bu sene bitmeden 3dslerimizde korsan oyun oynayabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3DS NTSC
    Code of Princess-45 TL
    Nano Assault-40 TL
    Paper Mario-65 TL
    Castlevania Mirror of Fate-65 TL
    Monster Hunter 3 Ultimate-60 TL
  • hocam kirby incelemesi yokmu
  • elimde mari 3d land var resident evil ile yada monster hunter takas etmek istiyorum adana dayim?
  • satiş fiyati da 65 tl
  • PAL:
    Legend Of Zelda: Ocarina Of Time 3DS
    P.E.S. 2012
    Pilotwings Resort

Mevcut. takas etmek istiyorum arkadaşlar, sürekli takas olmasa da olur, kalıcı ya da geçici takas düşünebiliriz.
  • Satılık veya takaslık NINTENDOGS GOLDEN RET. AND CATS NTSC-U oyunum var,

herhangi bir PAL oyunla takas olur satışı ise 25 tl
  • [PAL]Oyun sıfır ayarında çiziksizdir. Kutusu ve kitapçıkları tam olarak mevcuttur. İstanbul içi Üsküdar Kasımpaşa ve Taksim'de elden teslim yapılır. Onun dışında ptt kapıda ödeme gönderilir (komisyon ve kargo alıcıya aittir)
    Fiyat:90 tl.
  • Ben yeni nintendo 3ds aldım R4 kart verdiler yanında içinde oyunlar falan yüklenmiş ve kurulmuş şekilde ama nete giremiyorum güncelleme istiyor. Güncelleme yaparsam oyunlar gidicek diye biliyorum hatta kullanılmaz hale gelirmiş doğru mu?? Güncelleme olayını ne yapmalıyım ?? Oyunlar gitmeden ya da en azından nintendoya zarar gelmeden nasıl güncelleme yapabilirim biraz anlatır mısınız ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: muru-muru

Ben yeni nintendo 3ds aldım R4 kart verdiler yanında içinde oyunlar falan yüklenmiş ve kurulmuş şekilde ama nete giremiyorum güncelleme istiyor. Güncelleme yaparsam oyunlar gidicek diye biliyorum hatta kullanılmaz hale gelirmiş doğru mu?? Güncelleme olayını ne yapmalıyım ?? Oyunlar gitmeden ya da en azından nintendoya zarar gelmeden nasıl güncelleme yapabilirim biraz anlatır mısınız ???

önce kartı güncelleyip sonra da sistemi güncellersen %90 sorun olmaz. kartın sitesinden bir bak güncelleme var mı. bazı kartlarda güncelleme desteği olmuyor o zaman yapılacak birşey olmaz ya yeni kart alıcaksın yada güncellemeyeceksin.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.