Şimdi Ara

Nintendo 3ds ve PS Vita oyun fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
3.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kendime el konsolu almayı düşünüyordum, PS Vita oyunları pahalı diye Nintendo 3ds'ye yöneldim, birde baktım ki 3ds oyunları vita oyunların daha pahalı. Fikrinizi almak istedim aynı fiyat olduğuna göre, Vita almak daha akıl karı değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: theoki

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba

Kendime el konsolu almayı düşünüyordum, PS Vita oyunları pahalı diye Nintendo 3ds'ye yöneldim, birde baktım ki 3ds oyunları vita oyunların daha pahalı. Fikrinizi almak istedim aynı fiyat olduğuna göre, Vita almak daha akıl karı değil mi?

Hocam oyun fiyatları olarak 3ds ve Vita birbirine çok yakındır ancak Vita' nın çok büyük bir avantajı var o da Ps Plus. Bir diğer başlıkta bu konuyla ilgili yorum yazmıştım dün , Vita' da işler iyi gitmiyor konusunda olması lazım. Açıkçası Plus olduğu için 3ds' deki kadar sık oyun almıyorum ben çünkü yeterince oyun geliyor oradan.
    Şuana kadar; Uncharted, Gravity Rush, Mortal Kombat, Wipeout 2048, Virtue's Last Reward gibi bir sürü oyun edindim o yüzden gayet memnunum(ps3 de olduğu için bir yandan oradan da oyunlar geliyor)

• 3DS oyunları fiyatı hiç düşmez. Nintendo oyunları düşmez PS2 (gamecube) yani oyunları bile onların hiç düşmüyor bırak 3DS'yi. Plus çok iyi ya bende alsammı yeni aldım
  • Plus çok mantıklı arkadaşlar tavsiye ederim güzel oyunlar çıkıyor herzaman olmasada
  • 3dsyi kullandım. elli tlye var deseler yemin ediyorum almam. çözünürlük çok kötü. grafiğe önem vermiyorsan eğer bu seferde tuş takımı çok küçük . oyunların trophy desteği yok. vitada html5 desteği var. net sayfasından video izleyebilirsin. oyunlarda kesinlikle pahalı değil sadece fazla oyun yok. zaten oyunları birinci elden almak ahmaklık olur diye söylüyorum. hadi onuda yapmasan psn plus otuz tlye en az beş altı bedava oyun ve her ay yeni oyunlar ekleniyor. dolayısıyla her türlü vita. hiç pişman değilim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanaslan59

3dsyi kullandım. elli tlye var deseler yemin ediyorum almam. çözünürlük çok kötü. grafiğe önem vermiyorsan eğer bu seferde tuş takımı çok küçük . oyunların trophy desteği yok. vitada html5 desteği var. net sayfasından video izleyebilirsin. oyunlarda kesinlikle pahalı değil sadece fazla oyun yok. zaten oyunları birinci elden almak ahmaklık olur diye söylüyorum. hadi onuda yapmasan psn plus otuz tlye en az beş altı bedava oyun ve her ay yeni oyunlar ekleniyor. dolayısıyla her türlü vita. hiç pişman değilim :)

Hocam zaten Trophy ne işe yarıyorki . Nintendo'da ki altınlar kadar değeri yoktur . En azından 3DS'de ki altınlar bir işe yarıyor . Örneğin indirilebilir içerikler alıyorsun , karakterine giysi almaya yarıyor VB.

3DS oyunlarının fiyatının pahalı olması Nintendo'nun eli kolunu Türkiyeden çekmesi . GG'deki satıcılarda oyunları yurt dışından getirdiği için kar amacıyla daha pahalıya satıyorlar .

Bence Tuş takımı gayet yeterli . Hatta Vita'nın tuşlarına göre daha büyük X/Y Vs. tuşları .

Ayrıca 3DS'e 2-3 oyun alsan seni 2-3 ay götürür Örneğin mario kart ve Zelda OOT alsan seni rahat 3 ay götürür o 2 oyun .

Eğer oyun kıtlığı çekersende EShop'ta da Virtual Console adında bir hizmet var .2-3 dolara klasik oyunlar alabiliyorsun . Örneğin Metroid - Zelda 1 - DK serileri - Wario oyunları VB . oyunlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RubyC+ -- 30 Nisan 2013; 14:38:27 >

• Konsolun ikinci el fiyatına oyun alınıyor. Çok pahalı değilmi yinede 3ds oyunları. Yeni çıkan konsol oyunları o kadar pahalı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pearl Jam

Konsolun ikinci el fiyatına oyun alınıyor. Çok pahalı değilmi yinede 3ds oyunları. Yeni çıkan konsol oyunları o kadar pahalı değil.

Evet elbette pahalı . Fakat artık Türkiyede Nintendo oyunları satılmadığı için GG'deki çakallar pahalıya satıyor . Yoksa bir Mario 3D Land 25 dolar . TL ile 55 TL falan oluyor . Ama GG'de Mario oyunlarına bakarsan 100 TL den aşağıya bulamazsın ne yazıkki .

Fakat Yurt dışından getirtme imkanın varsa kesinlikle sorun çıkmaz . Hatta fazla fazla alırsın .
  • hocam vitanın oyunları daha kaliteli fiyatlar aynı zaten 3ds oyunları ile 2. oyun alırsınız çoğu oyunda online pass yok zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahehknlegatus

hocam vitanın oyunları daha kaliteli fiyatlar aynı zaten 3ds oyunları ile 2. oyun alırsınız çoğu oyunda online pass yok zaten

Vitanın oyunları daha kaliteli de bizim neden haberimiz yok ?
  • Hocam bende karne hediyesi olarak 1200 tl limitim var. 2 tane nintendo 2 ds alcam türkiyede 1 oyun hediyeli imiş. Sonraki oyunları ise amerikadan abimle getirtmeyi düşünüyorum akıl karı olur değil mi? Çünkü öyle yaparsam 500- ila 400 lira kalıyor onada pes 2013 ile ps3 almayı planlıyorum 2 el sizce mantıklı bir alışveriş mi olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenerLi-GenÇ

Hocam bende karne hediyesi olarak 1200 tl limitim var. 2 tane nintendo 2 ds alcam türkiyede 1 oyun hediyeli imiş. Sonraki oyunları ise amerikadan abimle getirtmeyi düşünüyorum akıl karı olur değil mi? Çünkü öyle yaparsam 500- ila 400 lira kalıyor onada pes 2013 ile ps3 almayı planlıyorum 2 el sizce mantıklı bir alışveriş mi olur?

3DS'de bölge sınırlaması var. Avrupa sürüm konsol (PAL) alıp da Amerika'dan (NTSC) oyun alırsanız çalışmaz. Ona göre alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Hocam bende karne hediyesi olarak 1200 tl limitim var. 2 tane nintendo 2 ds alcam türkiyede 1 oyun hediyeli imiş. Sonraki oyunları ise amerikadan abimle getirtmeyi düşünüyorum akıl karı olur değil mi? Çünkü öyle yaparsam 500- ila 400 lira kalıyor onada pes 2013 ile ps3 almayı planlıyorum 2 el sizce mantıklı bir alışveriş mi olur?

3DS'de bölge sınırlaması var. Avrupa sürüm konsol (PAL) alıp da Amerika'dan (NTSC) oyun alırsanız çalışmaz. Ona göre alın.

Hocam bende düşündümde burdaki konsolun oyun giriş ile tv bağlantı türünün alakası varmı ?

• O yurtdışı,yurtiçi fiyat farkı sadece ds'ye özel değil neredeyse bütün elektronik eşyalarda durum aynı bunun şuçlusuda yabancı firimalar değil tamamen vergi kaynaklıkaynaklı
    Mesela geçen vitaya yurtdışından oyun getirdim kargo+oyun 70tlye geldi eğer türkiyede alsaydım kutusuz hali bile 100tlye geliyordu,kutulusunu düşünemiyorum bilebile
    Zaten konsol olayına giren biri bence yurtdışı alışveriş olayınıda bilmeli yoksa trdeki fiyatlarla 2-3 orjinal oyun resmen konsoldan bile daha pahalı olabiliyor
  • quote:

quote:

quote:

Hocam bende düşündümde burdaki konsolun oyun giriş ile tv bağlantı türünün alakası varmı ?

Bambaşka bir konuya atladık. 3ds ile tv bağlantısı olmaz ps3 veya xbox 360 için diyorsanız hdmi girişli olduğundan tvye bağladığında sıkıntı olmaz. Yalnız xbox Amerika'da 110w adaptörle geliyor ve Türkiye'de direkt çalıştıramazsın ya ATABA 300-400 w çevirici alacaksın ya da yeni adaptör. PS3'de ise böyle bir sıkıntı yok bildiğim kadarıyla. Oyun girişi olarak neyi kastettiniz bilmiyorum 3ds kartuş girişiyse fark yok bildiğim kadarıyla.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bambaşka bir konuya atladık. 3ds ile tv bağlantısı olmaz ps3 veya xbox 360 için diyorsanız hdmi girişli olduğundan tvye bağladığında sıkıntı olmaz. Yalnız xbox Amerika'da 110w adaptörle geliyor ve Türkiye'de direkt çalıştıramazsın ya ATABA 300-400 w çevirici alacaksın ya da yeni adaptör. PS3'de ise böyle bir sıkıntı yok bildiğim kadarıyla. Oyun girişi olarak neyi kastettiniz bilmiyorum 3ds kartuş girişiyse fark yok bildiğim kadarıyla.

Hocam pek konuya hakim değilim o yüzden affola. Şimdi ben Pal ve NTSC farkını bilmediğimden biraz "cahil" bir cevap verdim. Yani Pal ve NTSC ne oluyor onu bilgilendirirseniz ona göre bir seçenk düzenleyeceğim.

• FenerLi-GenÇ kullanıcısına yanıt
    Nintendo 3DS'te alan sınırlaması var. PAL = Avrupa NTSC = Amerika kodudur. Yani Amerikadan alacağın konsollar NTSC'dir ve Avrupa/Türkiye'den aldığın oyunlar çalışmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elluin

Nintendo 3DS'te alan sınırlaması var. PAL = Avrupa NTSC = Amerika kodudur. Yani Amerikadan alacağın konsollar NTSC'dir ve Avrupa/Türkiye'den aldığın oyunlar çalışmaz.

Hımmm saolun hocam o zaman oyunlarıda aletide amerikadan alsam burda oynayabilirim değil mi?
  • FenerLi-GenÇ kullanıcısına yanıt
    Evet. Oyunların NTSC olmasına dikkat etmeniz gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elluin

Evet. Oyunların NTSC olmasına dikkat etmeniz gerekli.

Hımm saolun hocam
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.