Şimdi Ara

nintendo 3dsde ds software wifi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar ben 3dsimdeki nds oyunlarını online oynamak için ayarlara girdim mario kart dsden ama internetimin wpa/wpa2 olması sebebiyle bağlanamıyorum bunun bir çözümü yok mu tek çözüm modem ayarlarını wep yapmak gibi gözüküyor ancak evde birçok alet var 3 adet pc iphone vesaire vesaire bunların hepsi de benim olmadığı için wep yaparsam onlara sorun yaratır diye yapamıyorum hem wpa daha güvenli bir sistem wep kolaylıkla delinebilen bir şifreleme yöntemi yardımcı olursanız seviirim

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanerdogdu

merhabalar ben 3dsimdeki nds oyunlarını online oynamak için ayarlara girdim mario kart dsden ama internetimin wpa/wpa2 olması sebebiyle bağlanamıyorum bunun bir çözümü yok mu tek çözüm modem ayarlarını wep yapmak gibi gözüküyor ancak evde birçok alet var 3 adet pc iphone vesaire vesaire bunların hepsi de benim olmadığı için wep yaparsam onlara sorun yaratır diye yapamıyorum hem wpa daha güvenli bir sistem wep kolaylıkla delinebilen bir şifreleme yöntemi yardımcı olursanız seviirim

wep yapıp bir dene.şimdiye kadar wep e bağlanamayan bir tane toshiba laptop gördüm gerisi sorunsuz bağlandı.sorun çıkarsa tekrar wpa ya çewirirsin

ds ler wep gördüğü için çewirmen gerekecek aksi halde 3ds görsede ds oyunları görmiyecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.