Şimdi Ara

Nintendo DS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ek bilgi; Nintendo 3DS de alabilirsin. 3DS, geriye uyumlu olduğu için bütün DS oyunlarını çalıştırır. Aynı anda 2 konsola birden sahip olmuş olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 31 Ağustos 2020; 19:42:30 >
  • basitlik guzeldir..boşa yazıyorum gibi.Nintendo  DS
    3ds başka hikaye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 31 Ağustos 2020; 20:36:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pspsexer kullanıcısına yanıt
    Bana yardımcı olduğun için teşekkürler. Ya ds lite alırım ya da dsi alırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ds lite dediğim gibi basit ve sade iyi tarafı bu.DSİ cfw ye uygun ama sade değil.gereksiz özellikler eklenmiş ekranı daha iyi gibi ama eksik olan basit retro havasi.3ds ise DSİ dan da öte basitlikten uzak daha komplike basitlik dediğim sadelik hangisini alırsan al.olur.ds karşılaştırması yaptık sonuç bu.3ds te ds oyunlari ayni keyifle olmuyor oyunlar basit cihaz bir üst model.

Kısaca ds basit oyunlara sahip bir cihaz yapısi da basit olunca uyusuyor .daha komplike olunca adi 3ds oluyor DSİ ise tam arada kalıyor.her modeli seçilir ama benim seçimim ds lite sana DSİ olabilir SD kartı su an kullanılabilir.3ds ise gereksiz pahalı.fiyat performansı uzak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 31 Ağustos 2020; 22:20:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3ds zaten almayı düşünmüyordum aşırı pahalı . Uyguna ya dsi alırım ya da ds lite ikiside çok iyi konsollar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ds lite alır sanır super kart ile gba,gbc,gb oyunlarınıda destekler.
  • Fiyat/performans anlamında en mantıklı tercih Nintendo DS Lite diyebilirim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.