Şimdi Ara

Nintendo DS alınırmı model farkları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nıntendo ds modellerınden bırını almayı dusunuyorum modeller arasındakı farklar ne bılındıgı gibi konsol eskı bir konsol almak dogrumudur ps vita yanı bı konsol fakat cok basarılı olmadı ve cok mahliyetli önerileriniz için şimdiden cok teşekkır ederım

• ds serisinden almayı düşünüyorsan ve fiyatı uygun olsun diyorsan ben ds lite öneririm yada biraz daha para verip 3ds alabilirsin aradaki modelleri es geç bence ds ve psp karşılaştırması da asla yapılamayacak bir karşılaştırmadır bana göre çünkü tamamen farklılar, konsolda aynı zamanda film izlemeyi müzik dinlemeyi vs istiyorsan, ben oyun oynarken iyi grafik isterim diyorsan psp almalısın bence, hatta wifi ile işin olmazsa git gayet uygun fiyata psp street al:).. yok ben birçok oyun istiyorum ve acayip eğlenmek istiyorum diyorsan ds almalısın ama dikkat et nintendo forumundasın şuan ayrıca iyi bir araştırma yapmanı öneririm para verceksin sonuçta

• yorumun icin cok teşekksur ederım acıklayıcı ve fikir verıcı olmus söyledıklerını dikkate alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gannıcus -- 14 Ocak 2013; 2:42:20 >
  • Rica ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: animaniax
    dikkat et nintendo forumundasın şuan a

bir zamanlar yapılan nintendo ds VS. sony psp fanlarının kapışmaları vardı ne günlerdi be
  • quote:

Orijinalden alıntı: claude

quote:

bir zamanlar yapılan nintendo ds VS. sony psp fanlarının kapışmaları vardı ne günlerdi be

cidden güzeldi nintendo forumu çok aktifti bir zamanlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: claude

quote:

cidden güzeldi nintendo forumu çok aktifti bir zamanlar

sadece nintendo forumu değil tüm dh öyleydi. ha şöyle bakarsan şimdi de aktif ama konuşulanlar ne yeni nesil telefonlar,oyunlar yok efendim sosyete cafesi yok kızın rujunu beğenmedim,çorabı güzeldi ama bana bakmadı falan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.