Şimdi Ara

nintendo ds lite mı yoksa psp slim mi? sizce hangisi daha iyi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
10.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sen bi eline ds alıp zelda oynasana allah aşkına yap bu dediğimi ve sonra gel burda bi daha yorum yaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: swat882

yoq daha neler!!!!!!!!!!!!psp bir numaradır.....yaşasın sonyyyyyyyyyyyygrafik istemeyen tetris yada game boy un en dandiklerinden alsın....zuahahahahahah patapon sizin marionuzdan iyidir..bebe belik oyunları::: biriniz ds nin en iyi oyununun görüntülerini koyun ....

Buyur arkadaşım
     nintendo ds lite mı yoksa psp slim mi?  sizce hangisi daha iyi?

Archaic Sealed Heat...

Sen de PSP'nin en eğlenceli oyunun bir resmini koy..

(Ayrıca Mario'dan eğlenceli platform oyunu yoktur. Patapon da Meteos bozmasıdır)

• psp nin neredeyse üm oyunları eğlenceli,,,,, sanki psp nin oyunları zevksismiş gibi!!!!!al sana zevkkkkkk+++++grafikkkkkkk cod ++burnout++pes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 9 Haziran 2008; 14:08:50 >

• Arkadaşalr DS Lite'ımı aldım Grafiklrini gerçekten çok beğendim PSP kadar ayrıntı barındırmıyor ama en az onun kadar grafikleri kaliteli bunu rahatça Pro Street'te Carbon'da Call of Duty'de görebilirsiniz.Ayrıca PSP'deki oyunlar artık klasikleşti Playstaion'ın 2'nin aynısı diyebilirim DS'te ise hem PS2 oyunları hemde kendi oyunları mevcut yüzlerce oyunu var.Ben bi değerlendirme yapmıştım ne kadar doğrdur bilemem ama bana kalırsa değelendirmeye alınırsa sonuç buna benzer çıkacaktır:

PSP:
    Grafik:7/10
    Oynanabilirlik:6/10
    Oyunalrın verdikleri zevk:6/10
    Multimedya:8/10
    Diğer özellikler:6/10
    NDS:
    Grafik:5/10
    Oynanabilirlik:8/10
    Oyunların verdikleri zevk:8/10
    Multimedya:6/10
    Diğer özellikler:7/10

• videodan birşey anlamadım desem
  • Wabcam'la çekildiği için çok kötü gerçekten ama verdiği oyun hissi oturduğunuz yerden belli oluyor.Zaten grafiklerinin nasıl olduğunu oynanbilrilikle anlayabilirsiniz sanki yağp gibi kayıyor araba ama daha güzel videolarını bulursam göstereyim PSP'nin gerçekten grafikleri çok iyi ama DSL'yide yabana atmamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cırık -- 9 Haziran 2008; 23:05:44 >
  • tabi kide sonucta ds de bir oyun konsolu ama bu benim görüşüm ben psp yi sewiyorum herkesin görüşüne saygı duyuyorumama gercekten psp de grafik ++zevk cok büyük oranda war

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 9 Haziran 2008; 12:18:13 >

• Bu video belki biraz daha açıklyacı olabilir.Arkadaşlar kusura bakmayın üst üste yazıyorum amacım post kasmak değil

http://ntunnel.com/index.php/1010110A/e052bfc3422d465ae2401ea4dd56ce90062a8c7e94e99597ee1f2db49054b06d0353a436cd45569915800
  • tşkr bu daha güzel olmuşşş!!!oyun ne kadar hızlı yaaapsp ninde warmı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 9 Haziran 2008; 12:20:29 >
  • Tamam bulursam vericem beğendiğine sevindim video'yu grafikleri bana göre güzel PSP kadar ayrıntısı yok belki ama onun akdar kaltieli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cırık -- 9 Haziran 2008; 13:12:41 >
  • http://ntunnel.com/index.php/1010110A/1c7ba6f813313bdf81a0d65b1b7c48ab00aaa8f1b651ea7ba3f1119ade699cd8f073cd78235c6d02f1e1849e497b703ac1fbcb93ff8bd19915960

Buda PSP arkadaşlar gerçekten ayrıntıları çok iyi barındırıyor DSL'de bu kadar ayrıntı yok ama grafik kalitesi neredeyse benziyor birkaç eksiğin dışında yani DSl'yide kötü diyemeiz Grafik açısından ama oyunların verdikleri zevkler iki konsoldada aynı diyebilirim.

• Buda PSP vs DS daha önce verildiyse ksura bakmayın DS'nin Tony Hawk Metroid gibi oyunlarının grafikleri PSP'yle aynı nerdeyse.....

http://ntunnel.com/index.php/1010110A/a5015183edbd8e075ca424896ee994422b9a7c65d87e1ca0d5eb6cb1b236f30f10c24ecc5820c6eb17560

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cırık -- 10 Haziran 2008; 0:14:23 >
  • thanx
  • ben ikisini alıcam
  • Swat eline ds almadığın heryerden belli oluyor ve ortalığıda karıştırma nintendo forumunda. Sen resmen grafikden bahsediyon [ne eğlencesi (ha sana grafik eğlence veriyordur,evet.) ] . Bence düzgün mesajlar yaz kavga çıkacak mesajlar yerine.
  • kardeşim bence hiç savunmasak daha iyi pspciler anlamıyor ds i kullanmadanda anlayamıycaklar grafik herşey sanıyorlar bi oyunu 1 günde bitirmek hoşlarına gidiyor ve hiç farkında değiller oynadıkları oyun hep aynı tür aynı şeyi 1000 kere pişirip koymuşlar önlerine...bende ds lite vardı sattım psp daha iyi sandım psp aldım alır almaz 1 haftada sattım pspyi..şuan xbox360 alıcak olmasam ds lite alırdım tekrardan...alışılmışın dışında bişeyler deneyin inanın pişman olmazsınız zaten fiyatları çok ucuzladı 175ytlye var forumda sıfır ds lite..sanırım nintendo bölümünün boş olmasının nedenlerinden biride sorunsuz aletler üretmesi nintendonun..kimsenn kullanmak için bişeyleri okumasına pek gerek kalmıyor.ama tabiki burdan oyunları haberleri fln paylaşamıorz o büyük eksiklik 2 aletde güzel geldi bana ilk bakışta ama pspnin sunduğu oyunlara alıştık ve sıkıldık artık nintendonun oyunlarını ne duydunuz nede gördünüz(bunu derken şöhreti yok anlamında söylemiyorum)her geçtiğiniz bölümde vay anasını demek hoşunuza gidebilir..ama pspde net ve video izlemek harikaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batlordd -- 14 Haziran 2008; 1:28:00 >

• oyunları çok mu zevksiz yani zevk vermiyomu bu konsolda hersey yapılıyor arkadasımbirde grafik olazsa zevk biraz zor olur o zaman atari nin oyunlarıda cok zevkli nie herkes ps3 xbox alıyor acaba cok merak ettimbenim amacım forumu karıstırmak değil arkadasım.......alın forum sizin olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: swat882

oyunları çok mu zevksiz yani zevk vermiyomu bu konsolda hersey yapılıyor arkadasımbirde grafik olazsa zevk biraz zor olur o zaman atari nin oyunlarıda cok zevkli nie herkes ps3 xbox alıyor acaba cok merak ettimbenim amacım forumu karıstırmak değil arkadasım.......alın forum sizin olsun

Nintendo nun kendine özgü bi ton oyunu var sadece psp de olan bi oyun var mı bildiğin

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.