Şimdi Ara

nintendo ds lite mı yoksa psp slim mi? sizce hangisi daha iyi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forever psp Ds biraz daha geriden takip ediyor malsef edecekte
  • kesinlikle psp;
    cünkü ds'de olan hersey onda da war we artıları war, mesela grafikleri, SONY olması, cok daha kaliteli oyunlar...
    ayrıca ben emulator ile ps1 we gba oyunları da oynuyorum crash, gt2, pokemon falan...
    kararını werdiyesen hayırlı olsun kardes ama bence pspden asla bıkmazsın cünkü sonucta ds'den daha güclü we heralde yakında illegal de olsa ds oyunlarını falan calıstırmanın bi yolu cıkıcaktır
  • bu söylediğin imkansız...dokunmatik ekran destekli oyunlar unuttun glb
    quote:

Orjinalden alıntı: fataL_berq

we heralde yakında illegal de olsa ds oyunlarını falan calıstırmanın bi yolu cıkıcaktır
  • bende pspciyim baştan söyleyeyim hatta kararımıda baştan söyliyim, multimedia özellikleri bakımından psp diyorum.

Ama oyun kalitesi, adam gibi oyunlar(!) yüzünden psp diyenlere pspye son aylarda kaç tane hit oyun çıktığını sormak isterim. Ds oyun konusunda maalesef pspden önde
  • ds i hic oynamadim ama sekil itibariyle psp daha guzel duruyor ustune film mp3 internet wireless den online multi gibi ozellikleirnin olmasi . bence bunlar ayirt edici ozellikleri ya ds i acip masa koydugunda insanlar tetris diyip gecer bence ama psp i cikardiginda haliyle insanlarin merakini cezbediyosun
  • DS'in multimedia özellikleri yalan; PSP'nin yanında sönük kalıyor. Lakin, DS sadece LoZ: Phantom Hourglass için bile alınır. DS'in oyunları ve en önemlisi güzel oyunları bir hayli fazla. PSP'nin ise 10-15 oyunu dışındakiler, hep aynı tarz; herkesi öldür ve ilerle gibi, araba yarışları gibi... İkisinin de birbirlerini bastıracak yönleri var. Görecelidir ve kıyas saçmadır.
  • multimedya istiyosanız gidin gp2x alın oyunlarda tabi ki dsl
  • tabiki psp bu fiyata Film Muzik Oyun İnternet bir arada bulamazsin hemde bu kaliteyle...Psp tek gecerim en iyi taşınabilir aygıt!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kabuto

ds i hic oynamadim ama sekil itibariyle psp daha guzel duruyor ustune film mp3 internet wireless den online multi gibi ozellikleirnin olmasi . bence bunlar ayirt edici ozellikleri ya ds i acip masa koydugunda insanlar tetris diyip gecer bence ama psp i cikardiginda haliyle insanlarin merakini cezbediyosun

Öncelikle Ds ile online internet üzerinden oyun oynayabiliyorsun. '. olarak emin ol insanların çok daha fazla ilgisini çekiyor. Otobüste filan açınca çevremde kalabalık oluyor. Özellikle mikrofon ve dokunmatik ekran kullandığım oyunlarda kafayı sıyıranlar oldu. Kendi aralarında ki konuşmaları duyuyorum mesela adamın biri - oha adam üfledi harita temizlendi bu ne yav dedi. Ama şu da var gerçekten fazla ilgi çekiyor ve bu yüzden otobüste artım oynamıyorum. Zaten işin doğrusu otobüste oynamak pek kolay değil. Psp ise hemen hemen hiç isanların ilgisini çekmiyor diyebilirim. Zaten çoğu kişi de biliyor cihazı bilmeyenlerde bir bakıp geçiyor genelde. Tabi liseli çocuklar filan pes oynarken arkamda abi pas ver abi çak şutu filan diyor o ayrı

• ya ben psp diyorum ama tüm güzel oyunlar nds e çıkıyo bu aralar prince of persia nın yeni sürümleri falan yada başka oyunlar (şimdi aklıma gelmedi) bütün platrofmlara yapıyo adamlar psp ye yapmıyolar sinir oluyorum onun düşında multimedya özellikleri olarak psp harika
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orod-Dain

Öncelikle Ds ile online internet üzerinden oyun oynayabiliyorsun. '. olarak emin ol insanların çok daha fazla ilgisini çekiyor. Otobüste filan açınca çevremde kalabalık oluyor. Özellikle mikrofon ve dokunmatik ekran kullandığım oyunlarda kafayı sıyıranlar oldu. Kendi aralarında ki konuşmaları duyuyorum mesela adamın biri - oha adam üfledi harita temizlendi bu ne yav dedi. Ama şu da var gerçekten fazla ilgi çekiyor ve bu yüzden otobüste artım oynamıyorum. Zaten işin doğrusu otobüste oynamak pek kolay değil. Psp ise hemen hemen hiç isanların ilgisini çekmiyor diyebilirim. Zaten çoğu kişi de biliyor cihazı bilmeyenlerde bir bakıp geçiyor genelde. Tabi liseli çocuklar filan pes oynarken arkamda abi pas ver abi çak şutu filan diyor o ayrı

Arkadaşım mesajı yazarken otobüse bir binmişsin birdaha inmemişsin. Allah aşkına taşınabilir konsol denildiğinde otobüsmü geliyor aklınıza :)

Bimexden aldıgım Nintendo DS Lite'ımı 2 ay sonra zararına sattım :) Oyunlar çocuksu. Çocuksuda demiyim aslında. Biraz Japon kültürüyle alakalı bu. F&F Serisinin son filmi olan Tokyo Drif'i izleyen arkadaşlar bilir. Filmin bir bölümünde "Game Center" olarak hazırlanan bir mekana gidiliyor. Bizim karanlık ateri salonlarımızın birazdaha renk cümbüşü olanı. Oralarda oynan oyunlar işte nintende ds nin oyunları. Örneğin; Dragon Booster, böyle pokemon döwüşleri falan Bizim insanızım birazdaha oynanabilirlik birazdaha grafik birazdaha akıcı oyunlardan hoşlanıyor. Öyle üflemekle kalemi sayesinde topu tutup atmaktan zevk almıyo coğu kesim. En azından ben ve benim çevrem bu yani :)

Şuan PSP Slim Piano Black 3.90 M33-3 kullanıcısıyım. Netten indirdiğim;
    * God Of War
    * Manhunt 2
    * Def Jam Fight For
    * The Warriors
    * Tony Hawks
    * Pes 2008
    * Pro Street
    gibi Aksiyon, grafik, oynanabilirlik, süreklilik bakımından tatmin edici oyunları bellek kartına atıp rahatca oynayabilirken.

Ayrıca Ds'nin oyun türlerinin baş özelliği olan eğlenceye yer veren psp oyunlarındanda
    * Luxor
    * Bomberman
    * Tokobot
    * +N
    gibi oyunlarda bolca eğlence mevcut. Dokunmatik ekranı aramıyorsunuz.

İçine attıgınız mp3 film gibi dosyaları deniz kenarında dinleyip izlemekte cok hoş oluyor. Hele ki Kulak içi kulaklıgı taktıgınızda cewreyle alakanız olmuyor.

Annem pcde internetten okey oynarken bende kablosuz modem sayesinde psp'den internete bağlanabiliyor, msn'de arkadaşlarımla yazışabiliyor, yada nete girip travianda köyüme bakabiliyorum. İnsan daha ne isteyebilirki ?

Fakat arkadaşımızın seçiminede saygı duyuyorum paraya göre kıyaslama yapacaksa ds :) diğer yönlerde psp.

• Allah aşkına taşınabilir konsol denildiğinde otobüsmü geliyor aklınıza :)

evet akla gelen yerlerden biride otobüs seyahat ederken oynamak senin aklına gelmiyomu:Dhem o arkadaşda ne kadar ilgi çektiğini anlatmış sadece:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Djarumblack

Allah aşkına taşınabilir konsol denildiğinde otobüsmü geliyor aklınıza :)

evet akla gelen yerlerden biride otobüs seyahat ederken oynamak senin aklına gelmiyomu:Dhem o arkadaşda ne kadar ilgi çektiğini anlatmış sadece:D

Seninde dediğin gibi "evet akla gelen yerlerden biride otobüs" sadece biride otobüs evet. Arkadaş sadece otobüsten bahsetmiş. Diğer kullanım alanları sanki yokmuş gibi. Arkadaşa bişiy demedim zaten. Anlatmış görüşlerini belirtmiş. Sadece şaka yollu takıldım.

Bir kere okumak yetmiyor sanırım ?

• 4ever Psp slim
  • quote:

Orjinalden alıntı: srcn

quote:

Orjinalden alıntı: Djarumblack

Allah aşkına taşınabilir konsol denildiğinde otobüsmü geliyor aklınıza :)

Seninde dediğin gibi "evet akla gelen yerlerden biride otobüs" sadece biride otobüs evet. Arkadaş sadece otobüsten bahsetmiş. Diğer kullanım alanları sanki yokmuş gibi. Arkadaşa bişiy demedim zaten. Anlatmış görüşlerini belirtmiş. Sadece şaka yollu takıldım.

Bir kere okumak yetmiyor sanırım ?

ben ciddi yazdım sanıyosun sanırım:D

• tabi ki psp slim daha iyi.ds'nin oyunları psp'nin ki kadar iyi grafiklere sahip deil.ayrıca psp'de oyun oynamaktan başka şeyler de yapabilirsin.örnek:

film izlemek
    şarkı dinlemek
  • gereksiz bi topic ben kızdım sana ds le psp yi birmi tutuyosun gözüm kapalı psp..
  • Paranız varsa ikisinide alın çünkü ikisininde ruh haline hitap şekli farklı.
  • DS i Seçenler tam anlamıyla PSP ile oynamamıştır arkadaşlar bu böyle biline...
  • Arkadaşım hiç bişey bilmiyosan Bahsi geçen iki alet için çıkmış oyunların grafiklerine bakın .. PSP tek kelimeyle tartışılmaz!!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.