Merhaba arkadaşlar nintende ds lite almayı düşünüyorum internetten araştırdığım kadarıyla hem ds hem gba oynamak için en uygun cihaz ds lite galiba. ben hem ds oyunlarını hem de gba oyunlarını oynamak istiyorum gba sp de supercard vardı bunda da benzer hafıza kart destekli kaset varmıdır ? ayrıca bu cihazda başka neler yapılabilir ? şimdiden belirteyim "3ds al yeni oyunları oynarsın" demeyin yeni nesilci değilim.
Bende almak üzereyim, Sorunuzun cevabını bilmiyorumda en önemlisi sıfır Nintendo DS Lite nerde var onu dahi bulamadım :) Varmıdır sıfır satan uygun biyer ?
quote:
Orijinalden alıntı: miracdemir
Merhaba arkadaşlar nintende ds lite almayı düşünüyorum internetten araştırdığım kadarıyla hem ds hem gba oynamak için en uygun cihaz ds lite galiba. ben hem ds oyunlarını hem de gba oyunlarını oynamak istiyorum gba sp de supercard vardı bunda da benzer hafıza kart destekli kaset varmıdır ? ayrıca bu cihazda başka neler yapılabilir ? şimdiden belirteyim "3ds al yeni oyunları oynarsın" demeyin yeni nesilci değilim.
evet en uygun cihaz ds lite fakat üst modellerindede oynayabiliyorsunuz emulatörlerle birlikte.supercard adını verdiğimiz kaset var gba oyunları.eğer beklerim derseniz ben size orjinal konsol getirtebilirim 200 liraya saygılar