Şimdi Ara

●●NINTENDO DS TURNUVA DUZENLEME ALANI=)●●

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkes oynamak istediği oyunları ve friend code'larını yazarsa wi-fi ile rakip bulmak için kasmayız. Bütün friend code'ların bir başlık altında toplanması da çok iyi olacaktır. Turnuva düzenleyip paylaşırsanız sevinirim. Turnuva tarih ve saatini verdikten sonra ayrıntıları pm şeklinde veya msnden hallederseniz konu kirlenmemiş olur.;)

Friend Code'larım:
    Gta Chinatown Wars:
    536417667778

Mario Kart DS:
    081799
    288735

FIFA 2009:
    253597
    851835

Önemli not: Flash card kullanan arkadaşlar lütfen hileye başvurmasın=)

• Turnuva işini deneyen çok arkadaş oldu fakat başlayamadan bitti.
    Ben MSN'de ki arkadaşlarımla Bleach ve Tetris oynuyorum genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 12 Nisan 2009; 10:55:53 >
  • İyi o zaman oyanayacak arkadaşlarla msnden ekleyelim birbirimizi, ordan düzenleyelim=)
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydogan

Turnuva işini deneyen çok arkadaş oldu fakat başlayamadan bitti.

Ben de hatırlıyorum 1-1.5 sene önce falan, aydogan ve forumdan birkaç arkadaşla tetris ds kapışmıştık, beni daha yenebilen olmamıştı
    Neyse... ben de bu yeni oluşuma destek veriyorum, friend code larımı en yakın zamanda bildiricem beyler
  • Teşekkürler Leo. Sonuçta hiç olmadı diye düşünmemek lazım. Friend codu ekleyip, msnden konuşarak bir arkadaşla oyun oynamak çok zor değil=) Bekliyorum arkadaşlar Friend Codelarınızı. Özellikle GTA yı merak ediyorum=)
  • worms da oynayan olur mu ?
  • Herkes ne oynuyorsa yazsın friend code unu elbet çıkar rakip=)
  • quote:

Orjinalden alıntı: leo

quote:

Orjinalden alıntı: aydogan

Turnuva işini deneyen çok arkadaş oldu fakat başlayamadan bitti.

Ben de hatırlıyorum 1-1.5 sene önce falan, aydogan ve forumdan birkaç arkadaşla tetris ds kapışmıştık, beni daha yenebilen olmamıştı
    Neyse... ben de bu yeni oluşuma destek veriyorum, friend code larımı en yakın zamanda bildiricem beyler

Leo kapışalım senle =D
  • Aydoğan artık tetris master gibi birşey Leo, bu teklife yanaşmanı tavsiye etmem :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.