Bende bu yaz aldığım bir nintendo dsi 1.4u updateli konsol var ve acekard2i'mi görmüyor.. Internette araştırdığım kısmı dışında tamamen bilgisizim ne yapacağım konusunda.. Öğrendiğim kadarıyla başka bir (firmwaresi 1.4'den düşük) dsi veya ds lite lazımmış, acekard'ı da update edebilmek için.. Bunun başka bir yolu yok mudur, tanıdığım dsi'i 1.3 fln olan başka biri yok (Istanbuldayım).. Bu işlem bilgisayarda emulatörlerle fln gerçekleşemezmi acaba.. Lütfen yardım edebilirmisiniz..
Şimdiden çok teşekkür ediyorum herşey için..
Arkadaşlar sanırım emulatorle fln olması saçma olur.. Istanbulda veya konyada buluşabileceğim ve yemek karşılığı acekard2i'mi update edebilicek birisi var mı acaba.. elimde patlasın istemiyorum çok minnettar olurum gerçekten.. özel mesaj atabilirsiniz veya burdan ulaşabilirsiniz bana.. çok teşekkür ediyorum her türlü..
Merhaba şansına bende de aynı sorun var kartın çipine yazılım atılması gerekiyor.Benimkinede daha bugün atılacak fiyatını 30 tl istediler.Armağan oyuncak var ankarada orda ilgilenen birisi var.Garantisini verdi.Burada da passhakubilay diye geçiyor mesaj atarsan kargoyla yapıp yollarlar.