Şimdi Ara

Nintendo Dsi Update

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Treas Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 5 dakika önce dsi'ıma bir update geldi 1.4.2 sürümü.Acaba bilen birisi bu updatein neler getirdiğini söyleybilir mi?

• hadi ya uodate mi gelmiş !
    ben de yükseltsem mi acaba
    bir değişiklik hissettiniz mi ?
  • Korsan oyun kartlarini etkisizlestiriyor.(r4i,acekard)
  • arkadaşlar ben o updateyi yaptım r4 kart aldım sonra r4 kartı taktığımda alex rider stormbreaker diye oyun çıkıyo açıyorum an error has occured press and hold the power button to turn the system off. please refer to the nintendo dsi operations manual for details. yazıyo yardım edebilir misiniz?
  • Nintendo'nun klasik tuzağına takılmışsın.Aynısı 1 yıl önce bana oldu.Dsi'ı yeni almıştım.Gittigidiyor'dan Dsi'ıma R4-i sipariş ettim.Şansıma aynı gün Nintendo yeni bir update çıkarmış.Dsi konusunda cahil olduğumdan update ettim.Bir baktım kart geldiğinde çalışmıyor.İşte bu durumda tek yapabileceğin şey beklemek,aylar boyunca beklemek.Şu anki versiyonun sürümü gelince r4i-sdhc.com'dan indir ve dsi'ının flash kartına ekle.Eğer aldığın kişiye geri verebiliyorsan geri ver.Yoksa çok beklemek zorunda kalırsın.Ben 1 yıldır bekliyorum.
  • ya updateyi yapıcam ama bi türlü sdhc kartı biçimlendiremiyorum bilgisayardan sürekli donuyo (panasonic sd card formatter ile denedim.) sd kart olur mu sdhc olmasa ? bi de başka dosyalar da olsa sorun olur mu kartın içinde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimd -- 3 Ağustos 2011; 10:09:44 >
  • Olur.Her seyi sil sonra update geldiginde surumun iceriginin hepsini sd`ye at.Bu kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nintendo 3ds cfw hakkında
    9 ay önce açıldı
    Nintendo dsi R4 kart
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam ben bakıcam devamlı update geldi mi diye. teşekkürler yardımlarınız için. siz de bakıyorsanız çıkarsa bir şey buraya yazarsanız sevinirim.
  • Tabi yazarim.Rica ederim.
  • http://www.r4i-gold.com/
    şuraya bakar mısın update yeni gelmiş bu ayın beşinde yani 3 gün önce aliyim mi sizce işe yarar mı?
  • Eger r4 kart icin bir update geldiyse yukleyebilirsin.Ama asil update r4 kartinin ustunde yazan siteye gelir.onu bekle ya da yuklemeyi dene.
  • o kartı iade ettim. bundan mı alsam diyorum. arkadaşımla da oynayabilir miyim alsam wi-fi dan bi de download play ve multi cardla?
  • Evet oynaniyor.Sen bilirsin r4i gold'u engelliyemiyor Nintendo.
  • sen bilirsin derken? bi sorun falan mı çıkarıyo normal r4i daha mı iyi yanı ben çok bilgili diilim bu konularda kusura bakma
  • R4i-gold da alabilirsin tamamen ayni.Ama video desteginde bazi video turleri desteklenmiyor.Sana kalmis yani.
  • ya sorun diil oyunlarda sorun çıkarmasın şu anki sürümle çalışsın sonra online wi-fi download play vs. oyniyim sorun çıkarmasın internete de giriyim yeter.
  • Onu tam bilmiyorum iste bir arastir o zaman gold`u.Acekard2i oneririm.O daha iyidir Acekard2i al bence.Senin dediklerini de acar.
  • tamam r4itt aldım çalışıyo saolun yardımlarınız için
  • r4itt de wi-fi oynasam sorun olmaz di mi. flood yaptım kusura bakmayın ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.