Şimdi Ara

Nintendo DSi XL Türkiye'de ne zaman piyasaya çıkacak??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
4.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok şükür Dsi XL'ı bugün alabildim. Gerçi biraz ilginç bir şey yaşadım ama sonuç olarak epey zamandır aklımda olan bir konsolu almış oldum. Hafta sonu İstanbul dışına çıkıyorum o nedenle çıkmadan ürünü alabilmek istedim, artık döndükten sonra ürün hakkında daha detaylı bir yazı yazarım. Bu arada henüz oyun alacak vaktim olmadı ve büyük ihtimalle haftaya anca oyun alabilirim o nedenle şimdilik ürünün içerisinde ki yüklü yazılımlar ve Dsiware ile idare edeceğim

NOT: Arkadaşlar söylemeyi unuttum Mediamarkt Dsi XL modeli şu an için kampanyalı olarak satılıyor yani 549 tl değil 499 tl ye satılıyor bende bu fiyattan satın aldım aklınızda bulunsun diye söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 7 Nisan 2010; 15:44:47 >
  • Bende aldım bugün hatta şimdi çantamda duruyor unboxing videosunu çekicem hehe :):):)...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cırık

Bende aldım bugün hatta şimdi çantamda duruyor unboxing videosunu çekicem hehe :):):)...

Aynı anda mı aldık nedir? Videonu bekliyorum dostum, her ne kadar Dsi XL sahibi olsam da yine de videonu merakla bekliyorum. Ürünün içeriğini merak eden arkadaşlar için çok iyi olacaktır düşüncesindeyim.
  • Daha açmadım bile paketi jelatini duruyo xDXDXD...Hazırlıklara başlıyorum hehe :):):)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cırık -- 7 Nisan 2010; 16:39:00 >
  • Hayırlı olsun ikinize de hadi bekliyoruz
  • Sizlere çılgın bir unboxing videosu hazırlıyacağım :D:D:D...
  • Ow ye man kopmaya hazır mıyııııız
  • Nintendo XL unboxing and rewiew of TURKEY :D:D:D...
  • Teşekkür ederiz @GencayA ama ben ne yazık ki bir video hazırlayamayacağım:( Bir fotoğraf makinam yok, ne zaman nasiplensem başka bir şey çıkıyor o nedenle bir türlü adam gibi bir fotoğraf makinası alamadım. Bir kaç sene evvel profesyonel bir makina vardı ama o da abim sağolsun dalış esnasında arızalandı. Neyse @cırık dostumuzun videosu yeterli olur herhalde, bende detaylı bir yazı yazarım haftaya
  • Sağolun hocam, 2 videoya gerek yok zaten.
    Benim de aklıma aleti almayı soktunuz valla, ama almayacağımm
  • Video'yu çektim youtube'a ekliyorum :):):)...Manyak birşey oldu baya acemice ama izlemesi zevkli yalnız başına anca bu kadar hehe :D:D:D...
  • http://www.dailymotion.com/video/xcv5g4_nintendo-dsi-xl-unboxing-of-turkey_webcam veeeeeeeeeeeeeee DSi XL unboxing baya acemice ama olsun artık hehe :D:D:D...
  • @cırık eline sağlık dostum güzel bir video olmuş, coşmuşsun resmen XL'ı açarken
  • FON müziğini özenle seçtim :D:D:D...
  • Pokemoooooonnn süper olmuş video hocam eline sağlık
  • cırık, hocam oha yani biz 1 tanesini zor aldık sen DS şov yapmışsın bu ne gösteriş böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

cırık, hocam oha yani biz 1 tanesini zor aldık sen DS şov yapmışsın bu ne gösteriş böyle

Cidden ya bende ilk gördüğümde şaşırmıştım. Benim eski Ds'i satalı çok oluyor o nedenle bir video hazırlasam Dsi XL'ın yanına Gameboy Color, Gameboy Pocket ve Gba SP koyabilirim o kadar

• Ya ben öğrenciyim aslında gelen paraları buralara harcıyorum doğru düzgün yemek yemiyorum ki zaten diyetteydim çok işe yaradı artan paraları oyunlara konsollara harcıyorum işte 9 ayda 45 kilo verdim 130'dum :D:D:D...PSP 2K ve 3K'da var ayriyetten ve sevdiğim oyunların çoğunu orijnal alıyorum 40 tane DS'te 25-30 tanede PSP'de var bir ara arşivimin fotoğrafını çekip gönderirim sizlere :):):):..Ayrıca GBA SP NES versiyon var şimdi kafamda GBA MİCRO var hehe :D:D:D...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cırık -- 8 Nisan 2010; 18:37:26 >
  • Hocam oyunu falan anlarız da aynı konsolun farklı çeşitleri saçma, yoksa ben de yemeyip içmeyip orjinal takılan biri sayılırım
  • arkadaşlar DSi XL leriniz hayırlı olsun
    unbox videosunu da keyifle izledim, ellerine sağlık hazırlayan arkadaşımızın
    fakat videoda dikkatlice izledim, DSi XL 'i ilk açıçta setup kısmında ayarları yaparken, ülke seçiminde
    "Türkiye" olarak seçti arkadaş, ben Busa MediMarkt'tan aldıım halde DSi Shop'a girmez belki diye Türkiye yerine United Kingdom seçmiştim, DSi larımzdaki DSi Shoptan faydalanmak için ülke seçimimiz ne olması lazım

lütfen yardımcı olun bi bilen varsa, aldığım oyunların kodlarını giremiyorum DSi Shop'a
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.