Şimdi Ara

★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★ (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.146
Cevap
85
Favori
29.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rog ally bir boğa kadar güçlü. Yaklaşık 9 tflops... Yine de ben Switch 2 alacağım. Oyunları müthiş. Mario efsane

• sadays S kullanıcısına yanıt

Bu paraya ps5 var abi ★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★ 

★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Luigi’s mansion 3’e var mı bir güncelleme? Deck’te gooigi kaplamaları hata verince içimde ukte kalmıştı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jymz___ kullanıcısına yanıt

Herhangi bir haber görmedim. Temiz çalıştığı için ilk etapta gerek duyulmamış olabilir.

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    Switch2 edition takınca direk switch2 oyunu değil switch 1 oyunu üstüne ayrıca download koduymuş yani aslında switch1 oyununun yanına kod sıkıştırıp switch2 edition demişler. Hic değilse psde çıkanlar remastered tam disk yani düz oyunu yamalama yapmıyorsun direk yamalanmış hali.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Urahara0 kullanıcısına yanıt

Ben en baştan böyle olduğunu anlamıştım zaten. Tek bir oyun olarak olduğunu düşünmemiştim demek öyle anlamış insanlar.

• Hersey iyi guzelde su oyun fiyatlari yuzunden almaktan simdilik vazgectim. Verecek durumum var ama psikolojik olarak bir oyuna 80-90 dolar verirsen sanirim gece uyku uyuyamam. Sende uzdun nintendo... simdilik pc ve xbox devam.

• Acaba çıkışında magazalarda bulur muyuz yoksa stok sorunu yaşar mıyız Avrupadan alırsak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coimbra kullanıcısına yanıt
    20 milyon ilk seri sürülecek deniliyordu. Bu rakamın güncel teyit paylaşımları duymadım. Doğruysa çok rahat bulunacak gibi.

Sonrada bu bazı ön siparişler için online hesap sahibi olma, 5 saat oyun oynama deyince kafam karışmıştı hocam, 20 milyon sürerlerse rahat rahat buluruz özellikle bundle olanı kaçırmak istemem, Mario Kart uzun süre oynanıyor forza yapısı da iyi düşünülmüş

• orhanyor kullanıcısına yanıt

Katılıyorum, bende vazgeçtim.

Üstüne cihazda iyi değil...

İnanmıyorum buna pek. Sitesinde hep sonbahara kadar sınırlı üretim ve stok yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 6 Nisan 2025; 11:39:46 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Bu bilgi pek yenilenmediğinden ben de şaibeli yaklaşıyorum.

Öyle bir şey olsa böyle uyarı olmazdı. İlk senesinde imkan vermiyorum ben bu satışa zaten.

• @erkahn

İlk Nintendo switch çıktığında batacaktı bunlar besle kargayı oysun gözünü resmen dalga geçiyorlar tüketici bilinci yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 6 Nisan 2025; 12:42:28 >
  • Arkadaşlar voucher sistemi kaldırıldı diye biliyorum yeni switch ile. Voucher sistemi ve Japonya mağazası varken oyun fiyatları gayet makul seviyedeydi. Bu sistemin alternatifi olarak Nintendo bir şey sundu mu?

• gxlyxlxylxg G kullanıcısına yanıt

Henüz hayır. Ama ben geleceğini düşünüyorum.

• Arkadaşlar nintendo switch 2 için çıkacak oyunları fiziksel olarak sayın aldığımızda kutudan çıkacak kartuşta sadece indirme kodu olacağı söyleniyor?

• Dağılın kullanıcısına yanıt
    İkisi de varmış. Bildiğimiz geleneksel kutulu, bir de dijital kod veren.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.