< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★ (ÇIKIŞ TARİHİ: 5 HAZİRAN 2025) (63. sayfa)

-
-
Nintendo özel oyunları önemli değilse rog ally daha iyi bir el konsolu. Nintendo kütüphanesine girmek istiyorsanız zaten sw tek adres. Sw alıp 3.parti oyunlarıda oynamak isterseniz sw diğer el konsollarından zayıf olduğu için pişmanlık duyarsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SteamOs demesi Steam yüklü diye işte sadece oyun oynamak için
Ben el pc'si almak istesem bütçe varsa Deck almazdım. Diğerlerinde gamepass, epic vs. kullanılabilir. Steam Deck'te doğal olarak Steam ile sınırlısın.
-
PC tarafında öyle konsol arayüzü yok. Steam Linux biraz daha sade arayüz yapınca bu muhabbet oldu, keza diğer el PC konsollarına da steam yükleniyor.
Nintendo'nun müşteri profili çok geniş. Aslında tamamen alakasız ürünler. Yinede, konsolcuyum diyen oyuncular steamos Linux özelinde bir tık daha kendini rahat hissediyor sanırım.
Konsol kullanıcıları 30FPS oynamaktan, aksi bir şey görünce bir tuhaf oluyor sanırım. Hoş, Nintendo tarafında FPS muhabbetide yapılmıyor. Gerek yok çünkü. Nintendo'nun kan emişi tatlı geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fps ve çözünürlük muhabbeti kendi oyunları için bitti artık. 60 altı oyun gelmez exc. oyunlarında. Nintendo'da tatlı gelen alternatifi olmamasından. Saydığım serileri başka yere getirmiyorlar çünkü.
SteamOs daha gelişmiş Steam Big Picture konseptinde bir şey. Farkı, cihazı açtığın an direkt o açılıyor. Steam Deck'e özel exc. oyun olması lazım konsol denmesi için. Ki pek güçlü bir cihaz da değil. Rog daha iyi. Bütçe varsa Rog Ally X.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 11 Nisan 2025; 0:33:50 > -
Çok oyun çıkardıkları için eleştiriye kapalı Nintendo. Fiyat yükseltsin, yok saçma sapan şeyler çıkarıp satsın, sürekli oyun bastıkları için bir şey diyemiyoruz. Zaten insanlar eğlenceli oyun derken, Assassin's Creed tarzı basmakalıp oyunlardan bunaldığı için daha iyi geliyor.
FPS ve güç muhabbeti ilk yıl az çok yapılır. Sonra kimsenin umrunda olmaz yine. Çok güçlü donanıma, lineer yapıda iyi grafikli ve hikayeli bir zelda oyunu görmek isterdim yalnız. Tabi hayal böyle bir şey.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Silkolet
Sunumda gözüme ilişen en çok Donkey Kong oldu. Yıkılabilir ortam filan severiz
Nintendo of Americayoutube
Donkey Kong Bananza – Nintendo Direct | Nintendo Switch 2https://www.youtube.com/watch?si=wnhtdpXCEx6Fe9-z&v=mIddsPkdX9U&feature=youtu.beBF'den feyz almışlar, seversin yıkılabilir ortam
Şaka bir yana oyunu yapan ekip Super Mario Odyssey ekibi, güzel oyun olacak beklemedeyiz.
Switch 2'nin çıkışından yaklaşık 1.5 ay sonra 17/07/2025'te bizlerle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 11 Nisan 2025; 0:59:16 >
-
Stoklardan hemen satın alıp sonra üstüne koyup sağda solda satacak tipler de olacaktır. Ondan bile stok bitebilir.
-
Bence stok sorunu olmayacak. Amerikadaki bu vergi oranları ile çok satış yapamaz nintendo. Amerikada ön siparişi bile iptal ettiler. Amerikaya ayırdıkları stokları diğer ülkelere aktarırlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bizde distribütörün keyfine bağlıyız ilk siparişlerde. Ek olarak ertelediler sadece orada. Amerika onlar için önemli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 11 Nisan 2025; 13:55:57 > -
Maalesef bu tip toksik tipler yüzünden zaten ekonomi bu hale geldi. Mal üzerinden 2.elde para kazanma anlayışı enflasyonu patlattı ülkede.
-
Maalesef böyle insan çok. Stoklar çabuk biter o yüzden. Pusuda bekliyorlardır. 30'a alır stok bitince 40'tan satışa koyarlar. İlk kez olmuyor. Hemen almak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 11 Nisan 2025; 14:3:12 > -
quote:
Orijinalden alıntı: JePinkmanMaalesef böyle insan çok. Stoklar çabuk biter o yüzden. Pusuda bekliyorlardır. 30'a alır stok bitince 40'tan satışa koyarlar. İlk kez olmuyor. Hemen almak lazım.
Hemen almayı düşünmüyorum, böyle olursa yurt dışından almak benim için daha mantıklı olur. Fiyatı oturunca almayı düşünüyordum aslında. İlk çıkışından sonra zamlanır mı sizce? Dünya genelinde fiyatından dolayı insanlar tepkili olduğundan globalde 399 dolara fiyatı çekeceklerini tahmin ediyordum. Gümrük vergisi kaosu sonrası durum, insanların tepkisinden çok politik sonuçlar da fiyatı direkt etkileyecek gibi görünüyor. Bunlardan bağımsız ilk günden insanlar saldırırsa zamda yapabilirler. Tüm bunlara rağmen beklemeyi tercih ediyorum.
-
Ben sabırsızlıkla beklediğim ve yurtdışından getirme imkanım olmadığı için alacağım kısmetse. İthalatçıya bulaşmam ekstrem bir fiyat ile gelmezlerse. Distribütör fiyatı değişmez bizde. Pro 50'di halen öyle. İthalatçılarda zamanla düşebilir. Dünya çapında ise geri adım atacaklarını düşünmüyorum.
-
İthalatçı grn ile yurt dışı arasında ciddi fark olmazsa ve disb.grn farkı 10k civarı olursa ith.grn de düşünebilirim. 10k ya garanti yerine oyun alırım. Garantiyi ben çok önemsemiyorum.
-
Ben de oyunu fazla etmiyorum. Kardeşlik + dijital alım satım şeklinde oynuyorum çözülüyor bir şekilde. Yoksa Switch'te de oynayamazdım oyunları o kadar rahat.
-
ben sadece özel oyunlarını tercih ediyorum Nintendo daha kaslı cihazlar var lakin Mario ve Zelda verdiği hissiyatı veremiyor Luigi mansion 3 kızımla oynarken aldığım his hiçbir şeye değişmem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah bağışlasın hocam.
Nintendo tam bir aile konsolu cidden. Çocukların oynayabileceği, çocuklar ile birlikte oynanabilecek bir sürü oyuna sahipler.
-
Ben de kızımla oynuyorum hep. Bir de doğum günü altı haziran. Kesin aldırır bunu bana.
-
Malum ilk seriyi kaçırmamak lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X