Şimdi Ara

Nintendo Switch Alacağım -bilgi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi gunler herkese , nintendo switch almayı düşünüyorum ama cihaz hakkında hicbir bilgim yok. Ps4üm var bu ekstra olacak. Merak ettigim icinden çıkan ürünlerle ilgili bu ekran cikiyor birtane tablet gibi mesela bu ürün tam olarak nasil kullanılıyor ? Tvye baglayabiliyor muyuz ürünü ? 4k destekliyor mu ? Kollari ps4 gibi rahat mi bi garip geldi bana resimlerde , ekranin 2 yaninda mi duruyor kollar hep ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Merhaba, 4K desteği yok. Lite sürümü alırsanız sadece PS Vita gibi elde kullanırsınız bu konsolu, Dock station'lu sürüm alırsanız TV'ye HDMI ile bağlantı kurabilirsiniz. Dock'a bağladığınızda çözünürlük 1080P oluyor, handled (el modu) alırsanız kendi ekranı ile 720P oyun oynayabilirsiniz. Harici gamepadi var alıp oynayabilirsiniz.
  • AnacoN kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bu kirik sürüm ne oluyor tam olarak ?

• İlk seri switchler (2018 harizan öncesi üretilenler) softmod ile orjinal olmayan oyunlarıda oynamanıza imkan veriyor. Bu konsolları sıfır olarak bulmanız çok zor. 2. el olarak bulabilirsiniz. Kırma işlemi çok kolaydır, sırf cihaz kırık diye ekstra para ödemeyin. Almadan önce cihazın seri numarasının ilk 6 hanesini satıcıdan öğrenip ismyswtichpatched sitesinden seri numarası ile kontrol edin. Kırılabilen sürümse alıp cihazı kırabilirsiniz.
  • AnacoN kullanıcısına yanıt
    0da kirilabilen cihaz yok ikinci elde var yani dogru mu anladim ? Birde orjinal olmayan oyunlarda fark var mi ?

• islandman İ kullanıcısına yanıt
    2018 hazirandan önce üretilmiş ve hala satılmamış bir ürün bulup alma imkanınız olduğunu düşünmüyorum. Şu anda satılan hiçbiri kırılmayan cihazlar. O nedenle 2. ele yönelmeniz lazım ama yine de size söylediğim siteden almadan önce seri numarasını teyit edin öncelikle.

Korsan oyun ile orj oyunun farkı şu; biri bedava diğer ücretli. Ücretli oyunda rahat rahat online da oynarsınız, Korsanda single playerda takılmaya devam. =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: islandman

0da kirilabilen cihaz yok ikinci elde var yani dogru mu anladim ? Birde orjinal olmayan oyunlarda fark var mi ?
    Kırık cihaz bulmak sıkıntılı hele ki şu dönemde fiyatını iyice uçurmuşlardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nintendo switch çip lazım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • islandman İ kullanıcısına yanıt
    Yanlış zaman. Şu anda konsol almak pek akıllıca değil gibi. Fiyatlar çok arttı.

• Şu dönemde konsol alınmaz 2 ay önce yeni model sıfır switchler 2550 liraydı şu an 4800 lira hemde 1 günde bu fiyatlara fırladı. O yüzden bekle derim.
  • Zarbo257 kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısın bekleme karari aldim daha dun letgoda 2 hafta önce yurtdisindan alan biri vardi ilani 500 600 arttırmış kansız dolu ülke

• quote:

Hocam haklısın bekleme karari aldim daha dun letgoda 2 hafta önce yurtdisindan alan biri vardi ilani 500 600 arttırmış kansız dolu ülke
    Hemde öyle böyle değil insanlar kansızlığın kitabını yazıyorlar şu an.
    Sadece onlr degil bu firsati verenlerde suclu benim gözümde orasi ayri

• quote:

Sadece onlr degil bu firsati verenlerde suclu benim gözümde orasi ayri
    Orası öyle tabi ama neyde düzgün denetleme var ki ülkede
    Kansizlikla alakası yok
    İnsanlar duruma göre pozisyon alıyor.

Switch'ini satıp PS4 almak isteyen ne yapacak?

Sadece switch'in fiyatı artmıyor.

Konu sahibi arkadaş,uygun fiyattan bulursan kaçırma.Konsollara %50 vergi geldi ve 30 Eylül 2020 ye kadar gecerli.
    1 ekimden sonra ise %20 kalıcı vergi gelecek.

Ona göre yolunu cizersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_g_m_s -- 23 Nisan 2020; 20:50:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s_g_m_s kullanıcısına yanıt
    Kansızlıkla tabiki alakası var. Sen aldığın ürünü 250 - 300 den değilde 1000 lira gibi bir fark koyup satmaya kalkıyorsan bunun adı fırsatçılıktır başka bir şey değil. Adam eski ilk çıkan kasa PS4'ü 3800 liraya Letgo ya koymuş bunun hiçbir izahı olamaz resmen fırsatçılık.
  • Satilik cfwli switch pm ps4 ile takas dusunulur

Teknik olarak vergiyi kim getirdiyse ona gitmeli yazdiklariniz cunku adamin verdigi tarihteki alim gucu dolar tl orani vs hepsi hesaplanmasi gerekiyor satarken, tipki araclardaki gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.