Ghost e-shop telegram grubu açılmıyor. Telif ihlalleri sebebiyle ulaşılamamaktadır diyor. Tinfoil üzerinde durum nasıl? e-shop açılıyor mu? |
Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (144. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hoşgeldiniz.Sizi xbox formundan hatırlıyorum
Ayarlardan otomatik güncelleştirmeyi kapatın başka sorun yaşamazsınız.
Tinfoil kullanmıyorum artık.doys indirme sitelerinden veya torrent üzerinden indirdiğin dosyaları dbi veya awoo installer ile bilgisayardan aktarım yapmak çok daha pratik ve sorunsuz geliyor.
kullanımı da oldukça basit.youtube üzerinde videolar mevcut
hayırlı olsun
-
Şunu farkettim, Oled model üst kasa vida yanında böyle bir açıklık mevcut. Sanırım işlemi yapan arkadaş kapağı takmayı unutmuş.
-
Evet maalesef öyle görünüyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nedir hocam bu görünen, açıklık çok önem arz eden bir durum mu?
-
Ghost eShop da sizlere ömür…
Ciddi misin hocam? Daha dün gece 2 oyun indirmiştim yav.. Kapanmış mı tamamen dışardayım da bakamadım.
-
Ekran parlaklık sensörü hocam, zarar görürse oto parlaklık çalışmaz.
Oyuna girmeden önce uçak moduna alıp oyunu öyle açın bence. Ben de uçak modunda kullanıyorum. Oyundayken internet kapalı olsun.
-
store duruyor ya telegram patladı discordtan devam ediyorlar şuan
hatta telegramda gelmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusei -- 20 Ekim 2024; 1:27:39 > -
Bu basılabilir bir tuş mu? Altında çipimsi birşey var, ışığı ortama göre ayarlıyorsa neden üstü plastik ile kapatılsın ki, açık olması gerekmez mi?
-
Uçak modunda tutmak şu açıdan iyi çocuk veya başkasının elindeyken yanlışlıkla güncellememesi için hoş yanlışlıkla güncellemeye basan da var otomatik güncelleme her zaman kapalı yapın ki burada forumda da yanlışlıkla güncelleyenler oldu cihazı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Captain toad da ilginç bir şekilde FPS düşüşü ve kasma var diğer oyunlar da bir sorun yok sebebini çözemedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üzerindeki plastik opak değil transparan hocam.
evet bu oyunda öyle bir problem var sys clk manager o oyun için özel ayarlarda handheldi böyle yap
CPU - 612
GPU - 307
MEM - 1331
, eğer kayıt olmuyor ise config dosyanda o oyundan iki tane vardır bilgisayara bağlayıp not defteriyle açarak bi tanesini sil
-
Ben cihazı overlock yapmadım hocam yapmak mı gerekiyor olması içinquote:
Orijinalden alıntı: yuseievet bu oyunda öyle bir problem var sys clk manager o oyun için özel ayarlarda handheldi böyle yap
CPU - 612
GPU - 307
MEM - 1331
, eğer kayıt olmuyor ise config dosyanda o oyundan iki tane vardır bilgisayara bağlayıp not defteriyle açarak bi tanesini sil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
overclock değil bu böyle bir homebrew var oradan oyunları istersen overclock ta yapabilirsin tabi de overclock seviyesi değil bu attığım ayarlar
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X