Şimdi Ara

Nintendo Switch - Dijital Oyun Alım / Satım / Takas - Ana Konu (667. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.562
Cevap
606
Favori
1.265.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 665666667668669
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SATILDI

THE LEGEND OF ZELDA TOTK

MARİO WONDER

MARİO ODYSSEY

LUİGİ’S MANSİON 3

BAYONETTA 3

RESİDENT EVİL 6

RESİDENT EVİL REVELATİONS 2

FİRE EMBLEM THREE HOUSES

PERSONA 4 GOLDEN

P1 hakkı bende satılmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekesk1n -- 7 Eylül 2024; 15:30:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Satılık P1-P2 Çift Hak

Nintendo Switch Sports

EA FC 24

FIFA 23 Legacy Edition

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Cuphead

Diablo III

Dragons Dogma Dark Arisen

Little Nightmares // Little Nightmares II

Mortal Kombat 11

Raft Survival Simulator

Stardew Valley

Wylde Flowers

Fiyat: 2000 TL

Arkadaşlar kutulu Astro Bot alıcam o sebeple düz 2000 liraya bırakıyorum

• Lan arkadaşımızı niye dolandırıyorsun, ya parasını ya da hesabı ver, terbiyesiz adam.

@commando_xr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Brightside38 M kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün yazdı bana bu hesap hesaba baktım katılım tarihide baya eskiydi aynı şekilde dün bir hesabı daha çalmış bu hesabı çalan arkadaş o hesaptan da yazdı

• @commando_xr

yaptığın harbiden adamlığa sığmaz ver çocuğun hesabını olaylar büyüyecek yoksa

@commando_xr

mesajları silip engelleyince kurtulabileceğini mi sandın maymun herif seni :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ueyon -- 7 Eylül 2024; 23:56:15 >
  • @commando_xr adlı kullanıcıya 1000 lira Zelda ve Bayonetta 3 hesabı satın almak için anlaşma sağladık. Lakin parayı yollamama rağmen kendisi banka uygulamasına paranın düşmediğini, ve bir şekilde paparadan kaynaklı bir problem olduğunu belirtmekte. Olan parama oldu başkalarının canı yanmasın yeter ki.

DÜZENLEME: @commando_xr dolandırıcıdır bütün mesajları ve yaptığı şeyleri siliyor, dikkat edin. İban adı : M*STAFA B*YRAKTAROĞLU bu ismi görürseniz dikkat ediniz.

Gereken şikayetler yapıldı merak etmeyiniz, ayrıca düşünceniz için teşekkür ediyorum. Forumda başka arkadaşların canı yanmasın, hesap belli kişi belli dikkat ediniz. Burada sadece değil bir kaç kişiyede aynı şekilde dolandırma yapılmış aldığım bilgilere göre. Tekrardan teşekkürler iyi forumlar diliyorum. Ama dediğim gibi parasında değilim sadece insanların kişilikleri, ve vicdanı buna nasıl el veriyor anlamış değilim. Herkese geçmiş olsun tekrardan.

GÜNCELLEME: Hesabın asıl sahibi telefonla beni aradı, söyledikleri doğru ise bir kurmaca olay yoksa kendiside mağdur. Eski DonanımHaber hesaplarını çalıyorlarmış ve diğer insanlara güvenilir bir profil çiziyorlarmış. Ayrıca Hesabın Orijinal sahibinin adı ile benim adımın aynı çıkması biraz absürtlük yarattı ama gerçekten ismi aynı arkadaşın burada özel diye paylaşmak istemiyorum. Tekrardan herkese geçmiş olsun hesapları çalınan ve dolandıran herkese geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NintendoAki -- 8 Eylül 2024; 17:42:32 >

• NintendoAki kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şahsın banka hesap bilgileri, adı ve telefon numarası elinizde mevcut. En yakın polis merkezine yahut adliyede cumhuriyet başsavcılığına yazışmaları, ekran görüntülerini, numarayı, dekontu, isim bilgilerini ve banka hesabını paylaşır iseniz tek bir şikayet dilekçesi ile dolandırıcılık suçundan suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Zaten gerekli soruşturmayı makamlar yapacaktır. Ayrıca tazminat davası açarak da ödediğiniz meblağı (faizi ile) gerekirse ihtarname ücretini, avukatlık ücretini de tahsil edebilirsiniz. Bu şahıslar haklarında suç duyurusunda bulunulunca bir anda çözülüveriyor. Bilgilerinize.

Çok basit bir olay gibi görülebilse de dolandırıcılık suçu için gerekli unsurlar mevcut. Şahsın (TCK m.157 uyarınca) azami beş yıl hapis cezası ile cezalandırılması mümkün. Muhtemelen şahsın bir çocuk olduğunu varsayarak, polis merkezince ifadeye çağrılması veya babası-annesi ile görüşmek yeterli olur diye düşünüyorum. Tabii dilerseniz sonuna kadar götürebilirsiniz.

Buradan herkese açık yazıyorum çünkü bu kişiler bu mesajları görüyor. Yapılanların sonuçlarının olacağını düşünemiyorlar sanırım. Benzer bir olaydan dolayı suç duyusunda bulunduğumuz bir şahıs şu an Maltepe L Tipi Kapalı Ceza Infaz Kurumunda 2 ay sonra yapılacak duruşmayı bekliyor, her seferinde de özürlerle şikayetten vazgeçilmesini istiyor.

Iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapinant -- 8 Eylül 2024; 0:48:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Rapinant kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum aza çoğa bakmayın savcılığa verin… bu gibi insanlar aramızda dolaşması bile bizim ayıbımız. Ceza alsınlar. Lekelensinler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba herkese
    Super mario odessy
    Splaton 3
    mari kart deluxe hesap arıyorum ilgilenen olursa
    özel mesaj bekliyorum
    Özel mesaj atamıyorum
    0507 538 0847 lütfen buradan ulaşın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmastek1 -- 8 Eylül 2024; 16:14:48 >
  • Zelda botw(kartuşlu)

rayman Legends

civilization 5

mortal kombat 11

nba 21

brothers

serious sam collection

Wolfenstein 2

crash team racing

inside

Ödeme yapıldıktan sonra kargo ile Zelda Botw u göndericem İstanbul içi elden de oyunu ve hesabı teslim edebilirim

Fiyat = 3000 TL (Zelda oyunu kartuşlu olduğu içindir)

Zeldasız Fiyat = 1500 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SheepStealerV -- 9 Eylül 2024; 19:47:12 >
  • SATILIK P1 Hak, mail devri yapılacaktır.

P2 Forumdadır.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Mario Odyssey

Disco Elysium - The Final Cut

Arise: A Simple Story - Definitive Edition

Super Meat Boy

Hades

Hollow Knight

Figment

Sid Meier's Civilization VI

Fiyat: 1400 TL

• Arkadaşlar herkese merhaba,

Dolandırıcı Efe Çakan'dan sonra Mustafa Bayraktaroğlu diye yeni bir dolandırıcı dadanmış.

PS5 forumunda çok aktif şuan. Buradakiler de dikkatli olsun.

• Alınık p2 wonder veya odyssey (p1 de olabilir.)

yeni switch aldım burada yeniyim ama eski üyeyim :)
    2 tane dolandırıcı savuşturdum şu ana kadar dolandırılmadan şu süreci bitirelim be beraber

ha bir de switch sports.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corp8slave -- 9 Eylül 2024; 13:5:52 >
  • Satılık P1-P2 Çift Hak

Nintendo Switch Sports

EA FC 24

FIFA 23 Legacy Edition

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Cuphead

Diablo III

Dragons Dogma Dark Arisen

Little Nightmares // Little Nightmares II

Mortal Kombat 11

Raft Survival Simulator

Stardew Valley

Wylde Flowers

Fiyat: 2000 TL

• TEK HESAP TÜM HAKLAR FİYAT 10000 TL

Jump Force Deluxe edition (bu oyun satıştan kaldırıldı bulunamıyor. Dijital kodu çok pahalı)

The Legend of Zelda: Breath of the Wild Bundle edition

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Mario Kart 8 Deluxe

Super Mario Odyssey

Super Mario Wonder

Street Fighter 30 th Anniversary Collection

Ultra Street fighter2 ( bu oyun sadece nintendo switch e özel çıkarıldı)

Captain Tsubasa deluxe edition

Mortal Kombat 11

One Piece Unlimited World Red Deluxe edition

This War Of Mine: Complate Edition

FIFA 22

FC24

Saints Rov 4

MotoGP 18

Mxgp3

Need For Speed Hot Pursuit Remastered

Inside

SADECE YÜZ YÜZE SATIŞ YAPILACAKTIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi divisive -- 10 Eylül 2024; 0:43:10 >
  • Arkadaşlar Çift Hak Dragon Quest Builders 2 arıyorum herhangi bir hesabın içerisinde de olabilir satan arkadaşlar ulaşırsa çok sevinirim

• Alınık

super mario bros wonder

• P2

Zelda totk
    Splatoon 3

550 tl

• Satılık
    P1 Hesap - Mario Party Superstar
    Fiyat = 700₺
    Mail adresi ve p2 hesap iletişim bilgileri dahil verilecektir.

• satılık

Fire emblem three houses
    super mario rpg

500 tl
    p2

• 
Sayfa: önceki 665666667668669
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.