Merhaba arkadaşlar ilk çıkan seri pil ömrü normal olan nintendo switch cihazım var 6 aydır kullanıyordum ama şimdi durduk yere donmaya basladı 2 hafta içinde 3 kez oldu bu durum,cihazla oynarken yada normal ana ekrandayken kendılıgınden donuyor ve hiç bir şekilde kapanmıyor açma kapama tuşuna bassam bile kapatıp acamıyorum sarjı bitene kadar oylece bırakıyorum 1 gun sonra sarj bıttıgınde tekrar acıp kullanıyorum daha önce bu sorunu yasayan çözen oldumu,sadece orjinal sarj cihazını kullanıyorum herhangi bi darbe,sıvı teması vs hiç birşey olmadı yardımlarınızı ve goruslerınızı bekliyorum teşekkürler.
Hafıza kartı ve takılıysa oyun kartuşunu çıkartıp deneyebilirsin. Yine devam ederse işletim sistemini sıfırlaman gerekecek. Yine düzelmezse donanımsal sıkıntı olma ihtimali yüksek.
hafıza kartı hiç kullanmadım kartuş kartı cıkarsamda fayda etmiyor resetledim sistemi bir kaç gun sonra tekrar oldu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme