Satılık Xenoblade Chronicles 2 750TL < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kim Kitsuragi -- 18 Mart 2023; 15:45:7 > |
Nintendo Switch - Kutulu Oyun Alım / Satım / Takas - Ana Konu (97. sayfa)
-
-
Satılık Super Mario Odyssey
Kutusu mevcut
Fiyat: 800 ₺
İstanbul içi elden veya önce havale sonra kargo şeklinde gönderebilirim
-
SATILIK
Zelda breath of the wild / kutulu
İzmir içi elden veya İzmir dışı kargo yaparım, komisyonu karşılıcaksanız sahibinden ilede yollarım
850tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
rkadaşlar elimde mario kart 8 var kutulu. sıfır oyunu ilk ben açtım.
mario kart 8 deluxe kutulu takas için ankara içi elden teslim olacak. istediğim oyun aşağıdakilerden 1 tanesi:
pokemon violet/scarlet
pokemon shilde/sword
mario odesisy
mario striker : battle league
zelda botw
kirby return the dream land yada bir önceki oyunu . bu oyun ile ilgili çok bilgim yok ama çok şirin ;)
mümkünse pokemonlarla takas edelim ama diğer oyunlar da olur özellikle mario striker acaip istiyorum :)
paralı tekliflere açığım artık. en azından online satın alırım oyunu. o yüzden teklif atabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezginttt -- 28 Mart 2023; 12:36:45 > -
Satılık Super Mario Odyssey
Fiyat: 800 ₺
İstanbul içi elden veya önce havale sonra kargo şeklinde gönderebilirim
-
SATILDI!
Metroid Dread kutulu çiziksiz;
800 tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaujas -- 10 Nisan 2023; 15:26:10 >
-
Satılık Metroid Prime - Kutulu
https://forum.donanimhaber.com/satilik-metroid-prime-remastered-kutulu--155528057
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nachtsicht93 -- 8 Nisan 2023; 22:55:6 > -
Alınık Ankara içi elden Skyward Sword HD.
-
Alınık super mario maker 2 kutulu
Satılık
Pokemon Let's Go Pikachu - 800TL
Mario Kart 8 Deluxe - 800TL
Hepsi tam ve kutulu
-
Satılık Diablo III: Eternal Collection 700TL Denizli içi elden teslim edilir. İstenilen yere kargo verilir.
Takas değerlendirilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakkaljoni -- 14 Nisan 2023; 9:14:52 > -
Satıldı
Animal Crossing New Horizons - 850TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ammolara -- 15 Nisan 2023; 13:41:15 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
Elimde bir adet SuperSmah bros ultimate oyunu mevcut. Zelda breath of the wild oyununu oynamak istiyorum. Bu sebeple bu oyunla takas yapmak istiyorum.
Teşekkürler.
-
Alinik
Super Smas bros
Bütçe 750 tl
İstanbul elden teslim alınır..
Alınık : Zelda istanbul içi elden </ALINDI>
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thearsiv -- 19 Nisan 2023; 21:50:56 > -
Alınık: Zelda BOTW İstanbul içi
-
Satılık Zelda BOTW. 1 ay önce aldım. Oyunu çok beğenmedim. Kutusu ile beraber fiyat : 850 TL / Ankara içi elden teslim. (2 Mayıstan itibaren müsaitim)
Veya
Animal Crossing New Horizons ile takas yapılır.
Ekleme: oyun satılmıştır. Dh den bir arkadaş almıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hortlak Fuat -- 26 Mayıs 2023; 15:29:37 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
SATILDI!
Zelda BOTW
850 TL
Sıfır ayarında kutulu, kartuş tertemiz.
istanbul içi elden ya da kargo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaujas -- 6 Mayıs 2023; 17:59:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X