Şimdi Ara

Nintendo Switch OLED 128GB CFW'li Kutulu 2 Kollu + Koruma camı + Super Mario Çanta , Koruma ve Skin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Nintendo Switch OLED 128GB CFW'li Kutulu 2 Kollu + Koruma camı + Super Mario Çanta , Koruma ve Skin

Bu cihaza gözüm gibi baktım ve alacak kişi değerini bilmesini isterim :)

Cihaz yurtdışı OLED 128GB modeldir

CFW'lidir. Oyun yüklemek size ait.

Kırmızı mavi modeldir. Ekstra replika joyconlar verilecek

Super Mario tulumu tipinde çantası dahil

Super Mario koruma kılıfı dahil

Super Mario temalı skin dahil

Koruma camı dahil

Dock + Orjinal dönüştürücülü Şarj aleti + JoyCon bileklikleri gibi kutu içeriği tamdır

Kutusu da dahildir.

Adresimden alacaklar önceliklidir

Takas sadece Meta Quest 3 ile yapılır.

Nintendo Switch OLED 128GB CFW'li Kutulu 2 Kollu + Koruma camı + Super Mario Çanta , Koruma ve Skin

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 15000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam fiyat yüksek gibi biraz. Cfwli full kutu 512likler 11e satıldı burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: humble mumble

Hocam fiyat yüksek gibi biraz. Cfwli full kutu 512likler 11e satıldı burada.

Peki hocam ne koyayım fiyatı ?

- Ekstra 1 çift joycon veriyorum

- Ekstra Super Mario Switch kabı

- Ekstra 4 tane Super Mario analog koruyucu

- Ekstra Super Mario joycon skini

- Ekstra takılı koruma camı

- Ekstra Super Mario kıyafeti şeklinde kumaşlı çanta dahil.

Ne yapayım bunları bedavadan sayıp da hiçbir şeysiz 512GB CFWli Switch OLED parasına mı satayım 11.000 liradan ? 15.000 TL yazıyorsak pazarlık bıraktığımdan yazıyorum. V902 direksiyon satıyordum 5500 lira yazdığımda 4500 teklifler havada uçtu ama 4500 fiyata indirince herkes 3000 3500 teklif etti bir kişi bile 4500 vermedi . Tekrar 5-5.5'a çektim direkt 4-4.5 civarına satıldı. Pazarlık payı dahil fiyat koyuyoruz neresi pahalı ve kaç lira olması gerektiğini yazarsan sevinirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.