Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Nintendo Switch Oled Beyaz Chipli ve Ekstralı (Sıfır ayarında) Satın Al 5 Nisan 2025 20:52 1 1 Nintendo Switch Oled Beyaz Chipli ve Ekstralı (Sıfır ayarında) Merhabalar, Cihazı sıfır aldım, toplam 30 saat civarı anca kullanılmıştır. Kutusu açılır açılmaz amFilm ONETOUCH temperli ekran koruyucusunu, tam uyumlu fonksiyon engellemeyen Geekshare marka sert tam koruyucu kapakları ve Skull & Co joystick koruyucularını ürününü kutusundan çıkarır çıkarmaz ben taktım. Bir takım da yine Skull & Co düğme koruyucuları mevcut ama joyconlar kullanılmadığı için onları takma gereği duymadım. Joyconların kullanılmama sebebi elimde Mobapad M6 HD olması, o da ayrı olarak satılıktır. Cihazımı çoğu çipli Switch kullanıcısından daha bilinçli kullandığımı söyleyebilirim. Ürünün çipini bilindik bir yerde kendim gidip başında durarak taktırdım, yazılım kurulumunu da sorunsuz ve eksiksiz olması açısından kendim yaptım. Genelde çip takılan yerlerde dikkat edilmeyen şeyler oluyor, özellikle sistemin yedeğini almamak veya EmuMMC kurmamak gibi. Ban yememek için Exosphere ve DNS MITM kuruludur ve SysMMC temizdir, kısacası hem orijinal yazılımı hem de custom yazılımı sıkıntısız kullanabilirsinizDahil olan aksesuarlar (3500 lira değerinde)Sandisk Evo Plus 256gb Microsd KartGeekshare Go to the Moon Sert Koruyucu AmFilm ONETOUCH temperli cam (bir adet cihaz üstünde, bir adet de yedek) Skull & Co Joystick Koruyucu Seti (3 farklı model toplam 6 adet koruyucu) Skull & Co D-pad ve Düğme Koruma Seti (Hem koruma hem de Joyconlara D-pad özelliği kazandırır) Cihazı özenle toplamama rağmen yukarıda belirttiğim gibi şten güçten 30 saat civarı anca kullanmışımdır, bir oyun bile bitmedi, ürün sıfırından farksızdır. Joyconlar kullanılmadı, drift vs yok. Switch'in kutusu ve bütün kutu içeriği mevcut, yukarıdaki ekstra aksesuarlar ile verilecektir ama istenilirse gerek duyulmayanlar çıkarılır. İstanbul/Kartal elden, diğer illere havale/kargo şeklinde satılıktır. Aksesuarlı fiyat 14.900 liradır. Fiyat : 14900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sennheiser GSP 500 Open Back - Sıfır Kapalı Kutu Nintendo Switch Oled Beyaz Chipli ve Ekstralı (Sıfır ayarında) B450 Gaming Pro Carbon, XPG Invader, XPG D80 2x8 3200mhz, Sharkoon WPM Gold Zero 650w Asus TUF-GAMING-650B Güç Kaynağı 650w