< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nintendo Switch Online Aile Hesabi - Uye Arama / Bulma Konusu (14. sayfa)
-
-
Bende son 10 günde yazanları saydım hatta.
-
Expansion pack grubumuzda 1 kişilik yer kaldı. 2 Ocak 2024'e kadar geçerli. 11 aylık fiyat 150 TL'ye denk geliyor.
edit: @stanco aramıza katılmıştır. Grubumuz tamamlanmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o-raiser -- 3 Şubat 2023; 15:18:29 > -
yazdım
-
Aile üyeliği olana katılmak istiyorum tesekkürler👌
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar Expansion Pack grubu kuruyoruz.
Edit: Ekibimiz tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metoraym -- 9 Şubat 2023; 10:57:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yer varsa talibim
-
Merhabalar, Expansion Pack için yeri olanlar yazabilirse sevinirim.
Teşekkürler
-
Merhaba bende expension pack için yer arıyorum
edit:@Galaxy00 isimli arkadaşın expansion pack hesabına katıldım katılmak isteyen ona mesaj atabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hagaren -- 19 Şubat 2023; 17:17:39 > -
Merhaba expension pack için yer varsa dm atın lütfen
-
Merhaba, Expansion Pack için yer arıyorum. Boş yeri olan dm atabilir.
-
Kişi sayısı tutuyor gibi. Bence alabiliriz hepimiz koordine olarak.
eshop-prices.comNintendo Switch Online + Expansion Pack – 12 months on Nintendo Switchhttps://eshop-prices.com/games/8792-nintendo-switch-online-expansion-pack-12-months?currency=TRY
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Şuan 4 kişiyiz gibi 6-8 kişi olunca alabiliriz bence çünkü attığın link tek kişilik hesabın linki family hesabı 1200-1500 lira arasında değişiyor expansion packin. https://eshop-prices.com/games/8793-nintendo-switch-online-expansion-pack-12-months-family?currency=TRY
edit:@Galaxy00 isimli arkadaşın expansion pack hesabına katıldım katılmak isteyen ona mesaj atabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hagaren -- 19 Şubat 2023; 17:17:26 > -
Dönüş için teşekkürler. Haklısın. Sanırım bu hafta 2 kişi daha katılır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hala yer varsa gelmek istiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ama benim telefon numaramda sıkıtnı var dogrulama yapamıyorum benim yerime ulaşma sansın varmı yada numaramı veya instagramımı versem
-
@Boratempest Instagramim bana ulaşabilirsiniz ordan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X