Merhaba. Ben de Expansion Pack aile grubunda 2 kişilik yer arıyorum. Kuracak arkadaşlar haber verebilirse sevinirim. |
Bildirim
Merhaba. Ben de Expansion Pack aile grubunda 2 kişilik yer arıyorum. Kuracak arkadaşlar haber verebilirse sevinirim. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o-raiser -- 8 Ocak 2024; 22:39:58 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhasal -- 16 Ocak 2024; 11:42:32 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsynls -- 9 Ocak 2024; 21:22:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
expansion paketli 12 aylık aile arıyoruz 1-2-3 kişi gelebiliriz :) |
Arkadaşlar merhaba, Expansion packli aile hesabı için 1 kişilik boş yer arıyorum |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
selamlar! expansion pack'li ailede yeri olan var mı? yakında kimse açmazsa ben açıp toplayacağım herkesi :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByKryL -- 4 Şubat 2024; 0:12:46 > |
Merhabalar, tek kişiyim expansionli aile grubu arıyorum kuracak arkadaşlara duyurulur |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi divisive -- 5 Şubat 2024; 16:5:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Özlden yazarsanız eklerim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |