Şimdi Ara

★★★ Nintendo Switch Türkçe Oyunlar Listesi ★★★ (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
62
Favori
90.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler ekledim.

Dungeons 4 - Nintendo Switch™ Edition

https://www.nintendo.com/us/store/products/dungeons-4-nintendo-switch-edition-switch//

• rainmanstern R kullanıcısına yanıt

Türkçe yamalar için ayrı konu açmak lazım. Yaması olan oyunların sadece isimlerini yazmak bile çok yardımcı olur.

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Güzel haber oyun Türkçe

★★★ Nintendo Switch Türkçe Oyunlar Listesi ★★★
  • The Case of the Golden Idol

bu oyun türkçe steamde switchte türkçe yapamadım başarabilen var mı ?

• yusei kullanıcısına yanıt

Switch'de 1.0.0 ve 1.0.4 versiyonlarında Türkçe yok. Daha güncel bir versiyonu var mı bilmiyorum şuan bu iki versiyonda sadece İngilizce var.

• Shin Megami Tensei V Vengeance'ı deneyen oldu mu? Steam'de Türkçe dil seçeneği mevcutmuş umarım Switch sürümü de Türkçedir

• Ozikaza kullanıcısına yanıt
    Baktım ben Switch'te Türkçe yok maalesef
  • Witcher 3 Türkçe desteği var mı bilmiyorum ama bendeki sürümde TR dil çıkmadı. Rus sürümünü falan mı bulmak lazım acaba...  

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Evet hocam, diğer konuda arkadaş paylaşmış. Ya Türkçe yamayi ayrıca internetten indirip deneyeceksiniz, ya da direk Türkçe dil versiyonunu kuracaksınız. Hangisi kolayiniza gelirse.

Rus sürümünde Türkçe dil seçeneği mevcut sadece , CFWli Switch kullanıyorsanız linkini gönderebilirim
  • buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Yama varsa bile çok uğraştırıcı olur Rus versiyonunu indirip Türkçe oynasın en iyisi
  • Rainbow19 kullanıcısına yanıt

Hocam oyunun boyutu büyük diye söyledim bende ★★★ Nintendo Switch Türkçe Oyunlar Listesi ★★★  Hangisi daha kolayına gelirse artık arkadaşın.

Tinfoilden bakın . Yanlış hatırlamıyorsam language pack vardı.RU olanı seçin
    Her iki sürümün de boyutu 40 GB değil mi
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    ★★★ Nintendo Switch Türkçe Oyunlar Listesi ★★★

Denedim Stray Switch'te Türkçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow19 -- 21 Kasım 2024; 1:59:29 >
  • Rainbow19 kullanıcısına yanıt

Yok yani birini indirince, diğerini indirmek için uğraşmaya gerek yok anlamında söyledim hocam. Arkadaş diğer sürümü indirmis benim gördüğümde ★★★ Nintendo Switch Türkçe Oyunlar Listesi ★★★ 

Benim attığımı indirseydi daha iyi olurdu
  • @buraoca2 Rusya sürümünde Türkçe varmış @Rainbow19 hocamın attığı versiyonu indirip kurdum resmi Witcher 3 Türkçe dil geldi, teşekkürler. ★★★ Nintendo Switch Türkçe Oyunlar Listesi ★★★ 

Zaten her platformda orijinal alıp oynadım, maksat Switch'te de bulunsun. ★★★ Nintendo Switch Türkçe Oyunlar Listesi ★★★ 

Keşke orjinal sürümünde de olsaydı insanlar Avrupa veya Amerika sürümünü alıyor bakıyor Türkçe yok sonra boşuna almış oluyor
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.