Teşekkürler ekledim. Dungeons 4 - Nintendo Switch™ Edition https://www.nintendo.com/us/store/products/dungeons-4-nintendo-switch-edition-switch// |
★★★ Nintendo Switch Türkçe Oyunlar Listesi ★★★ (38. sayfa)
-
-
Türkçe yamalar için ayrı konu açmak lazım. Yaması olan oyunların sadece isimlerini yazmak bile çok yardımcı olur.
-
Güzel haber oyun Türkçe
-
The Case of the Golden Idol
bu oyun türkçe steamde switchte türkçe yapamadım başarabilen var mı ?
-
Switch'de 1.0.0 ve 1.0.4 versiyonlarında Türkçe yok. Daha güncel bir versiyonu var mı bilmiyorum şuan bu iki versiyonda sadece İngilizce var.
-
Shin Megami Tensei V Vengeance'ı deneyen oldu mu? Steam'de Türkçe dil seçeneği mevcutmuş umarım Switch sürümü de Türkçedir
-
Baktım ben Switch'te Türkçe yok maalesef -
Witcher 3 Türkçe desteği var mı bilmiyorum ama bendeki sürümde TR dil çıkmadı. Rus sürümünü falan mı bulmak lazım acaba...
-
Evet hocam, diğer konuda arkadaş paylaşmış. Ya Türkçe yamayi ayrıca internetten indirip deneyeceksiniz, ya da direk Türkçe dil versiyonunu kuracaksınız. Hangisi kolayiniza gelirse.
-
Rus sürümünde Türkçe dil seçeneği mevcut sadece , CFWli Switch kullanıyorsanız linkini gönderebilirim -
Yama varsa bile çok uğraştırıcı olur Rus versiyonunu indirip Türkçe oynasın en iyisi -
Hocam oyunun boyutu büyük diye söyledim bende Hangisi daha kolayına gelirse artık arkadaşın.
-
Tinfoilden bakın . Yanlış hatırlamıyorsam language pack vardı.RU olanı seçin -
Her iki sürümün de boyutu 40 GB değil mi -
-
Yok yani birini indirince, diğerini indirmek için uğraşmaya gerek yok anlamında söyledim hocam. Arkadaş diğer sürümü indirmis benim gördüğümde
-
Benim attığımı indirseydi daha iyi olurdu -
-
Keşke orjinal sürümünde de olsaydı insanlar Avrupa veya Amerika sürümünü alıyor bakıyor Türkçe yok sonra boşuna almış oluyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X