Şimdi Ara

Nintendo wii + ds mi yoksa ps3 mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tahmaz88

Dostum ciddi büyük oyunlar seviyorsan ps 3 al mario filan seviyorsan wii al

quote:

Orijinalden alıntı: bobo75

ya hadi yarın alıcam ve hala karar veremedim biri ayrıntılı olarak acıklasa konsolları

Kısa ve öz şekilde yazmış arkadaş ayrıntıya gerek yok. Yani mario gibi eğlenceli oyunları seviyorsan wii al ama aksiyon, spor, ne bilim yani sürükleyici oyunları seviyorsan kesinlikle ps3 al ve sadece ps3 e çıkan bile çok kaliteli oyunlar var ve gelicekte. örneğin Grand Trusmo 5

• quote:

Orijinalden alıntı: spader

quote:

quote:

ya hadi yarın alıcam ve hala karar veremedim biri ayrıntılı olarak acıklasa konsolları

Kısa ve öz şekilde yazmış arkadaş ayrıntıya gerek yok. Yani mario gibi eğlenceli oyunları seviyorsan wii al ama aksiyon, spor, ne bilim yani sürükleyici oyunları seviyorsan kesinlikle ps3 al ve sadece ps3 e çıkan bile çok kaliteli oyunlar var ve gelicekte. örneğin Grand Trusmo 5

sadece ps3e çıkan sürükleyici iyi oyunlar var uc serisi gow serisi gibi ama unutmamal lazımki sürükleyici uzun ve kaliteli oyun deyince nintendonunda psden az kalır yanı yok zelda, metroid , no more heroes gibi oyunlarda var wiide. wiiyi sadece mariodan oluşuyormuş gibi göstermek çok yanlış bişe wiide fps aksiyon yarış spor gibi birsürü seçenekte mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

quote:

Orijinalden alıntı: spader

quote:

quote:

sadece ps3e çıkan sürükleyici iyi oyunlar var uc serisi gow serisi gibi ama unutmamal lazımki sürükleyici uzun ve kaliteli oyun deyince nintendonunda psden az kalır yanı yok zelda, metroid , no more heroes gibi oyunlarda var wiide. wiiyi sadece mariodan oluşuyormuş gibi göstermek çok yanlış bişe wiide fps aksiyon yarış spor gibi birsürü seçenekte mevcut

Orası öyle ama ps3 o konuda bnce daha iyi die söledm ben ve bu konuda yanlz değilim. Ama arkadaşın bileceği iş tabiki hangi konsolu almak. Biz 2 konsol arasndaki farkları sölüorz.

• quote:

• HD Tv yoksa ve kısa vadede almayı da dusunmuyorsanız PS3 falan kasma gerek yok zaten

Wii daha uygun olur normal Tv ıle bırlıkte

Ama wii hardcore dan zıyade genelde eglencelık,stres atmalık hatta aılecek oynanabılecek oyunlara sahıp oyle senı sabahlatıcak oyunlar bulamassın soylıyım ve grafık olarak ta tabıkı Ps3 ıle mukayese bıle kabul etmez
  • Zevkler asla tartışılmaz ama 2 tane kıytırık naruto oyunu için ben Uncharted, GoW, Last of Us, LBP gibi serileri asla bırakmam. Ps3 al pişman olmayacaksın.
  • ps3
  • Tarihe baktınız mı pardon ?

Neyse belki aynı düşüncede olanlar vardır şu naruto oyunları konusunda, düşündüğünüz gibi wii de jutsularla dövüşmüyorsunuz öyle kumandayı oynatarak, iki platformda da oynadım yani ninja storm, clash of ninja serisinden daha eğlenceli o konuda kafanızda soru işareti olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 14 Eylül 2012; 23:35:29 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.