Şimdi Ara

nintendo wii remote control sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
12.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yurtdisindan bir wii remote control aldirdim hemde nintendo magzasindan ama calismiyor
    yani alttaki senkronizasyon tusuna basinca calisiyor ama aleti kumanda etmiyor.
    nasil calistiririm?
    calistiramazsam satabilirmiyim?

• dostum pilin yanındaki senkronize tuşuna ve mikanın üstündeki(hafıza kart girişinin yanındaki) kırmızı tuşa beraber bas bi öyle dene bakim
  • dostum cok saolasin calisti :)

ben bu wii konusunda yeniyim,

super mario strikers oynayacak birilerini nerden bulurum ve nasil eklerim onlari arkadas listeme?
    yabancilarla oynuyorum 10 fark atiyor gelen gece
  • rica ederim dostum wii olayında bende yeniydm ama braz braz öğrendim işte ama madem yenisin şunu söyleyim makinanda zımbırtı varsa brick olayına çok dikkat et
  • brick in de çözümü var yok değil ama yine de dikkat et uğraştırır seni ve biraz da para lazım.bir çip takarak cihaza halloluyormus
  • evt cihazı bir çip sayesinde flashlıyorlar olay bitiyor ama genede sen dikkat et durup dururken bide flash parası verme
  • Brick ne oluyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PlayStation 5 Remote Play Sorun
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çipli makinalarda yanlış update sonucu makinnın kilitlenmesi oluyor
    braz daha açayım istersen normalde pal makina ntsc oyunu açmaz aynı şekildede ntsc makina pal oyunu açmaz. fakat cihaza çip takıldığı zaman pal makina ntscyi açar ve oyunların bazılrında update yapılsınmı diye sorar ok dediğin anca cihaz brick olur bunun aynısı ntsc makinada pal oyunu koyarsanda olabilir. o yüzden en sağlıklısı internet üzerinde güncelleme yapmaktır
  • Geçmiş olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizemcahit

çipli makinalarda yanlış update sonucu makinnın kilitlenmesi oluyor
    braz daha açayım istersen normalde pal makina ntsc oyunu açmaz aynı şekildede ntsc makina pal oyunu açmaz. fakat cihaza çip takıldığı zaman pal makina ntscyi açar ve oyunların bazılrında update yapılsınmı diye sorar ok dediğin anca cihaz brick olur bunun aynısı ntsc makinada pal oyunu koyarsanda olabilir. o yüzden en sağlıklısı internet üzerinde güncelleme yapmaktır

Hımm anladım.Peki pal makinaya NTSC oyunu taktık diyelim.Update yapsın mı diye soruyor dediğine göre o zaman hayır deriz olur biter.Siz sanırım yanlışlıkla evet deme ihtimalini göz önünde bulundurarak söylüyorsunuz.

Bir de makina brick olunca düzeltiliyor mu geri ?

• evt şunuda söyleyim orada hayır deme gibi bir secenek yok sorduğu zaman ya evet diceksin yada makinayı kapatıp baştan açacaksın yanlız şunuda söyleyim update soran oyunlar update edilmeden açılmaz yani updayeyoksa oyunda yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizemcahit

evt şunuda söyleyim orada hayır deme gibi bir secenek yok sorduğu zaman ya evet diceksin yada makinayı kapatıp baştan açacaksın yanlız şunuda söyleyim update soran oyunlar update edilmeden açılmaz yani updayeyoksa oyunda yok

O zaman makina pal ise pal oyun alacaksın yani.En kökten çözüm olarak.
  • tabiki
  • benimde buna benzer bir sounum var ama sync işe yaramdı.

oyuna girerken bir soun yok adam secerken yada olay felan derken remote çalışıyor.fakat oyunda çalışmıyor. tenis oynarken mesela adam hareket etmiyor. nasıl çözebilirim?
  • het şu ev işareti var wii remote de ona tıkla wii remote setting reconnect 1-2 yukarı felan bas o zaman görür çık oyuna devam et
  • quote:

Orjinalden alıntı: KnocK*

het şu ev işareti var wii remote de ona tıkla wii remote setting reconnect 1-2 yukarı felan bas o zaman görür çık oyuna devam et

yok hocam i,şe yaramadı. zaten görüyor oyuna girmeden. ama oyunda algılamıyor
  • hetfield bende de aynı sorun oluyor remote'u yeni aldım ama şimdi bağlayamıyorummm
  • yokmu bir bilen:(
  • benim var, B butonu avuç içine gelecek ve wii remote aşağı bakacak şekilde kumandayı tut, sonra sağ elinin ayasıyla sensor algılama bölümüne (siyah bölüm) basınçlı (dikkat et siyah camı kırma) bir biçimde vur. kumanda düzelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperkin

benim var, B butonu avuç içine gelecek ve wii remote aşağı bakacak şekilde kumandayı tut, sonra sağ elinin ayasıyla sensor algılama bölümüne (siyah bölüm) basınçlı (dikkat et siyah camı kırma) bir biçimde vur. kumanda düzelecektir.

şaka mı bu yöntem? bende wimote u tanıtamadım kırmızı tuşlara uzun süre bastım oldu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.