Şimdi Ara

NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.698
Cevap
9
Favori
69.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rubbersoul

quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

quote:

quote:

millet zombiu demosu eshopta şuan dün gece indirdim biraz önce denedim çok iyi olmuş kesinlikle tavsiye ediyorum bi deneyin

@FoxEye
    evet hocam konsolda geriye dönük wii uyumluluğu var

siparişim dün geldi.başlamak için gece olmasını bekliyorum.bence sende al hemen :)

rahat rahat oyun oynamak için daha yeni projeksiyon aldım :D o yüzden nakit stoğum bitti bakayım mass effect 3 satılırsa alırım bende yoksa biraz daha bekleyecem mecburen bu arada trine 2yi indirdinmi ben indirimden almıştım baya güzel oyun 30tlye gelmişti

hadi ya projeksiyon iyiymiş :D
    mass effect bende almayı düşünüyorum.nedir izlenimlerin?
    trine 2 yi kaçırdım ne yazık ki.şuan ne kadar acaba
    bu arada elinde neler var?

mass effect 3 çok iyi zaten oyunun aldığı puanlar ortada kurgu senaryo çok iyi hele birde aksiyon modunda oynadınmı gears of war gibi olmuş biraz sıka sıka gidiyorsun . trine 2 uan yanılmıyorsam 44-45liraya falan geliyor şimdilik elimde sadece trine 2 ve mass effect 3 var olmazsa sen zombi uyu bitirdikten sonra takas edebiliriz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

millet zombiu demosu eshopta şuan dün gece indirdim biraz önce denedim çok iyi olmuş kesinlikle tavsiye ediyorum bi deneyin

@FoxEye

siparişim dün geldi.başlamak için gece olmasını bekliyorum.bence sende al hemen :)

rahat rahat oyun oynamak için daha yeni projeksiyon aldım :D o yüzden nakit stoğum bitti bakayım mass effect 3 satılırsa alırım bende yoksa biraz daha bekleyecem mecburen bu arada trine 2yi indirdinmi ben indirimden almıştım baya güzel oyun 30tlye gelmişti

hadi ya projeksiyon iyiymiş :D
    mass effect bende almayı düşünüyorum.nedir izlenimlerin?
    trine 2 yi kaçırdım ne yazık ki.şuan ne kadar acaba
    bu arada elinde neler var?

mass effect 3 çok iyi zaten oyunun aldığı puanlar ortada kurgu senaryo çok iyi hele birde aksiyon modunda oynadınmı gears of war gibi olmuş biraz sıka sıka gidiyorsun . trine 2 uan yanılmıyorsam 44-45liraya falan geliyor şimdilik elimde sadece trine 2 ve mass effect 3 var olmazsa sen zombi uyu bitirdikten sonra takas edebiliriz

elimde ki wii u ntsc ne yazık ki.
    senin pal olsa gerek.
    mass effect ve batman almayı düşünüyorum.
    trine 2 de aklımı fena çeliyor.

• quote:

@FoxEye

Cevap için teşekkürler.

Hocam geriye uyumluluk olması mükemmel kısmetse cihazı alırsam ki büyük olasılıkla almayı planlıyorum, Wii'de oynayamadığım oyunlarıda bir güzel aradan çıkarırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxEye

quote:

@FoxEye

Cevap için teşekkürler.

Hocam geriye uyumluluk olması mükemmel kısmetse cihazı alırsam ki büyük olasılıkla almayı planlıyorum, Wii'de oynayamadığım oyunlarıda bir güzel aradan çıkarırım

Ustat alalim beraber Bende almaya karar verdim, tek sorun nasil, nerden alacagimiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tonani67 nickli arkadaşa mesaj atın almak istiyorsanız ben kendisinden aldım güvenilir birisi pal 8lik modeli 900e getirdi...
  • nintendo u aldım, içinde gelen nintendo land çok dandik, ilkokul çağı oyunlarından oluşuyor. Şimdi alet boş boş duruyor. Ne yapmalıyım?
  • bana satın.
  • Arkadaşalr Wii U Hakkında Sorularım Var. Wii U'yu Satın Alanlar Cevaplarsa Sevinirim.

1)Browser Performansı Nasıl? Hem Ps3 Hemde Vita'nın Browser Performansı Yerlerde Sürünüyor Biliyorsunuz. Wii U'da Elime Tableti Alıp İstediğim Siteye Rahatça Girip Videoları İzleyebilecek miyim?

2)Marketinden Kredi Kartıyla Rahatça Oyun Satın Alabiliyor muyuz? Ve Misal Flash Bellek Takıp Oyunu İçine Kaydedebiliyor muyuz? Sonuçta 8 Gb'lık Modele Hiçbişey Sığmaz.

3)Tabletin Ekran Büyüklüğünü Araştırdım Ama Bulamadım. Vita'nın 5 İnç Ekranı Var. Bu Tabletin Ekranı Kaç İnç?

Cevaplayanlara Şimdiden Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Aktas

Arkadaşalr Wii U Hakkında Sorularım Var. Wii U'yu Satın Alanlar Cevaplarsa Sevinirim.

1)Browser Performansı Nasıl? Hem Ps3 Hemde Vita'nın Browser Performansı Yerlerde Sürünüyor Biliyorsunuz. Wii U'da Elime Tableti Alıp İstediğim Siteye Rahatça Girip Videoları İzleyebilecek miyim?

2)Marketinden Kredi Kartıyla Rahatça Oyun Satın Alabiliyor muyuz? Ve Misal Flash Bellek Takıp Oyunu İçine Kaydedebiliyor muyuz? Sonuçta 8 Gb'lık Modele Hiçbişey Sığmaz.

3)Tabletin Ekran Büyüklüğünü Araştırdım Ama Bulamadım. Vita'nın 5 İnç Ekranı Var. Bu Tabletin Ekranı Kaç İnç?

Cevaplayanlara Şimdiden Teşekkürler.

ben cevaplayim
    1- öncelikli olarak wii unun tarayıcı performansı gerçektende muhteşem diyebilirim zaten brovsermark test sonuçlarında en yüksek notları alan wii u.

2. online market üzerinden istediğin gibi kredi kartını kullanarak alışveriş yapabiliyorsun ve indirdiğin şeyleri flash disc yada hdd içerisine kaydedebiliyorsun ancak hdd yada flashı direk olarak tanımıyor bağladığında wii u formatında biçimlendirdikten sonra içine istediğini atıyorsun.

3. tablet ekranı 6.2" resistive bir ekran olmasına rağmen gayet güzel bir dokunmatik hassasiyeti var ve tablet üzerindeki sorround çok başarılı :)

• Teşekkürler Hocam.
    Peki Fifa 13 Oynayan Var mı Hiç Konsolda? Grafik Olarak Ps3'ten Falan Farkı Var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Aktas

Teşekkürler Hocam.
    Peki Fifa 13 Oynayan Var mı Hiç Konsolda? Grafik Olarak Ps3'ten Falan Farkı Var mı?

ben oynadım fifa13ü grafikler ve online yapı ps3 ile aynı ama yinede ben beğenmedim pesi tadını veremiyor niyeyse bana
  • en iyi kalite için komponent kablo tavsiye ediliyor. deneyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

en iyi kalite için komponent kablo tavsiye ediliyor. deneyen var mı?

ben ikisinide denedim hiçbir fark yok ama ses sistemi bağlayacaksanız component kablo daha performansı ses veriyor ben component kablo ile bağlayıp 5.1 ses sistemini bağladım baya güzel oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

en iyi kalite için komponent kablo tavsiye ediliyor. deneyen var mı?

evet, bu bana da çok ilginç geldi. wii-u için komponent hdmi'dan daha iyi deniyor. hdmi'daki rgb çikişinin 0-15 ve 240-255 araliğina sahip olmamasi kaynakliymiş. Ama ne yazik ki 5.1 ses, sadece hdmi çikişta var. Bir de orijinal wii komponent kablosu için bu geçerli. Yan sanayi kablolar çok daha kötü görüntü verir
  • wii u mass effect 3 pal oyunum almak isteyenler için pazartesine kadar fiyat 100tldir
  • elimde nintendo wii u basit paket var arkadaşlar bir haftaya premium pakette gelicek almayı düşünen varsa ptt ile kapıda ödemeli yada havale ile gönderebilirim forumdan sattığım arkadaşlarda var kapıda kontrl edip alabilirsiniz..paldır ve açılmamış kutusundadır
  • Uzak çizimler muazzam gözüküyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 23 Ocak 2013; 21:14:39 >
  • Nintendo ID: MedalOfMode
  • wiiu donanım olarak başta hayal kırıklığı yaratsada görülüyorki grafik olarak çok güzel oyunlar çıkacak şeytan al bir tane diyor
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.