Şimdi Ara

NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.698
Cevap
9
Favori
69.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim her zaman kullandığım posta kodu USA için 30003.

Bugüne kadar sorun yaşamadım bu posta kodu ile.
  • arkadaslar özellikle wii u su olanlara soruyorum, oyun oynarken wii u da ekranli gamepad de kaplo devamli bagli mi olacak konsolda yani ,iletisim nasil oluyor? youtube de baktim tv de oyun oynarken ekranli gampad de devamli kalin kaplo takili konsola , yani ben yatagima uzanip ekranli gampadle kaplo olmadan oynuyamacakmiyim wii u da
  • Tablet gamepad görevi görüyor. Wii U'da oyun oynarken tablet ile konsol arasında kablo olmuyor. Tabletin şarj ünitesi ayrı zaten. Şarj çabuk olduğu gibi çabuk bitiyor gibi geldi bana ya da ben uzun süre oynuyorum şarj dayanmıyor. Bilemiyorum. :)

Yatağa uzanıp oynadım ve test ettim. No problem. ^_^
  • @Affliction
    tsk arkadasim bilgilendirdigin iyi oldu ben eski bir nintendocuyum ,1996 de nintendo 64 almistim bankadaki tüm parami cekip ve süper mario , sonra araya sogukluk girdi playstation xbox pc ye kaydim 15 senedir ayriyim mario dan belki wii u alirim pardon wii de almistim ama haftasinda satmistim, wii beni sarmadi 2008 de .
    bir soru daha pahali modelde yani 32 gb olandan ekranli gamepad in yaninda normal gamepad de cikiyor mu ve yine elimde 32 gb lik flash bellek wii u ya olur mu oyun demo vs atabilirmiyim )
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

@Affliction
    tsk arkadasim bilgilendirdigin iyi oldu ben eski bir nintendocuyum ,1996 de nintendo 64 almistim bankadaki tüm parami cekip ve süper mario , sonra araya sogukluk girdi playstation xbox pc ye kaydim 15 senedir ayriyim mario dan belki wii u alirim pardon wii de almistim ama haftasinda satmistim, wii beni sarmadi 2008 de .
    bir soru daha pahali modelde yani 32 gb olandan ekranli gamepad in yaninda normal gamepad de cikiyor mu ve yine elimde 32 gb lik flash bellek wii u ya olur mu oyun demo vs atabilirmiyim )

Bildiğim kadarıyla ben cevap vereyim. 32 gblık modelde normal gamepad çıkmıyor, onu ayrıca satın alman gerek. 32 gblık flash belleğini ise takıp kullanabilirsin ama alete takınca direk formatlıyor ve WiiU'ya özel bir şekle getiriyor. Pcye takınca içindekileri göremiyorsun diye biliyorum.

• tskler @ DasheriM
    gelecek nesilde , mario lu wii u ve ps4 almak istiyorum ayrica elimde ps3 var , xbox 720 d düsünebilirim eger online bedava olursa ama sony baska illede ps4
    el konsolu yeni psp vardi oled gözlerimi bozdu geri verdim 3dsxl de iyi ama pek sarmadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 15 Şubat 2013; 13:51:04 >
  • 14.02.2013 tarihli nintedo direct toplantısından bir haberi olan var mı?
  • Arkadaşlar bu wii u Türkiye'ye resmi olarak ne zaman gelecek bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocainer

Arkadaşlar bu wii u Türkiye'ye resmi olarak ne zaman gelecek bilgisi olan var mı ?

Kesin bilgi degil ama nisan ortasinda distribitor gelecek diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

quote:

Arkadaşlar bu wii u Türkiye'ye resmi olarak ne zaman gelecek bilgisi olan var mı ?

Biraz daha bekleyelim o zaman yurtdışından almamak için kendimi zor tutuyorum :)
  • quote:

quote:

quote:

Biraz daha bekleyelim o zaman yurtdışından almamak için kendimi zor tutuyorum :)

Alacaksan al yani nintendonun urettigi makinalarda garanti pek onemli degil kolau kolau bozulmaz sony alacak olsan kesin garantili al derdim ama bu nintendo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alacaksan al yani nintendonun urettigi makinalarda garanti pek onemli degil kolau kolau bozulmaz sony alacak olsan kesin garantili al derdim ama bu nintendo

O konuda bende güveniyorum nintendoya ama elimdeki wii ile biraz daha vakit geçireyim :)
    Kampanyada wiiu oyunu bulursam şimdiden onları almaya başlıyım de yurtdışından :D

• Getiren firma olsa keşke. Yakında biri çıkar elbet. Spotçular bile getirmeye yanaşmıyor ben buna şaşırdım. Garantisiz her cihazı satıyorlar ama Wii U'da tık yok nedense. :D

Resmi olarak gelirse çabuk yayılır mağazalara ama fiyatları ne olur onu geldiğinde görücez.

Son olarak imkanı olan yurtdışından alsın veya siteleri iyi takip edin burada. Uygun fiyata satanlar oluyor arada.
  • ya kısaca konsol almak isteyen tonani67 nickli kullanıcıya bir şekilde ulaşsın bende o arkadaştan aldım diğer getirenlere göre fiyatı daha uygun vede güvenilir
  • Arkadaslar wii u'daki mario wii'ye uyarmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgurler

Arkadaslar wii u'daki mario wii'ye uyarmı?

sence wii udaki oyun wii içerisinde oynanabilirse wii u'nın ne anlamı kalır
  • Sadece bir oyun için o kadar parayı vermek istemiyorum dostum. Ps3 yetiyor ama Mario'nun yeri başka tabi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar. Bugün boş günüme denk geldi ve önceden söz verip yapamadığım sistemden ayrıntılı video koyma işini bugün halledicem. Video en geç akşam 24:00'a kadar gelecek beklemede kalın. ^_^
  • 8gb olan versiondan aldim gercekden etkileyici ,oyunum yok ama demo ile idare ederim simdilik
    yalniz wifi ile sorun yasiyorum tanimiyor alet, google de arastirdim,söylenenleri yaptim bir sey disinda cmd ile pc yi ac ipconfig i 192.168.0.11 yada +10 yapin diyor bunu yapamadim cmd yi calistir a yazmayacakmiyiz ? sonra siyah bir menu cikiyor ama numaralari degistiremiyorum yardim edecek arkadas var mi
    http://blog.gadgethelpline.com/fix-wii-wifi-connection-errors-1031001-1011002/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 16 Şubat 2013; 19:13:56 >

• IP ayarlarını konsoldan manuel olarak yap. Önceki sayfalarda bundan bahsetmiştim. Otomatik ayarlarda hata aldım ve manuel olarak ayar yapınca konsol sorunsuz olarak nete çıkış yaptı.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.