resimden dolayı pixelleşme var ama ben şimdiye kadar hiç resimdeki pixelleşmenin oyunda olduğunu görmedim büyük bi ihtimmalle oyunda bu resimdekilerden hafif daha iyi olur
Wii bundan daha iyi grafikleride kaldırır aslında ama niye böyle berbat bi oyun yapmışlar anlamadım. PSP grafiği gibi :p
quote:
Orjinalden alıntı: Neuvelle
Wii bundan daha iyi grafikleride kaldırır aslında ama niye böyle berbat bi oyun yapmışlar anlamadım. PSP grafiği gibi :p
yook artık lebron james
quote:
Orjinalden alıntı: gizemcahit
quote:
yook artık lebron james
ben lebron james ile ne kastettiğini pek anlayamadım
psp kadar olmasada ps2 ye bayağı yakın grafikleri
quote:
Orjinalden alıntı: JAM3Z
yok canııım sende abarttın ha etse etse anca mega drive eder
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: JAM3Z
yok canııım sende abarttın ha etse etse anca mega drive eder
sad but true
abartmayın yaw grafikler kotu degil
ama için rahat edecekse aterideki yarış oyunu daha gusel grasfikli şimdi oldu mu?
bebe zaten gene yemiş ban ben ne deyim artık moderatörlerde farkında bu şımarık bebenin yaptıklarını
quote:
Orjinalden alıntı: asdfg_1453
quote:
quote:
yook artık lebron james
ben lebron james ile ne kastettiğini pek anlayamadım
lafın geliş hiç bogle bir terim gormedin mi?
yok artık lebron james şöle bişi bir maçta lebron james haddinden fazla iyi oynamıştı bizimkide yok artık lebron james demişti bizde onu günlük hayatta kullanılan bir terim haline getirdik sanırım yeterince açıklayıcı oldu
ehe daha doğrusu powerade reklamında kendi sahasından 5 de 5 şut sokuyor.sonncusunda da yok artık diyor.öyle dillere dolandı işte:D
quote:
Orjinalden alıntı: animaniax
yok artık lebron james şöle bişi bir maçta lebron james haddinden fazla iyi oynamıştı bizimkide yok artık lebron james demişti bizde onu günlük hayatta kullanılan bir terim haline getirdik sanırım yeterince açıklayıcı oldu
murat murathanoğlu'nun coşkulu sesinden duymuştum bu cümleyi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme