|
NIOH 2 [ANA KONU] (13. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Şu oyunda ochoko ile yardıma gitme mevzusunda kişi sayısını 1 e indirseler keşke. Yardıma gidesi gelmiyor insanın. O kadar curcuna içinde herkes kafasına göre gidiyor. Nioh 1 deki yardıma giderken aldığım keyfi bu oyunda bir türlü alamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Season pass fiyatı 179 tl görünüyor. Kurdan dolayı güncellendi sanırım eskiden 114 müş.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Season pass indirimle 125 liraya düşmüş şu anda. Bundan sonra daha da düşmez çok uzun süre. Keşke 79 liraya düştüğünde alsaymışım.quote:
Orijinalden alıntı: auslaender
Season pass fiyatı 179 tl görünüyor. Kurdan dolayı güncellendi sanırım eskiden 114 müş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auslaender -- 15 Ekim 2020; 1:6:58 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dlc aktif olmus ama oyunun altinda gorunmuyor, store dan girip indirmek gerekiyor.
Oyunda silahlar en son 190 level +30 mu oluyor?.
quote:
Orijinalden alıntı: dımmışaliOyunda silahlar en son 190 level +30 mu oluyor?.
Evet,
Max level - 550
Weapon level - 190 +30
-
Tamamdır.Ben 4. zorluğa geçmediğim için sorun olmuş.
-
merhaba ekranda sağ tarafta silahın üzerinde madalyon gibi olan şey ne işe yarıyor?
+2 olarak gözüküyor şuan.
-
quote:
Orijinalden alıntı: JazHoytmerhaba ekranda sağ tarafta silahın üzerinde madalyon gibi olan şey ne işe yarıyor?
+2 olarak gözüküyor şuan.
Shrine dan aksesuara stone bastiginizda oradan ilerlemesini gorebiliyorsunuz.
-
merhaba ng plusta Way of the Demon a nasıl geçiyoruz?
Way of the Strong da bütün bölümleri oynadım ama açamadım son adam 2-3 kere geçtim
-
Deluxe sürüm ise psn storedan indirmeniz gerekiyor.
bu son dlcde gelen stone özelliği ne işe yarıyor. itemlere basılıyor sanırımda silah kıyafet mi yoksa nazarlıklaramı.
birde birden fazla esyaya basabiliyormuyuz
-
quote:
Orijinalden alıntı: omrtncklbu son dlcde gelen stone özelliği ne işe yarıyor. itemlere basılıyor sanırımda silah kıyafet mi yoksa nazarlıklaramı.
birde birden fazla esyaya basabiliyormuyuz
- Aksesuar basabiliyorsun sadece.
- Max +9 'a kadar yükseltebilirsin.
- Bastığın aksesuarın çıkardığında level ve + sını yükseltiyor.
- Ekranın sağında göstergesi var ve ne kadar yüksek olursa nadir eşya düşürme oranın artıyor ama düşmanlardan aldığın hasar miktarıda artıyor.
-
anladım çok sağolasın. bende eskiden bu kadar kolay ölmüyordum diyordum bundanmış demek çok fena damage alıyodum. ne işe yaradığını pek anlamadan yasakami nin bir tanesini koydum içine bişiler oluyor diye sıkıntıymış
-
üstad son dlc çıkmış neler var türkçe sitelerde çok bir açıklama bulamadım
-
Son dlc nin ilk 2 bölümünü oynadım görsel olarak en tatmin edici dlc bu oldu ilk 2 bölüm de çok güzel tasarlanmış. -
Underworld de ne kadar güzel
Underworld 108 de bitti. Acaba bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X