Şimdi Ara

NIOH 2 [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
19
Favori
19.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Herkes de aynı şekilde. Geri sayım bittiğinde kilit kalkacak.
  • eonmg kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazır miyiz kanser olmaya :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İkinci oyunla birlikte silah sayısı da artmış. Şuan kafamda bir sürü build seçeneği var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meta kullanıcıları yine zorluktan dolayı ağlayıp düşük vermiş galiba. Almayın yahu zaten ilk oyunda gördünüz bunu. Gerçi çok abartmışlar bu sefer ama çöp grafikleri dışında güzel bir oyun olmuş. 8.5’i hak ediyor.

• Oyun nasıl ?Şu son bölümü de gene tek başımıza mı oynuyucaz?"

• powerpyx ilk oyuna göre kolay demiş.
  • Oynanış anlamında ilkinden çok daha zengin fakat grafik ve mekan çeşitliliği anlamında çok da bir gelişim göstermemiş gibi. Normal düşmanlar yine çok zorlu olmuş.

• Grafik çok önemli değil benim için de acaba düşman çeşitliliği nasıl ilk oyun zayıftı o açıdan

• The Mühendis kullanıcısına yanıt
    Şöyle diyim Nioh 2 Souls-Like türünden çok ayrılmış. Mekan çeşitliliği ilk oyunla aynı o yüzden çok fazla bir düşman çeşitliliği beklemiyorum. Ama getirdiği yeniliklerle oldukça alınası bir oyun olmuş. Bu türü seviyorsanız ve zorluğunu göze alıyorsanız mutlaka alın derim. Özellikle başlangıç görevleri çok zorladı. :) Dark Realm bir çok oyuncuyu canından bezdirecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 13 Mart 2020; 16:59:9 >
  • Aldım zaten hocam souls like oyunu kaçmaz benden. Henüz eve dönemedim işten sorayım dedim. Bakalım deneyelim ilk oyun baya iyiydi zaten

• The Mühendis kullanıcısına yanıt
    Biraz rahatsızım o yüzden 2 saat falan oynayabildim. Oynadığım süre itibariyle de oldukça beğendim. Nerdeyse bütün Souls-Like türündeki oyunları oynadım. Nioh 2 diğerlerinden oynanışa kattığı şeyler itibariyle baya bir ayrılmış. Tıpkı Surge serisi de bu türe kattığı şeylerle diğerlerinden ayrılıyordu.

• Geçmiş olsun. Akşam deneyeceğim. Surge 2ye de yeni başladım ilk oyuna göre zorlaşmış o da sevdim ama nioh için biraz rafa kaldıracağım büyük ihtimal

• console-master kullanıcısına yanıt
    Oyun mekaniğine alışkın birisi olarak söylemiştir. Ben şahsım adına alışana kadar canım çıkacak

• console-master kullanıcısına yanıt
    İlk oyuna göre daha zor geldi bana. Yokai enemyler baya boss havasında zorluyor. İlk oyunda çok kolaydı yenmek

• Acaba oyunu çözebilen veya yardım edebilecek hayırsever bir vatandaş var mı?

• Sabah işe gelmeden önce ilk 2 bölümü yardımsız geçtim.

İlk oyunu platinleyip maksimum levele gelen biri olarak, Oyun genel itibarı ile ilk oyunun üzerine katarak daha da güzelleşmiş. Zorluk seviyesi tamamen sizin ne kadar antrenman yaptığınıza ve düşmanların hareketlerini ve burst counter mekaniğini (burst counter= 2. oyun ile gelen yokai ve düşmanların özel saldırılarına karşı Parry tarzında counter mekaniği R2+O ) çözmenize bağlı. Stamina kontrolü ve atak çeşitliliği, silah ve duruş geçişleri ile yapılan kombolar ilk oyuna göre daha kombine kullanılmak için ayarlanmış. Ki pulse yine ilk oyuna göre daha efektif.

Living veapon yerine gelen yokai shift, eskisi kadar OP değil artık. Daha taktiksel kullanılması gerekiyor. Ve geç doluyor.

Skill puanı kazanımı da level alma ile değil, o silahı kullanıma bağlı olarak tecrübe ile gelmesi de güzel olmuş.

Gece tekrar girip ilerleyeceğim. Daha ayrıntılı yorumlarımı biraz daha vakit geçtikten sonra yaparım.

TR-Snowman psn den eklerseniz birlikte oynayabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: karikaturizma

Sabah işe gelmeden önce ilk 2 bölümü yardımsız geçtim.

İlk oyunu platinleyip maksimum levele gelen biri olarak, Oyun genel itibarı ile ilk oyunun üzerine katarak daha da güzelleşmiş. Zorluk seviyesi tamamen sizin ne kadar antrenman yaptığınıza ve düşmanların hareketlerini ve burst counter mekaniğini (burst counter= 2. oyun ile gelen yokai ve düşmanların özel saldırılarına karşı Parry tarzında counter mekaniği R2+O ) çözmenize bağlı. Stamina kontrolü ve atak çeşitliliği, silah ve duruş geçişleri ile yapılan kombolar ilk oyuna göre daha kombine kullanılmak için ayarlanmış. Ki pulse yine ilk oyuna göre daha efektif.

Living veapon yerine gelen yokai shift, eskisi kadar OP değil artık. Daha taktiksel kullanılması gerekiyor. Ve geç doluyor.

Skill puanı kazanımı da level alma ile değil, o silahı kullanıma bağlı olarak tecrübe ile gelmesi de güzel olmuş.

Gece tekrar girip ilerleyeceğim. Daha ayrıntılı yorumlarımı biraz daha vakit geçtikten sonra yaparım.

TR-Snowman psn den eklerseniz birlikte oynayabiliriz.
    Hocam beni hatırladın mı? TR-CaptainSSon Nioh da yardım istiyodum senden demeki forumdaymışsın sende ne güzel tesadüf 😂

• Onmyo magic points i nasıl elde edicez bulamadım bir türlü

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mühendis

Onmyo magic points i nasıl elde edicez bulamadım bir türlü
    Usable item kismini kontrol et, Onmyo Mage’s locks varsa onlardan elde edebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.