Şimdi Ara

Nioh (2017) [PC ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
2
Favori
7.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnsani şartlarda ve büyük ihtimal ayar çekerler 2-3 güne.
    Merak ettiğim oğtimizasyon nasıl?
    Aşırı konsol portu mu yoksa ince grafik yarı var mı?
    Gamepad destekliyormuş, zati x360 kolu ile oynarım..
    Özetle önerir misiniz PC de?
  • Fiyat çok iyi optimizasyonu hakkında bilgisi olan var mı?
  • Benim laptopta 940mx var. İşlemci I7 7500U, 12Gb. ram. Full HD ekran. En azından
    1080/60fps oynanabilir mi bu donanımla?
    Not. Bilgisayarda oyun oynamayı sevmem, grafik falan takıntım yoktur. Sadece benim laptopun oyun performansını denemek için bu oyunu alıcam hazır ücreti uygunken.
    Tavsiyelerinizi bekliyorum
  • Maxwell1 kullanıcısına yanıt
    ya bide şeyi soracam steam controller alsam onunla nasıl olur acaba uyumluluğu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

ya bide şeyi soracam steam controller alsam onunla nasıl olur acaba uyumluluğu?

Sıkıntı olabilir , ek olarak steam contoller pek kullanışlı değil bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 7 Kasım 2017; 15:49:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • malum yerlerede geldi 49 cigolayt gece 2 de indirmeyi başlatırım
  • Oyunda mouse desteği yok arkadaşlar bilginiz olsun sadece gamepad ile oynanacak.
  • fiyat çok iyiymiş.Kesin bir iki güne bir ayar çekerler.Almak lazım fakat aklıma takılan şey 860m, i7 4710MQ ve 8gb ram ile nasıl bir performans alabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 7 Kasım 2017; 17:30:16 >
  • Oyun 3 gb vram ihtiyacı duyuyor, youtube'da medium-high karışık oynayan birini gördüm oyun 3 gb ekran kartı belleği kullanıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

Oyun 3 gb vram ihtiyacı duyuyor, youtube'da medium-high karışık oynayan birini gördüm oyun 3 gb ekran kartı belleği kullanıyordu

sistemim iyice eskimeye başladı artık.2gb vram var benim 860m de medium 30fps verse o bile yeter...
  • Ps4 pro da bitirdim oyunu ama bu fiyat nedir ya alıp pc'de de bitirip arşive atarım.

Fiyat artışı beklemiyorum ama belli olmaz aral ile anlaşması var ise yine steam ve firma ile irtibata geçip az ağlayıp bindirme isterler, ne olur ne olmaz alacaklar elini çabuk tutsun.
  • Alacak arkadaşlar şunu bilsin oyun tam bir konsol portu fps 60 kilitli geliyor. Steam kısmında şimdiden karışık oy almasının nedeni asyalı bazı sinirli veletler ile alakalı; hepside klavye fare desteği sorunundan rahatsız olduklarını belirtmiş.

Onun harici optimizasyonu iyi gibi oynayan çoğu kişi sabit 60 fps aldıklarından bahsediyor youtube videoları yakında damlar grafik bakımından port olduğu için seçenekler neredeyse yok sadece 2 grafik ayarı var ve sanırım ps4 pro sahibi nasıl bir grafik ile oynamış ise aynısını pc sahipleri de oynar tek güzel yanı iyi sistemlerde 4k 60 fps almanız olası. Fiyatı ise cidden taktir edilesi umarım aral müdahale etmez.
  • arkadaşlar oyun çok mu zor, tam casual oyuncuyum da çok zorsa almayacağım, birde zorluk seviyesi var mı oyunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

arkadaşlar oyun çok mu zor, tam casual oyuncuyum da çok zorsa almayacağım, birde zorluk seviyesi var mı oyunda?

Oyun çok zor. Özelliği zor olması hatta. Paranı çar çur etme hocam sana göre değil bu oyun.
  • Ben oyunu ps4 e ilk çıktığında uzun süre oynayıp bitirmiştim. Daha sonra dlc ler geldi ama hiçbirini oynamadım şimdiye kısmetmiş dlc ler. Biraz özetlemek gerekirse ;

* Ana karakterimiz william ve oyun içinde karşılaşacağımız diğer karakterler tarihte gerçekten var olmuş.
    * Dark souls gibi open world değil yani regionlara ayrılmış geniş alanlar var. Bölge bölge ilerliyorsunuz.
    * Oyun yer yer dark souls gibi dar alanlarda çok düşman ile sıkıştırma gibi ucuz taktikleride kullanıyor.
    * Diablo benzeri bir loot sistemi var ve bence çok başarılı olmuş. Her taraf zırh seti kılıç ok vs dolu.
    * Bütün silahların kendine özgü comboları var buda kendinize özgü oyun stilini ortaya çıkarmanızı sağlıyor. Tank gibide oynarsınız çift kılıçlı bir suikastçi gibide.
    * Oyun yer yer dark souls tan daha zor onuda belirtelim.
    * Sınıf seçimi olmadığı için dark souls kadar uzun ömürlü değil sıkıldım bir büyücü açayım diyemiyorsunuz. Oyunun sonunda herkesin karakteri aşağı yukarı aynı oluyor.

Sonuç olarak ds sevenler kaçırmasın diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 8 Kasım 2017; 12:10:52 >

• Şimdi Dark Souls 3 var bir de Dark Souls 2 var. İkisi de Dark Souls oyunu ama şahsı fikrim zorluk seviyesi olarak aralarında siyah ile beyaz kadar da fark var. DS 3'te iki boss dışında çok zorlandığım yeri hatırlamıyorum bile. Ds 2 ise tam anlamıyla eziyetti. Ds 1 arada kalmış, zevk veren bir zorluğu vardı. Şimdi bu oyunun zorluğu DS 2 gibi eziyet verici mi yoksa ilk oyun gibi arada mı?

Sonrasında merak ettiğim 1050ti ve i7 7700Hq ile full ayarda akıcı oynayabilir miyim? Çabuk cevap gelirse sevinirim, bu gece almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

arkadaşlar oyun çok mu zor, tam casual oyuncuyum da çok zorsa almayacağım, birde zorluk seviyesi var mı oyunda?

Gidip DmC yi oynayın, eğer halen oynamışsanız.
  • Oyuna sonunda giriş yaptım, uzun süre DS oynadım onun mekaniklerinden biraz farklı oyun karakter dönerken biraz yavaş 1-2 şey daha var ama daha tecrübe kazandıkça yazarım. Bir tane ss atayım; (Karakter oluşturma ekranı gelmedi bana belki prologue kısmı gibi bir şey olduğundan olabilir araştırmadım onu oyunda keşfetmek için.)
  • oyunu 1080p ile oynamaya kalktığımda görüntü rezalet oluyor resmen 2k ya aldığımda ise gerçekten göze hoş görünüyor grafikleri arkadaşlar onun dışında ilk kez gamepad ile oynayan birisi olarak oyun çok keyifli arkadaşlar fiyatıda çok uygun herkese tavsiye ederim oyunda item olarak baya zengin yukarda arkadaşında belirttiği gibi dövüş stilinizi oluşturabiliyorsunuz mutlaka oynayın derim eğer size hitap ediyorsa

Bu arada sistemim i5 4690 3.5 ghz gtx 970 4 gb ekran kartı 8 gb ramdir arkadaşlar 60 fpsde oynuyorum oyunu optimizasyon sıkıntısı olur diye düşünmüştüm ama sıkıntı yok gibi şuanda oyunun başladığı bölümü bitirdim 2. bölümde de baya ilerledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkinakkas -- 8 Kasım 2017; 1:17:22 >
  • Oldukça iyi bir yapım olmuş , almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.

Not : GTX 1080 4K ULTRA ayarlarda 60 FPS sabit veremiyor , ortalama 50 FPS civarında geziyor , update ile durum değişebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 8 Kasım 2017; 2:12:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.