Şimdi Ara

Nioh - İlk İzlenim Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Playstation 4'e özel olarak geliştirilen Nioh'un alfa sürümüne ait bir demo videosu yayınlandı. Oyun yüksek zorluğu ile Souls serisini anımsatırken aksiyon sahneleri Ninja Gaiden'i andırıyor.

• Souls serisini taklit edip sükse yapmaya çalışan her oyun çöp olur. Bu oyun daha baştan kaybetmiş.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • o değil de Talha bey siteden ayrılınca sitede gözle görülür bir hızlanma olması dikkati mi çekti video haberler olsun incelemeler olsun ilk izlenim videoları olsun sitede sanırım bir yenilenme süreci var gibi inşallah bu süreçte bir bsc geleneği haline dönüşen sadece3-5 günlük bir heves olmaz

• TecmoKai / Tem Ninja oyun yapiyorsa hic iyi bir grafik ve menü beklemeyin.
    Oyunu bende indiriyorum su an deneyecegim..

• Düşünce güzel ama olmamış gibi duruyor. Çıkana kadar neler ekleyebilirler görücez.

• Oyunun ilk tanıtım videosu güzeldi fakat şimdi sen oynayınca dedim ne olmuş bu oyuna böyle ... Aldı götürdü benim bütün olumlu düşüncelerimi . DS ve NG yi harmanlamışlar büyük ölçüde DS yi kullanmışlar ortaya bu çıkmış . Ana karakterde Geralt moblar tek atakta HP barının yarsını götürüyor olması şunu işaret ediyor biz oyunu zorlaştıramadık bu şekilde bir mekanik yaptık demek gibi bir şey oluyor . Bilmiyorum kalkan varmı oyunda ama olduğunu sanmıyorum zira konsept ninja üzerine kurulu .

Çok umutluydum bu oyundan şuanlık patlamış gibi gözüküyor ...

• dark soulsun farkı şimdi daha iyi anlaşılıyor. bu oyunda adamlar ana karakterin canını az yapıp düşmanların canını çok yapınca oyun dark souls gibi olacak sanmış ama nafile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Demoda güzel bosslar demonlar, yetenekler var ilerledikçe daha sarıyor.

Değişik silah tuttuşları ve sitamina kullanımı çok önemli
  • Stamina kullanımını biraz daha iyi yapabilirlermiş, tek düze bir sunumu varmış gibi görüşünüyor birde baltayı salladığında mor ışıklar falan çıkmasaymış keşke, bunların dışında ateş ile etkileşime geçildiğinde sönmesi güzel olmuş. Düşmanlar amaçsızca serpilmiş gibi, dark souls un zorluğunu yakalamak için oyunu gereksiz zor yapmışlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: MALTHAEL

Oyunun ilk tanıtım videosu güzeldi fakat şimdi sen oynayınca dedim ne olmuş bu oyuna böyle ... Aldı götürdü benim bütün olumlu düşüncelerimi . DS ve NG yi harmanlamışlar büyük ölçüde DS yi kullanmışlar ortaya bu çıkmış . Ana karakterde Geralt moblar tek atakta HP barının yarsını götürüyor olması şunu işaret ediyor biz oyunu zorlaştıramadık bu şekilde bir mekanik yaptık demek gibi bir şey oluyor . Bilmiyorum kalkan varmı oyunda ama olduğunu sanmıyorum zira konsept ninja üzerine kurulu .

Çok umutluydum bu oyundan şuanlık patlamış gibi gözüküyor ...

NG ney

• quote:

Orjinalden alıntı: Tiny Titan

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: MALTHAEL

Oyunun ilk tanıtım videosu güzeldi fakat şimdi sen oynayınca dedim ne olmuş bu oyuna böyle ... Aldı götürdü benim bütün olumlu düşüncelerimi . DS ve NG yi harmanlamışlar büyük ölçüde DS yi kullanmışlar ortaya bu çıkmış . Ana karakterde Geralt moblar tek atakta HP barının yarsını götürüyor olması şunu işaret ediyor biz oyunu zorlaştıramadık bu şekilde bir mekanik yaptık demek gibi bir şey oluyor . Bilmiyorum kalkan varmı oyunda ama olduğunu sanmıyorum zira konsept ninja üzerine kurulu .

Çok umutluydum bu oyundan şuanlık patlamış gibi gözüküyor ...</blockquote>

NG ney

Ninja gaiden hocam

• quote:

Orjinalden alıntı: ValiantLion

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Tiny Titan

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: MALTHAEL

Çok umutluydum bu oyundan şuanlık patlamış gibi gözüküyor ...</blockquote>

NG ney</blockquote>

Ninja gaiden hocam

Eyvallah teşekkürler :)

• Oyunu 5 saat oynadım ve genel olarak beğendim. Fakat ilerleyişi hep böyle devam ederse bir müddet sonra sıkabilir.

Not: genelde grafikleri sorun etmeyen birisiyim ama bu oyunun grafikleri bu nesile hiç yakışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xleonhart -- 27 Nisan 2016; 0:52:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda fazla yapaylik var gibi hissetiriyor. Oyuna alistikca kolaylasmaya basliyor ve yapmacik bazi durumlar var. Düsmanlarin bir kismini birakirken, bir kisminida ok ve yay ile hallediyorum.Zaten Yay'i yiyen düsman tek basina yanima kosuyor :D akabinde kesmeside cok kolay oluyor. Yapay Zeka kesinlikle vasat ama Dövüsürken idare ediyor. Kirmizi kiliclar ile baska dünyadan düsman cagrabiliyoruz ama cogu yapay zeka. Plus+ almadigimdan sanirim robot/bot gönderiyor bana Bende ümitliydim oyundan ama begenmedim demo'dan sonra. Grafikler günümüze ve yapimcisina yakismayacak düzeyde. Ana Karakterimiz sadece tek düsman ile savasmaniz icin tasarlanmis bes belli. Kaldi ki ana karakterimiz güclense düsmanlar cok sayiflayacak üstüne üstlük Düsmanlarin Belli bir mesafeden sonra tekrar spawn oluyor neden acaba fazla güc mü kasalim, Yaratik degil insan öldürüyoruz. Karakterin de Batili gözüküp Japon samuraylar gibi dövüsmeside havaya Sokmuyor malesef, Keanu Reeves Bas Rolünü Oynadigi Ronin gibi :D . Hikayeside bir okadar Klise oldugu kesin. Bu oyun icin benim görüsüm tamamen olumsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 27 Nisan 2016; 1:27:08 >

• Oyunu indirip 5 dakika oynamamla silmem bir oldu,Dark Souls 3'ü 3 kere bitirdim ama buna 5 dakika bile dayanamadim..Cakmasini bile becerememisler,bari DmC tarzinda birsey yapaydiniz..
  • Ben 20+ level oldum çok zevkli, armorlar etkili. Oyunun başındaki düşmanlarla dalga geçiyorum.
    Ninja, Shiruken, büyü, her silahın farklı skilli, modu var. Çok detaylı kombat sistemi müthiş olmuş. Birsürü özellik var.
  • Güzel video olmus Hep boyle devam eder umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: immortalizmm

Souls serisini taklit edip sükse yapmaya çalışan her oyun çöp olur. Bu oyun daha baştan kaybetmiş.

oyunun souls oyunlarıyla alakası minimal. stances olsun stamine break olsun onimusha-ninja gaiden-souls karışımı oynanış olsun (oyunu yapan adamlar ninja gaiden yapımcıları) kendine has olmuş. farkını rahat hissettiriyor öyle lords of the fallen gibi dandik bir şekilde kopyalamamışlar souls oyunlarını. bu oyun doğrudan goty adayı.
  • Bknz: Ninja Gaiden, Genji , Onimusha serilerini oynamayıp, Dark Souls klonu diye yaftalamak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or-Chan

Bknz: Ninja Gaiden, Genji , Onimusha serilerini oynamayıp, Dark Souls klonu diye yaftalamak

Ninja gaiden'ın souls oyunlarından bir 10 kat daha zor olduğunu da bilmezler, god of war klonu sanarlar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.