Smells like teen spirit'e hiçbir şeyi değişmem..!!!
Nirvana...bir dindir..Kurt da peygamberidir ewet..ben kendimi buldum nirvana ile..dünya gözüyle görmek nasip olmadı..bir ona yanarım..kendimi nirvana ile buldum..acılarımı sevinclerimi onunla paylastım..iyiki tanımısım seni nirvana..yoksa simdi sokaktaki özenti genclerden olurdum..bi tanesin sen
The Man Who Sold The World
something in the way bu sözlerle sadece kurt bir adamı depresyona sokabilir
My girl şarkısını çok severim,adamda damardan müslüm baba etkisi yapar
quote:
Orjinalden alıntı: theja
My girl şarkısını çok severim,adamda damardan müslüm baba etkisi yapar
The Man Who Sold the World şarkısıda iyidir
quote:
Orjinalden alıntı: black_hawk07
Smells like teen spirit'e hiçbir şeyi değişmem..!!!
+123
bu akşam saat 21 de dream twde nevermind albümünün belgeseli olucak ilgilenenlere duyrulur
biliyodum ama maalesef izleyemedim.inş tekrarını verirler. bide şu ambulansta ki resim elinde olan varmı. şarkılarda bnde lithiumun cok ayrı bi yeri var
en büyük hatayı bnce countrey denen o...u la evlenmekte yaptı.
RAPE ME SMELLS LIKE TEEN SPIRIT IN BLOOM HEART SHAPED BOX SOMETHING IN THE WAY SERVE THE SERVANTS LITHIUM POLLY COME AS YOU ARE ON A PLAIN
YORUMSUZ..
quote:
Orjinalden alıntı: elif1907
çok ii etmişsin yaaa,hatıRlamakla nirvana'yı..evet uzun zaman geçti ama ben hala acayip bi keyifle dnliorum..favori şarkım hatta hayatımda ilk beşte olan şarkısı "THE MAN WHO SOLD THE WORLD"(david bovie yorumuda güsel) ...2)LAKE OF FIRE ...3)SOMETHING IN THE WAY ...4)ALL APOLIGIES ...5)POLLY
ne yorumuymuş şarkı zaten david bowie'e ait.
Heavy Metal'in hiç bir zaman sonu gelmemiştir. Şu an nasıl rüzgâr ne tarafa eserse oraya sürüklenen gençler varsa o zaman da vardı. Heavy Metal tarzında müzik yapan grupları anlamak için kafa yormak gerekir.Ama Nirvana Kurt gibi bir cevhere sahip olduğu için hemen etrafında insanları topladı. gıranç Heavy Metal'in sonunu getirecek güce sahip değildir
Kurt Metal yapmıyodu punk-rock yapıyodu Ayrıca kendisini çok severm
quote:
Orjinalden alıntı: J a C K a L
Kurt Metal yapmıyodu punk-rock yapıyodu Ayrıca kendisini çok severm
Yanlış anladın mesajı punk rock da değil granç ( yazılışını bilmediğimi,aramaya uğraşamadığımı ve bunu çaktırmak istemediğimi anlamazlıktan gelin ) yapardı sanırsam.
Opeth ide deneyin cok saglam acaip severim kendimi bulurum cok uzunn şarkıları olmasına ragmen harika biir grup
arkadaşım seviyo bu nirvanayı daha doğrusu kurt cobaini :) ben pek sevemedim doğrusu ama ne önemi var dimi ;)
quote:
Orjinalden alıntı: helloween
quote:
Orjinalden alıntı: elif1907
çok ii etmişsin yaaa,hatıRlamakla nirvana'yı..evet uzun zaman geçti ama ben hala acayip bi keyifle dnliorum..favori şarkım hatta hayatımda ilk beşte olan şarkısı "THE MAN WHO SOLD THE WORLD"(david bovie yorumuda güsel) ...2)LAKE OF FIRE ...3)SOMETHING IN THE WAY ...4)ALL APOLIGIES ...5)POLLY
ne yorumuymuş şarkı zaten david bowie'e ait.
Zamane gençliği...
kurt ü warya hep o karısı bitirdi ya .adamın basına ne geldiyse o karı yüzünden geldi . zaten intihar mektubunda da o kadının el yazısıyla yazılmış bölümler çıkmış
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme