Şimdi Ara

NİSAN LANCER KAMPANYASI !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NİSAN AYINDA YETKİLİ SERVİSİMİZE UĞRAYIP TEST SÜRÜŞÜNE KATILIN,AY SONUNA KADAR SATIN ALACAĞINIZ YENİ LANCER ARAÇLA BİRLİKTE NAVİGASYON CİHAZI KAZANIN!ÜSTELİK AŞAĞIDAKİ İNANILMAZ FİYATLARLA;

1.5 MT INFORM 38.804 TL DEN 34.200 TL YE DÜŞTÜ.

1.5 AT INFORM 39.452 TL DEN 36.700 TL YE DÜŞTÜ.

1.5 MT INVITE 41.015 TL DEN 38.200 TL YE DÜŞTÜ.

1.5 AT INVITE 43.666 TL DEN 40.700 TL YE DÜŞTÜ.

AYRICA 17 NİSAN CUMARTESİ GÜNÜ SAAT:11.00-17.00 ARASI YILDIZLAR MİTSUBİSHİ PLAZADA DÜZENLEYECEĞİMİZ KOKTEYLE SİZLERİ BEKLİYORUZ,HEM YENİ LANCERIMIZI TEST EDİN HEMDE ARACINIZ İÇİN ÜCRETSİZ EXPERTİZ HİZMETLERİMİZDEN YARARLANIN.(9 NİSAN 2010)

• geçen yıl ÖTV indirminde lancer INVİTE MT almıştım.daha sonra aracın fiyatını takip etmeye başladım.Gördüğüm rakamlara kesinlikle inanamıyorum.Bu kadar istikrarsız bir fiyat politikası olamaz.Bu fiyat politikası ile bu aracın piyasada tutunması çok zor.Fiyat 45 lere çıktı bir anda şimdi 38 lerde eminm 36 ya veriliyordur.Bu vatandaşta büyük bir güvensizlik yaratıyor. çevremdeki arkadaşlarda takip ediyor olmaz böyle birşey.TEMSA zannederim bu arabayı satmak istemiyor herhalde.7 000 tl bir arabanın fiyatı bir anda düşer yada çıkar mı. ne oldu bu döviz o kadar düştü yada çıktımı.(yen)
  • Geçen sene invite mt 31.000 TL civarından satıldı, kampanyaya bak :) TEMSA L200 dışında motorlu araç satabiliyor mu merak ediyorum...
  • Japon yeni ile orantılı fiyatlar dolayısıyla ona göre bir düşüş yada yükseliş yaşanıyor arkdaşlar.
  • Bahsetttiğim döneme göre Japon Yeni düştü o zaman 31'den de aşağı fiyat verilmesi gerekir. Evet inanılmaz fiyatlar var ancak inanılmaz yüksek fiyatlar. Yen'deki değişimi Merkez Bankası'nın sitesinden, eski Lancer fiyatlarını forumumuzdan görebilirsiniz.
  • Yani sonuç olarak ne demek istediğinizi anlayamadım konunun hangi sonuca varmasını istiyorsunuz?Lancer almayı mı düşünüyorsunuz?
  • Engin Bey, fiyatlar çok çok yüksek diyorum. Mitsubishi'nin takipçileri ne demek istediğimi anlıyorlar. 35000'e invite at veriyorsanız almayı düşünebilirim ayrıca :)
  • Sevgili dostum eğer 35000 tl ye olan lancerin fiyatının çok çok yüksek olduğunu düşünüyorsan,sınıfındaki diğer marka araçların fiyatlarına bakmanı şiddetle önereceğim,çünkü karşılaştırma yaptığında ne kadar düşük olduğunu göreceksin,saygılarımla.
  • Elbette diğer markaların satış fiyatlarını takip ediyorum. Ancak bayilerin ve özellikle TEMSA'nın da izlemesi gerektiğini düşünüyorum. Hatta karşılaştırma yaparken diğer markaların toplam satış rakamlarına da bakın. Ortalama tüketici sattığınız rakamlardan Mitsubishi almıyor. Ayda 3 araç satıyorum diye mutlu oluyorsanız onu bilemem ama, satışta neredeyse sonunculuğa düştü Mitsubishi.
  • Temsanın çok değişken fiyat politikası izlediği ve bunun sonucunda mitsubishi almayı düşünenlerin etkilendiği dogru.
    Ancak mitsubishi gibi bir markanın alıcısı bilindigi gibi ince eleyip sık dokuyan,markayı tanıyan mitsubishi farklarını bilen kişilerdir diye düşünüyorum.
    Bugun mitsubishi nin daha uygun fiyatlara araç satması elbette ki mitsubishiyi seven kalitesini vs bilen ve almak isteyen kişileri mutlu edecektir.
    Ama bunun dışında mitsubishi gibi safkan japon bir firmasının aracını alacak olan kişilerin sayısı yine değişmeyecektir.
    Belki ucuz diye alacaklar,tabi memnun kalacaklar ha sonra diyecekler gerçekten mitsubishi saglam marka...
    ama mitsubishinin bunu saglamak için fiyatlarını standartların altına çekme zamanı çoktan geçmiş diye düşünüyorum.
    sonucta bir adı var,mitsubishi..gidip de çok araç satmak için piyasaya yeni giren çin markalarını gibi veya taksi olarak kullanılan kore markaları gibi..fiyatlardan satması pek akıl karı olmaz,bu saatten sonra markaya da yakışmaz.bugun bir lancer c sınıfında bir colt b sınıfında fiyat/performans olarak alınabilcek en tercihler arasında bana göre.
    açıkçası temsanın ne kadar araç sattığı da beni pek ilgilendirmiyor.ben aldıgım araca bakarım.verilen hizmete,kaliteye bakarım.varsın o aracı tek ben almış olayım.

türkiyede mitsubishiye karşı bir ön yargı var,etrafımdaki insanlara neyi ne kadar anlatsam da bu ön yargı degişmiyor.herkesin düşüncelerine de saygı duyuyorum.
    ve artık çevremdekilerle bu tür tartışmalara girmiyorum.isteyen istedigi markayı alabilir eyvallah diyorum :) mitsu kötü marka diyenlere bile eyvallah.
    lancer ortada colt ortada kalite ortada.bunu bilmeyen görmeyen veya görmek istemeyenler veya farklı düşününler her zaman var.bu ön yargıyı kırmak temsanın görevi.
    distiribitor o getiren o satan o..o düşünsün banane :)

ben alırım mitsuyu bakarım keyfime.zaman insanı değiştiriyor :)

bazı arkadaşlarıma olan sitemimi buraya döktüm :P
    herkese iyi günler

• Mitsubishi almaya gelen müşterilerin çoğu gerçekten araştırmasını ve incelemesini yapmış, çevresinin yapmış olduğu satınalma itirazlarını yenmiş bilinçli tüketiciler. Birkısmı aracı alırken çevresinden dolayı itirazlara yenik düşerek aracı almıyor, almayanın aklında kalıyor, alanlar ise söylemeye gerek yok zaten memnun. Şu an hala Mitsubishi forumlarını takip eden ve çevresinden gelen baskıdan dolayı farklı marka alıp hala aklında olan Mitsubishi tutkunu var ve birsonraki aracının kesinlikle Mitsubishi olacağını söylüyorlar. Fiyat politikası ve maliyet hesapları Temsa'nın bileceği bir durum ama bence bu şekilde çok fazla satılmayıp bilinçli tüketicilerin kullanması ve kişinin kullandığı araç ile kendisini özel hissetmesi daha hoş bir duygu. Hepimiz biliyoruz ki çok fazla satılsa ve reklamları bangır bangır çıksa bu günkü fiyatlara Mitsubishi araç almanın mümkün olmayacağı bir gerçek.

• Ekim 2008'de 23500 TL'ya 2009 Colt Invite MT aldım. Colt 20.000 km civarına yaklaştı. Colt'tan şikayetim olmadığı gibi çevreme tavsiye ediyorum. Aralık ayından beri işe Colt'la gidip geliyorum. Ankara'da sabah-akşam trafiğine girerek ortalama yakıt tüketimi 5.5-6Lt. civarında. Gerek alınması gerekse kullanması oldukça ekonomik. Şimdi babamın Clio'sunu değiştireceğim. C sınıfı bir araç istemekle birlikte sanırım yine B sınıfından olacak. Colt'un fiyatı şu an 31000TL civarında. Bana göre makyajsız Colt, kayan arka koltukları nedeniyle makyajlı Colt'tan daha iyi olmasına rağmen makyajlı ile arasındaki fiyat farkı uçurum düzeyinde. Ayrıca aynı fiyat seviyesinde satılan oldukça çok seçenek var. Corsa'nın, Fiesta'nın ve Polo'nun da kötü seçenekler de olmadığı ortada. Mitsubishi iyi hoş, servisten memnunum hatta TEMSA'nın müşteri hizmetlerinden de memnunum ancak fiyatlar neden bu kadar yükseldi. Döviz kuru artmadı, araçların da kalitesi artmadı, belki maliyetleri bile düşmüştür. Almanya fiyatlarına bakıyorum, bizdeki Colt invite ile oradaki invite aynı fiyat seviyesinde hatta orada az da olsa daha ucuz. Ancak Almanya'daki Colt'un fiyatına ESP, çekiş kontrol sistemi, perde hava yastıkları gibi donanımlar da dahil. Karşılaştırmayı geçmişe dönük olarak da yapabiliyorum. Ben kendi Colt'umu alırken fiyat ve donanım Almanya ile eşdeğerdi. Şimdi hem daha pahalı, hem de önemli kırpmalar mevcut. Aradaki fiyat farkı neden doğuyor? Konu malum mevcut kampanya çevresinde dönüyor ancak bu sözlerim siz satış temsilcilerine yönelik değil elbette bu durumun nedeni sizler değilsiniz. Ancak mevcut fiyat politikasından hiç memnun değilim. Bir de Mitsubishi markasına vurgu yapılıyor. Elbette Mitsubishi ile Kore firmaları kıyaslanmaz ancak Mitsubishi'nin Colt ve Lancer modelleri B ve C sınıfı araçlar. Bu sınıf araçlarda fiyat kriteri oldukça önemli. Colt'un makyajsız hali fiyat/fayda denkleminde oldukça iyiydi ama makyajlı halinde bu dengeden bahsetmek olanaksız. Sonuç olarak Avrupa'da artan fiyatlarla yeni donanımlar eklendi Colt'a. Ancak Türkiye'de sadece fiyatlar arttı ancak araca eklenen bir şey olmadı.

• 2009 başında ÖTV indirimi daha ortalıkta yokken 29bin tl ye sattınız lancer inform mt yi.Şimdi 34 bin diyerek nasıl müthiş kampanya diyebiliyorsunuz ki?
    Artık insanlar hiç bir markaya güvenmiyor.hele burda az çok donanım haberi takip eden insanlar hiç güvenmiyor.Herkes er markanın nasıl davranışlar içinde olduğunu görüyor.
    2009 başında 39900 tl ye lancer 1.8 intense cvt satarken su anki aynı aracın satış fiyatı ne kadar?53bin civarıydı sanırım en son.

Yani diyeceğim şu ya 29 bine araba satmıcaksınız ya da 29 bine sattıysanız yaklasık aynı sartlar dahilinde (ÖTV indirimi olmadan) şimdi 34 bine kampanya demeyin.Komik oluyor.

Burda mitsubishi baslıgında olduğundan mitsu üstüne yorum yapıyorum ama genel olarak bütün markalar böyle.El birliği ile yolmaya çalışıyorlar insanları.Ama donanım haberde olmaz yanlış yer burası:))
  • lanceri 0 km aldım, nerdeyse ay oldu, maşallah arabada tık yok. inanın arabanın servise falan gitmeye hiç niyeti yok. çok memnum. herkeste olmasına da gerek yok, çünkü özel bir zevk arabası. özellikle uzun yollarda lancer müthiş. kısa mesafe şehir içinde ve park sorunu olan yerlede zorluk var. o tip yerlerde colt gibi küçük arabaları arıyorsunuz.
  • Mitsubishiye has bişey değil. Tüm markalar ötv indirimi bitince 2010 yılında satışların gebereceğini düşünerek minimum sayıda kota öngörüsü yaptılar. Ancak talep beklenenden fazla olup elde araç olayınca fiyatları rekor seviyelere çektiler. Euro'da yaşanan son 2 aylık düşüşe rağmen istikrarla yapılan zamlar bunun en güzel kanıtı. Bence sıfır km araç almak için en kötü zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NateHuffman -- 26 Mayıs 2010; 23:26:50 >
  • 2010 yılında lancer makyajlandı ses yalıtımı sis farı vs gibi özellikler eklendi diye duydum.ayrıca önceden ötv indirimi söz konusuydu ondan da fiyatlar düşüktü.Ayrıca arkadaşın dediği gibi az kişide olması daha iyi biyerden geçtiğin anda bütün gözler üstünde bugun bi passata 80bin tl de versen adam dönüp bakmıyor heryer passat ya da honda toyota ikinci el yönünden sorun olabilir ama alıp uzun süre binmek isteyen için süper tercih ayrıca söyle bi bakarsanız alternatiflerin fiyatları lancerdan pahalı.
  • Muhteşem bir araba , bir buçuk aydır kullanıyorum ve her gün en iyi tercihi yaptığıma inanıyorum. Fiyat olarak Türkiyede çoğu firmada
    fiyat istikrarsızlığı var ve bu dediğiniz gibi insanı sıfır arabadan soğutabiliyorlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.