şimdi 1-2 dersten başarısız olsam, diğer derslerden başarılı olsam not ortalamam 3.00 düşmez dimi?
quote:
Orijinalden alıntı: robertososa
şimdi 1-2 dersten başarısız olsam, diğer derslerden başarılı olsam not ortalamam 3.00 düşmez dimi?
eğer o iki dersinin kredisi yüksekse 3.00 gelmez düşükse gelir tabi diğer derslerinin harf notuna da bağlı sen yüksek kredili derslerini A B getirmeye bak
ya dediğim gibi yabancı dil olur oda. galiba 4 kredi bakın
sadece o F gelirse diğerler A B C gelirse tutabilir 3.00 ortalama
hocam baktınız mı? yani o kötü de gelse diğerleriyle 3.00 olur diyorsunuz kesin mi?
ilk sıraya yazıcam eğer öyleyse, ve bir de özel üni ortamı nasıldır? ben sadece gidiş geliş yol parası harcayan biriyim, yemek içinde bim'e giderim
maltepe ünisine 2 kez gittim . bize yakın kampüsü falan . maddi durumun nasıl bilememde tavsiye etmem
quote:
hocam baktınız mı? yani o kötü de gelse diğerleriyle 3.00 olur diyorsunuz kesin mi?
ilk sıraya yazıcam eğer öyleyse, ve bir de özel üni ortamı nasıldır? ben sadece gidiş geliş yol parası harcayan biriyim, yemek içinde bim'e giderim
özel üni ortamı ya üni ortamına kalmadığım için açıkcası pek iletişim kurmadım ünidekilerle üni dışındaki arkadaşlarım vs yetiyor bana ama korkma ya abartılacak kadar değil özel üni ortamı yani en azından benimki öyle değil zorluk çekmezsin
dediğim gibi yüksek kredili derslerin A,B gelirse 3.00 gelir
bim'in kapısında yatıp kalkıyorum, a-101 fırsatlarından yararlanıyorum, hakmar etrafta yok ama bir ara ona da gitmeyi planlıyorum. durum bu
teşekkürler, bu arada vakıf'ta yüksek lisans yapınca para vericem galiba. sonuçta okuduğum okulda yüksek lisans, akademik kariyer yapmam daha kolay. ama vakıf'ta da okuyunca böyle bir sorun daha var. ne diyorsunuz?
quote:
teşekkürler, bu arada vakıf'ta yüksek lisans yapınca para vericem galiba. sonuçta okuduğum okulda yüksek lisans, akademik kariyer yapmam daha kolay. ama vakıf'ta da okuyunca böyle bir sorun daha var. ne diyorsunuz?
yeni öğrendiğim bilgiye göre devletler de yüksek lisansa para alıyormuş
tezli almıyor devlet, hem vakıflar devletin 3-4 katı alıyor. 20-30 bin gibi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme