Şimdi Ara

Nişantaşı ya da Maltepe'de Tam burslu Okunur Mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şimdi 1-2 dersten başarısız olsam, diğer derslerden başarılı olsam not ortalamam 3.00 düşmez dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: robertososa

şimdi 1-2 dersten başarısız olsam, diğer derslerden başarılı olsam not ortalamam 3.00 düşmez dimi?

eğer o iki dersinin kredisi yüksekse 3.00 gelmez
    düşükse gelir tabi diğer derslerinin harf notuna da bağlı
    sen yüksek kredili derslerini A B getirmeye bak
  • ya dediğim gibi yabancı dil olur oda. galiba 4 kredi bakın

http://gsf.maltepe.edu.tr/duyuru/gastronomi-ve-mutfak-sanatlari-bolumu-ders-tanimlari
  • quote:

ya dediğim gibi yabancı dil olur oda. galiba 4 kredi bakın

http://gsf.maltepe.edu.tr/duyuru/gastronomi-ve-mutfak-sanatlari-bolumu-ders-tanimlari

sadece o F gelirse
    diğerler A B C gelirse tutabilir 3.00 ortalama
  • hocam baktınız mı? yani o kötü de gelse diğerleriyle 3.00 olur diyorsunuz kesin mi?

ilk sıraya yazıcam eğer öyleyse, ve bir de özel üni ortamı nasıldır? ben sadece gidiş geliş yol parası harcayan biriyim, yemek içinde bim'e giderim
  • maltepe ünisine 2 kez gittim . bize yakın kampüsü falan . maddi durumun nasıl bilememde tavsiye etmem
  • quote:

hocam baktınız mı? yani o kötü de gelse diğerleriyle 3.00 olur diyorsunuz kesin mi?

ilk sıraya yazıcam eğer öyleyse, ve bir de özel üni ortamı nasıldır? ben sadece gidiş geliş yol parası harcayan biriyim, yemek içinde bim'e giderim

özel üni ortamı ya üni ortamına kalmadığım için açıkcası pek iletişim kurmadım ünidekilerle
    üni dışındaki arkadaşlarım vs yetiyor bana
    ama korkma ya abartılacak kadar değil özel üni ortamı yani en azından benimki öyle değil
    zorluk çekmezsin

dediğim gibi yüksek kredili derslerin A,B gelirse 3.00 gelir

• bim'in kapısında yatıp kalkıyorum, a-101 fırsatlarından yararlanıyorum, hakmar etrafta yok ama bir ara ona da gitmeyi planlıyorum. durum bu
  • teşekkürler, bu arada vakıf'ta yüksek lisans yapınca para vericem galiba. sonuçta okuduğum okulda yüksek lisans, akademik kariyer yapmam daha kolay. ama vakıf'ta da okuyunca böyle bir sorun daha var. ne diyorsunuz?
  • quote:

teşekkürler, bu arada vakıf'ta yüksek lisans yapınca para vericem galiba. sonuçta okuduğum okulda yüksek lisans, akademik kariyer yapmam daha kolay. ama vakıf'ta da okuyunca böyle bir sorun daha var. ne diyorsunuz?

yeni öğrendiğim bilgiye göre devletler de yüksek lisansa para alıyormuş
  • tezli almıyor devlet, hem vakıflar devletin 3-4 katı alıyor. 20-30 bin gibi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.