Selamlar; 2006 model 13bin kmde 6 ay kullanılmış(büyükşehir belediyesine kiralanmış, kar zamanında tuzlama yapan araçlara eskort olarak görev yapmış, nissan bayisinin dediğine göre)38bin YTL ye bir tane bulduk hala garanti kapsamında. Sizce fiyat olarak nasıl? İnşaat işi ile uğraştığımız için bunu düşündük, ama araç normal hayattada kullanılacak. Sizce bizi üzer mi? Konfor olarak nasıl? Şuan bizde megane 2 hb var onun yerini alıcak(bende megane 2 yi alıcam ).
bence normal sayılır bu rakam ama nasıl kullanılmış şüpheliyim.nissan ın sitesinde 4*4 çift kabinden 42000 istiyorlardı. belediye kullanmış ama nasıl? arabada sorun yoksa gayet iyi fiyat.
Bu gün arabaya baktım araba gayet temiz duruyordu. Zaten daha garanti kapsamında, birde 0 km fiyatı 47.900 YTL. yaklaşık 10.000 YTL gibi bir fiyat farkı olduğu için baya iyi geldi ama bilmiyorum.
Kaçırma derim Dayımda 2004 model Skystar SSS var. 4x2 olmasına rağmen orta zorluktaki arazide bile saplanana kadar çok başarılı 4x4'ünün giremeyeceği yer yoktur diye düşünüyorum. Arazide çok başarılı, inanılmaz sağlam araçlar. Dayımdaki araç çok hopladı zıpladı ama halen yürüyen aksamdan çok az ses geliyor. Yani sağlam olduğu kadar kaliteli de Yokuş aşağı 180 vurduk bu arada, hızlıdır
quote:
Orjinalden alıntı: joushkun
Kaçırma derim Dayımda 2004 model Skystar SSS var. 4x2 olmasına rağmen orta zorluktaki arazide bile saplanana kadar çok başarılı 4x4'ünün giremeyeceği yer yoktur diye düşünüyorum. Arazide çok başarılı, inanılmaz sağlam araçlar. Dayımdaki araç çok hopladı zıpladı ama halen yürüyen aksamdan çok az ses geliyor. Yani sağlam olduğu kadar kaliteli de Yokuş aşağı 180 vurduk bu arada, hızlıdır
Başta dediğim gibi şantiyede kullanıcağımız için dayanıklı bir şey lazım.Malum şantiyede malzeme falanda taşındığı için pickup tarzı bir şey istiyoruz. Bizim megane2 şantiyede heba oluyor.Birde normal yollarda falan konfor bakımından nasıl?(tabi bir pickuptan normal araba konforu istemek biraz abesk oluyor ama katır gibi bir şeyde istemiyoruz. )
Eminim ki sizin beklentilerinizi karşılayacaktır Yol konforuna gelince; biraz yaylanarak gidiyor, ama yumuşak bir sürüş tarzı var. Asla bir katır değil Ferrari'nin İtalyan Aygırı olduğunu düşünürsek bu da damızlık Japon atı(O ne lan?) Neyse, bir otomobil kadar konforlu değildir ama rahat araçtır. Uzun yolda arka koltukta oturanı yoran bir yapısı var. Arka koltukları biraz dar. Ama araçta 2 kişi olursa gerçekten güzel oluyor
Yükünüzü de her türlü taşır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme