Şimdi Ara

Nissan GT-R hakkında düşünceleriniz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • R36 GTR ne zaman çıkacak diye merak ettiğim araba modeli 10 yıllık tasarıma rağmen aslında hala yeni gibi duruyor eskimeyen bir tasarımı var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LanciaDeltacı kullanıcısına yanıt
    Ya yeter valla yeter ya

Sansimani eline aliyormus. Ulan sanki golf ten bahsediyor adam, sanki hergun goruyorsun, sanki her gun GT-R ile yatip kalkiyorsun.

adamlar 1500 beygir yapiyor dunya rekorladi kiriyor, sen gelmis sansimani eline alana cok gorduk diyorsun.

Size gore hersey ....ktan bir tek sizin maliniz muhtesem. Sorsan 2006 poloya biniyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

Ya yeter valla yeter ya

Sansimani eline aliyormus. Ulan sanki golf ten bahsediyor adam, sanki hergun goruyorsun, sanki her gun GT-R ile yatip kalkiyorsun.

adamlar 1500 beygir yapiyor dunya rekorladi kiriyor, sen gelmis sansimani eline alana cok gorduk diyorsun.

Size gore hersey ....ktan bir tek sizin maliniz muhtesem. Sorsan 2006 poloya biniyordur.

Merhaba, biraz sert bir mesaj atmissiniz ancak GTR modelinde şanzımanda ısınma problemi en bilinen kronik sorunlarından birisidir.Hks firmasının tuning çalışmaları şanzımanda ki ısınma problemine büyük ölçüde çare oluyormuş son arastirmama göre ancak özellikle İstanbul trafiğinde kullanılmış 2 GTR i biliyorum yukarıda da yazmıştım biri 14 bin diğeri 40 kusur bin km de şanzıman değişimi geçirdi.

Ben otomotiv sektöründe çalışıyorum, şu anda ülkeye giriş yapmış son kasa 3.5 motor Toyota Camry kullanıyorum.Siz de araştırırsanız bu problemin varlığını görebilirsiniz.Burada GTR kötü araba diyen yok, şanzımanın narinliginden bahsettim yalnızca, böyle bir konuda neden böyle sert bir mesaj attınız anlayabilmiş değilim :).GTR zaten superspor bir model değil, herşey arabayı 1500 HP yapmakla olmuyor maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

quote:

Ya yeter valla yeter ya

Merhaba, biraz sert bir mesaj atmissiniz ancak GTR modelinde şanzımanda ısınma problemi en bilinen kronik sorunlarından birisidir.Hks firmasının tuning çalışmaları şanzımanda ki ısınma problemine büyük ölçüde çare oluyormuş son arastirmama göre ancak özellikle İstanbul trafiğinde kullanılmış 2 GTR i biliyorum yukarıda da yazmıştım biri 14 bin diğeri 40 kusur bin km de şanzıman değişimi geçirdi.

Ben otomotiv sektöründe çalışıyorum, şu anda ülkeye giriş yapmış son kasa 3.5 motor Toyota Camry kullanıyorum.Siz de araştırırsanız bu problemin varlığını görebilirsiniz.Burada GTR kötü araba diyen yok, şanzımanın narinliginden bahsettim yalnızca, böyle bir konuda neden böyle sert bir mesaj attınız anlayabilmiş değilim :).GTR zaten superspor bir model değil, herşey arabayı 1500 HP yapmakla olmuyor maalesef.

Turkiye de toyota Camry satiliyormuydu ? Nerede satiliyor ?

• Gran Turismoda büyük bir zevkle sürdüğüm arabadır. Büyük ihtimal sadece Gran Turismoda kullanabileceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

quote:

Ya yeter valla yeter ya

Superspor değil mi? Superspor değilse nedir hocam açıklar mısınız?? Daha doğrusu sizin icin superspor bir araba olması icin ne eksiği var?

Hayallerimi süsleyen arabadır kendisi. Trafikte hiç görmedim Florya da galerinin önünde gördüm aşık olmuştum. Trafikte görsem abi bi kere binebilir miyim diye sorarım herhalde

• Up..

• quote:

Orijinalden alıntı: Devilmaybad

Yanlış hatırlamışım. 34 GOD 99.

Nissan GT-R hakkında düşünceleriniz ?

Nissan GT-R hakkında düşünceleriniz ?

Cok itici ama bi o kadarda kiskirtici bi body kit'e sahip bence.

Bu arac gercekten cok guzel yanilmiyorsam dort ceker ve alti ikeri cift kavrsma bi sanzimana sahip ayrica twin turbo olsa gerek.

Bende marti kanat sls amg ve model farketmeksizin bi Ferrari hastasiyim. İsmi bile benim yuzumu gulduruyor :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.