Şimdi Ara

Nissan Juke ve Mitsubishi ASX arasında kalmak ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
3.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: ceceyo06

Herkese merhaba okulda hoca proje verdı

beyler?

senden korkulur

• quote:

quote:

Herkese merhaba okulda hoca proje verdı

beyler?

Sizede merhaba, bu tarz şarlatanlıkları bırakıp biraz daha evrensel düşünmenizi tavsiye ediyorum, bur da insanların geçmişlerini irdeleyip ve yahut hatalarını arayıp insanlara gurur kırıcı, aşağılayıcı yaklaşımlar da bulunmak onları rencide etmek yerine yapacak başka bir işiniz yokmu sizin.

Geçmiş mesajlarına bile nasıl bakıldığını bilmediğim bir forumda sırf otomobil konusunda sık olarak karşılaştığım için girdiğim siteden beni bir kerede soğuttunuz.

Bu hesap bir arkadaşımın olabilir ricam üzerine bilgilerini almış olabilirim.
    Bu hesap küçük kardeşimin bilgi platformu olduğu için takıldığı bir yer olabilir.
    Bu hesabı birden fazla bir kişi kullanıyor olabilir.

Kim olduğumu merak ediyorsanız r10.xxx sitesinde yaptığım işler ve kim olduğum yazıyor. Beklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

beyler?

/>

Bu yorumum da malum arkadaşın seviyesine inip ona alkış tutanlara gelsin. En son verdiğim proje ödevimi hatırlattınız ve yüzümde bir tebessüm oluştu eski günleri yad ettim. Rahmetli BARIŞ YİОİT hocamızın bana okulu bitirmek için çektirdiği o güzel günler geldi aklıma belki bur da ki bir çok arkadaşın hayalin de olduğu bir üniversite de diplomayı alabilmek için uzun süre uğraşıp,en sonunda teslim ettiğim ödevi aklıma getirdiniz. Bunun için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceceyo06 -- 6 Eylül 2013; 4:39:24 >

• Asx diger rakipleri gibi sıradan ama yollarda Juke gibi kendine has tarzı olan araba yok. Mitsubishi servislerinden çok yakınıyordu Lancer'ı olan bir arkadaşım bunu da göz önünde bulundurun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Asx diger rakipleri gibi sıradan ama yollarda Juke gibi kendine has tarzı olan araba yok. Mitsubishi servislerinden çok yakınıyordu Lancer'ı olan bir arkadaşım bunu da göz önünde bulundurun.

Bu yorumunuz için teşekkür ederim duymak istediğim şeyler bunlardı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Qq ile arada kalsaniz yine asx derdim

Katılıyorum, bence bırakın juke'u qq'dan bile üstündür ASX.

Dizel-otomatik bizim insanımızın bagı olmuş durumda.
  • Juke kadar çirkin bir araba gormedim ben, multipla'yla yarısır
  • dostum bir süre juke dizel kullandım. şehir içi şehir dışı yol yaptım.
    keyifli bir araba genel itibarı ile ama aileye tavsiye etmem.
    yakıt tüketimi çok makul ancak yukarıda bir arkadaş yazmış fantazi arabası diye, hakikaten öyle.
    bagaj yok, basık biraz. genç adam işi.
  • Arka koltuğu kullanmayacaksanız: Juke.
    Arka koltuk sizin için önemli ise: ASX
  • Juke'un arkası ve bagajı oldukça dar. Aile arabası arıyorsan bence Juke senin aracın değil.
  • quote:

quote:

Asx diger rakipleri gibi sıradan ama yollarda Juke gibi kendine has tarzı olan araba yok. Mitsubishi servislerinden çok yakınıyordu Lancer'ı olan bir arkadaşım bunu da göz önünde bulundurun.

Duymak istediğin bişey de benden gelsin: Kesinlikle juke al..
    Bence konu başlığını, ''Juke almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?'' diye açmalıydın.. %90 yorumcu asx al demiş. Ama sen gidip cımbızla işine gelen msjı almışsın.
  • gereksiz yorumları report ettim. konuya uygun devam edelim lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturalman3

quote:

quote:

Bence konu başlığını, ''Juke almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?'' diye açmalıydın.. %90 yorumcu asx al demiş. Ama sen gidip cımbızla işine gelen msjı almışsın.

Merhaba, dostum füme renk bir juke bakıyorum yorumların çoğunluğu belirtiğin gibi asx yana ama juke benim arabam

Edit: bugün bir arkadaşım yeni kasa korando sport tavsiye etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceceyo06 -- 5 Eylül 2013; 0:45:11 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: naturalman3

quote:

quote:

Merhaba, dostum füme renk bir juke bakıyorum yorumların çoğunluğu belirtiğin gibi asx yana ama juke benim arabam

Edit: bugün bir arkadaşım yeni kasa korando sport tavsiye etti.

Araba hem ihtiyaç hem de zevk meselesidir. sadece işimi görsün diye olaya bakılırsa linea dizel(zaten genelde 1. sıradadır.) çok mantıklı bir araç. Ama zevk için araba bakıldığında insan kimseyi dinlemez aslında. Sadece düşündüğü araç hakkında güzel şeyler duyup cesaret almak ister. hangi araç hoşunuza gidiyorsa onu alın. hakkınızda hayırlısı..

• Yakıtta ekonomiklik diyosan direkt dci motora bak. Juke aile için pek uygun olmasa da dci motor yakıtta üzmez. Asx daha geniş Juke'dan ama yakıtı üzer sizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %95 ASX alın demiş. Emin olun bu arkadaşlar sizin gibi iki araç arasında kalsa tamamı Juke alır.
    Aynen Mazda3, Colt, Bravo,CEED ...vb araçlarda olduğu gibi herkes tavsiye ediyor bunları ama almaya gelince tavsiye eden bile yanına yaklaşmıyor.

NEDEn Peki?
    -2. el, servis ağı, eş dost yorumu...gibi otomobil almakla alakası olmayan saçma kriterler bizde en üst sıralarda tutuluyor.

Eğer araba alacaksanız gidin inceleyin, bakın, içine binin hangisi sizin gönlünüzü hoş tutuyorsa onu alın.
    Buradan tavsiye alınıpta araç almak zaten akıl işi değil.
  • ikiside yaramaz
  • naturalman3 kullanıcısına yanıt
    Yaklaşımınız güzel, göze hitap meselesi biraz da istanbul da yüzbaşıoğlu ve ikincielotomobil firmaların da zamanım her ne kadar kısıtlı olsa da araçlara baktım iki yerde de benzinli juke buldum beyaz ve kırmızı hem fiyatı fahiş-di hemde istediğim şekilde değildi. Koç finans dan kredi kullanacağım için sahibin den bakamıyorum şuan da
  • ukubat U kullanıcısına yanıt
    Polo almadan önce mazda2 ve mazda3 lere bakıyordum hatta denedik çekmeköy de biryer vardı tam ismini hatırlamıyorum motor sesi çok hoşuma gitmişti. Kısmetimizde polo varmış :) polo bakanlara tavsiyem dizel alsınlar
  • 3 sene olacak juke a biniyorum
    Öyle dar fln değil hem spor hem aileye yeter biz 4 kişilik bi aileyiz çok eğleniyoruz
    Benim aracım benzinli performans süperr
    7 litre fln yakıyo ist şehir içi
    - si si yok aracın emin ol
    Tarzı yeter benim gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.