|
Nissan Magnite, markanın en kompakt SUV modeli olmaya geldi
-
-
e bu 2008
-
3 silindirli 1.0 72bg atmosferik motor mu? Allah'ım sana geliyorum
İnşallah sadece Hindistan'da kullanılmaya devam eder
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AsiretinMarjinalCocugu
İnşallah sadece Hindistan'da kullanılmaya devam ederulke bu hizla fakirlesirken yakinda hindistana bile asagidan bakmamiz gayet olasi. eskiden youtubeda urun incelemelerine bakarken hep avrupali amerikali incelemeler gelirdi, simdi bakiyorum hep hintli, paki, garip garip diller konusan elemanlar. nedeni basit eskiden amerika ortalamasinda elektronikleri alabiliyorduk, simdi aldiklarimiza batida donup bakmiyorlar bile. net sekilde ulke klasman dustu.
-
Bir tek QQ'yi tanıtamadı adamlar.
Bu arada araca yandan bakınca bir şeyler eksik, olmamış havası var.
-
Hocam artık 750'lik motorsiklet motorlarını arabalara swaplamaya başlayacaz herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gelecek olani tahmin etmesi zor degil. yabanci araclari alamiyacak hale geldigimizde yerli ureticiler bir arabadaki herseyi kirpip tenekeden arac yapacaklar, eski dogan sahin devrindeki gibi herkes ayni arabayi kullanacak.
-
Koysana 1.0 tce
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: darkauraulke bu hizla fakirlesirken yakinda hindistana bile asagidan bakmamiz gayet olasi. eskiden youtubeda urun incelemelerine bakarken hep avrupali amerikali incelemeler gelirdi, simdi bakiyorum hep hintli, paki, garip garip diller konusan elemanlar. nedeni basit eskiden amerika ortalamasinda elektronikleri alabiliyorduk, simdi aldiklarimiza batida donup bakmiyorlar bile. net sekilde ulke klasman dustu.
Alıntıları Gösterhocam çok güzel başarılı ve yerinde analiz bir oldu. ülkenin son bir kaç yıldaki gidişatını 10 numara tespitle özetledin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 20 Temmuz 2020; 2:42:27 >
-
Yakında biz arabayı taşımaya başlıycaz, 1.0 motor nedir Allah aşkına... Küçük hacimli motor fikri hangi gerizekalı dan çıktıysa artık...
-
tesekkurler
-
nerede görsem tanırım bu qashqai :D
-
Juke SLX olmuş gibi sanki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ulke bu hizla fakirlesirken yakinda hindistana bile asagidan bakmamiz gayet olasi. eskiden youtubeda urun incelemelerine bakarken hep avrupali amerikali incelemeler gelirdi, simdi bakiyorum hep hintli, paki, garip garip diller konusan elemanlar. nedeni basit eskiden amerika ortalamasinda elektronikleri alabiliyorduk, simdi aldiklarimiza batida donup bakmiyorlar bile. net sekilde ulke klasman dustu. |
İnşallah sadece Hindistan'da kullanılmaya devam eder |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X