Şimdi Ara

Nissan Micra CVT şanzımana 48.000TL isteyen servis! (4.000TL ye tatlıya bağlandı) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
124
Cevap
5
Favori
11.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazıktır yahu milleti enayi yerine koymak. Sadece cvt şanzımanlı Nissan'dan mı yoksa komple Nissan'dan mı uzak durmalı, anlayamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatik şanzıman araç alacak olanlar..klasik tork konvektörlü şanzıman haricinde şanzıman almayın, aldırmayın..1000 kez söyledik bu da varsın 1001 olsun
  • Geçen gün ben de gittim Nissan servisine. Fiyat 38000 tl imiş doğru mu dedim?

Yanlış. Fiyat 45bin tl dedi.

Buna extra bir garanti yok mu dedim. , 3 yıl, 100bin km gayet iyi bir garanti zaten dedi...

Yorum sizin.

• krycc kullanıcısına yanıt
    Hocam hala ışık yanmamış, gelişme oldukça buraya yazarım, ilk mesajı da düzeltirim.
  • Arkadaşlar merhaba,

Arkadaşımın aracının sorunu çözüldü, ilk sayfayı güncelliyorum.
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Cvt tork konvertörlüler kadar sağlam bir şanzıman Subaru ve toyota yıllardır sorunsuz kullanıyor ama bazı markalar kolaya kaçıp uyumsuz motor ve rezil mühendislikle bir araya getirince böyle sorunlar oluyor.

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Tamam hadi Subaru ve Toyota daki CVT lere sağlam diyelim ama sen de biliyorsun CVT nin uğultusu var, hissiz devirlenmesi var..sürüş konforu ve zevki zayıf
  • quote:

Orijinalden alıntı: earl2000

Merhaba arkadaşlar,

Mevzu bahsi geçen araç işyerimden bir arkadaşımın. 2012 model, 20.000km de Nissan Micra CVT 1.2

Başlıktan da anlayacağınız gibi, aracın CVT şanzımanı arıza veriyor ve servise götürüyor, servis tamirinin mümkün olmadığını,
    şanzımanın değişmesi gerektiğini, işçilik dahil de 48.000TL ödemesi gerektiğini söylüyor.

Garanti, iyi niyet vs hiç bir şey kabul etmiyorlar. Piyasa değeri 35-38.000TL civarında sanırım aracın nasıl oluyorda şanzımanı
    48.000TL oluyor anlamadım!

Bu otomatik araçların açtığı problemler gerçekten insanların canını yakmaya başladı sanırım, tork konvektör can galiba :)
    Gerçi serviste ona da 15-20.000 isterler sanırım, enazından dışarda bi şanzımancı 2.000tlye halleder :)

düzenleme 1:Baykoçlarla konuştuk, onlarda 45 küsür çıkardılar, sonra geri döndüler, cidden yaptırmak istiyorsanız nakit 34.850' ye yapalım diyolar :)

düzenleme 2: Şaşmaz'da bir şanzıman ustasından bir yıl garantili 4.000TL ye yapacağına dair fiyat alındı.

düzenleme 3 : Baykoçlar güncel yazılım yükleyelim bi deneyelim demiş, P.tesi yazılım yüklenecek, bakalım sonuç ne olacak?

Sonuç: Arkadaşın araç yeni yazılım sonrasında da bir kaç gün evvel ışık yakmış, servis yine o acayip rakam karşılığı şanzımanı değiştirmeyi teklif etmiş :)
    Arkadaş Nissan Türkiye ile iletişime geçiyor, bir iki gün cevap vermiyorlar, sonuç ne olacak diye sorduğunda, bir indirim yapılacak ama
    bu indirim mali durumumuza göre değişebilir diyorlar Son olarak dün 4.000TL karşılığında yine iki yıl garantili bir şekilde
    değişim yapacaklarını söylemişler. Önümüzdeki haftalarda değişim yapılacak.

Aslında bunları nitelikli dolandırıcılık iddiası ile savcılığa vereceksin. 48000 lira nere 4000 lira nere. Sizi 4000 liraya kurtarabilecekken 12 kat kazık atma denemesine girmişler daha en başta.

• Son zamanlarda okuduğum bu ve benzeri nissan cvt şanzıman sorunları yüzünden otomatik nissan alma düşüncemden vazgeçtim, tam bir rezalet, 48.000 tl nedir, madem fiyat verdin 4.000 tl nedir ? Yuh.

• 48.000 tl verip yaptıran oldu mu acaba gerçekten
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz gibi tam sahtekarlık,

Göya aracın km az, vs diye indirim yapmışlar, Şikayetvar daki konulara da bakarsanız, herkese farklı teklifler sunmuşlar.

İlk teklif ettikleri fiyata hiç kimsenin aracı tamir ettireceğini sanmam, ya pazarlık yapacak, ya dava edecek ya da dışarda yaparım diyen
    ustalara yaptıracak.
  • Neyseki forumda nissanin fanboylari yok,uyardigimiz adamlar yaklasmaz bu sanzimana

• 48 bin Tl den 4000 Tl ye düşmek ne demek ? Hadi 2-3 bin düşersinde 44 bin düşmek demek nitelikliye girer

Yani diyorlar ki ben bu rakama denk getirebildiğimi uydurayım. Nissan kendi ayağına sıkıyor. Bu durum yayılırsa eğer 1 tane araç satamaz hale gelirler.Pickup ve Suv araçlarında bu şanzıman varsa ayvayı yediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 20 Haziran 2016; 12:38:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Benim 2007 C1'i yavaş yavaş değiştirme niyetim vardı ve 2011-2012 micraları da seçenek listesine koymuştum,

Ben aklımdan ve listemden tamamen çıkardım isteyen gider alır .

Araçların sıkıntılarını okudukça C1 i de satmaktan vazgeçiyorum günden güne
  • quote:

Orijinalden alıntı: earl2000

Benim 2007 C1'i yavaş yavaş değiştirme niyetim vardı ve 2011-2012 micraları da seçenek listesine koymuştum,

Ben aklımdan ve listemden tamamen çıkardım isteyen gider alır .

Araçların sıkıntılarını okudukça C1 i de satmaktan vazgeçiyorum günden güne

i10 alın hocam.
    Elite otomatik

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Cihanair Nissan almadıktan sonra sıkıntı yok gibi gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Cihanair Nissan almadıktan sonra sıkıntı yok gibi gözüküyor

Tek fanatik o yani ?

• Nissan micranın çiçek desenli jantını sordum 10000 tl dedi yuh fransuvanın tacı diyecektim demedim

• oozgur16 kullanıcısına yanıt
    Çok var da o VAG ın flama taşıyanı,,Nissan alsa Nissan ın flama taşıyan fanboyu olur..karekteri böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Çok var da o VAG ın flama taşıyanı,,Nissan alsa Nissan ın flama taşıyan fanboyu olur..karekteri böyle

Fanatiğin markası olmaz herkes bir markanın fanatiği olabilir
    Mesela forumda volvo fanatikleri var her konuda 1.6 dizel s80 falan öneren tipler onlar da gözünüze en az cihanair kadar batmalı bence
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.