Şimdi Ara

Nissan Micra hakkındaki düşünceleriniz ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
119.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bilgisayar ortamında 2005 model nissan mikra tekna kullanım kılavuzu olan varsa
    bana gönderebilirmi? acil lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_suphiba

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Donanim almayin araba alin tam micra icin soylenmis

Kesinlikle katılıyorum. Donanım almayın araba alın.

5 ay kullandım micra k13 kasa(güncel kasa) tekna cvt aracımı.

hız sabitleyici ,esp, otomatik klima vs vs birsürü donanım.

ama gelgelelim amortisör yok! Bir yere giderken bu kadar sallandığımı yıprandığımı hatırlamıyorum.

cvt süper, araç dikkat edilirse bayağı az yakıyor.

ama yalıtım kötü, süspansiyon kötü.. 5 ay dayanabildim ve sonra 100km de 5-10tl fazla vereyim ama mutlu olayım dedim. :)

+1

• mrb arkadaşlar bende 15000 e kadar bir araba arıyorum micralarda yorumları okuduğumda çok fazla olumlu yorum dikkatimi çekti eğer bu fiyata temiz bir micra bulursam almak istiyorum.Fakat micra kullanan arkadaşlara bir sorum olacak 1,2 tekna buldum fiyatı bana uygun görünüyor ama 150000 km micrada küçük bir araba olduğu için kafam karıştı sizce 2004 model tekna 150000 km 15 500 fiyatla iyi mi? 150000 km sıkıntı oluşturur mu?
  • Arkadaşlar merhaba bende bu araçtan almayı düşünüyorum eşime 2006 model ve üstü maksimum 20.00 tl ye otomatik ve içi bej rengi elinde olan veya tanıdığı satan varsa sevinirim bilgi verirse herkese iyi günler teşekkürler.
  • Arkadaşlar,
    Aracın yeni modelleri ile ilgili goruslerinizi bildirir misiniz?
    Hangi modelini almalıyız? Tekna ama motor olarak hangi seçenek? Otomatik vites dusunuyorum. Otomatik şanzıman konusundaki durumu nedir?
    Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.