Bildirim
Nissan navara almak ? (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: kaganss
quote:
Orijinalden alıntı: goodorevil
Bizim arkadaşta Nissan Pathfinder var. Memnun. Çoğu kişi alma dedi ama ben pişman olmadım diyor.
Merhaba, merak ettiğim araçlar arasında ilk sıralarda yer alıyor pathfinder. Araçtan arkadaşınızın memnun olduğunu yazmışsınız. Mümkünse araç hakkında bilgi verir misiniz?
Şehiriçi şehirdışı yakıtı
Periyodik bakım masrafı
Kronik sorunu
Yedek parça durumu
Birde satılık olan araçların km'si 150-200.000 civarında, fiyatları 50-85.000 civarında, alırken nelere dikkat etmek gerekiyor?
İyi günler
Kendi aracının kilometresi 230 binlerde.
2 kere şanzıman beyni değiştirmiş 3000 TL kronik sorun olarak. Otomatik vitesli. Bir de ön salıncaklardan ses gelmesini söyledi.
Yakıtını da şu değerleri vermiş:
Şehir içi 11.5
Şehirlerarası 7.5
Ortalama 9.5 10
Bir de şanzıman beyni konusunda başka bir araçtan şikayet duymadım diyor (Nissan servisinde stajer) bizim şansımıza diyor.
-
Cevabınız için çok teşekkür ederim.
Artık türkiye'ye getirilmeyen bir araç olmasından dolayı yedek parça problem olur mu, navara ile ortak parçalara motora otomatik vitese sahip gibi duruyor.
Captiva almayı düşünürken chevroletin avrupadan çekileceği duyuruldu, renault koleos alayım diye düşünüyorum ama hala istediğim gibi bir araç denk gelmedi, bi yandan da 7 kişilik olsun arazi yeteneği fazla olsun belki yaz aylarında tekne çekme durumu da olabiir derken pathfinder bakarken buldum kendimi, 60.000 tl'ye kadar alıcam bi araç ama karar vermek araç bulmak almaktan daha zormuş bunu anladım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Navara güzel araç gerçektende. İmkanınız varsa alın geçin.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X