Şimdi Ara

.::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::. (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.992
Cevap
176
Favori
1.029.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dtvolkanozbay

quote:

Orijinalden alıntı: drnero

quote:

Orijinalden alıntı: dtvolkanozbay

soğuk suyun içine buz atayım o zaman ötv de %5 artırıldı. 1.6 altı %40 dan %45 çıkarıldı 1.6-2.0 arası %80 den % 90 na çıkarıldı cümleten hayırlı olsun

Yeni fiyat listesini gördünüz heralde(eski kasa)..yeni kasa gelince siz suya bir buz daha atın derim

Kemal Sunalın hangi filmiydi hatırlamıyorum ama şöyle bir replik vardı'' sen ya sayı saymayı bilmiyorsun ya da hiç dayak yememişsin'' diye...Nissan TR'ye

Nissan bu fiyattan araba satacğını sanıyorsa büyük yanlıştadır demektir bu..o paraları verdikten sonra hiç düşünmeden gider CRV alır herkes..

1.6 dci platinuma 104250 tl yazmışlar...Yine söylüyorum...YA SAYI SAYMAYI BİLMİYORLAAAAAR...YA DAA ...

evet 95.000tl lik aracı ötv ve kur farkı ile 10.000tl gibi zamlamışlar buna cvt ve yeni kasayıda eklersek 110-115.000tl arası oturur. bu kadar para verilmez. 85000tl ye 2011 x trial alırım hem vergisi fazla batmaz 2.0dci binerim hem 4x4 olur üzerinede 30.000tl cebimde kalır

Kesinlikle katılıyorum..QQ'ya 90-100 lira vermek büyük mantıksızlık olur..o fiyatlara zaten sinek avlarlar kusura bakmasınlar..Nissan hiçbir zaman bir premium sınıf araç değildir, o paraları haketmesi mümkün değildir.Etiketi koymayla premium olunmuyor..işçilik, malzeme kalitesine bakarım ben..2013de alan aldı fazlasıyla, 2014 de bu fiyatlara elde patlar..ondan sonra ne yaparlar bilemiyorum

Nissan yetklilileri platformu değiştirtdik, maliyet % 30 düştü diyorlardı..Euro ,vergi yükseldi mazeretinin arkasına sığınmasınlaro zaman,Ne euro ne de vergi %30 yükselmedi..fırsattan istifade GEÇİRmeye kalkmasınlar bi zahmet..yemezler..

• Motor hacmi 1600 cc'ye kadar olan araçların, çıplak her 100 TL'si, %45 ÖTV ile 145 TL oluyor. Sonra bu 145 TL üzerine %18 KDV ekleniyor, 171,1 TL oluyor.
    SONUÇ: bu araçlara ödenen paranın %71,1 TL'si vergi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 8 Ocak 2014; 7:32:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRAVEHEART11

Motor hacmi 1600 cc'ye kadar olan araçların, çıplak her 100 TL'si, %45 ÖTV ile 145 TL oluyor. Sonra bu 145 TL üzerine %18 KDV ekleniyor, 171,1 TL oluyor.
    SONUÇ: bu araçlara ödenen paranın %71,1 TL'si vergi
    Yeni kasaların satışı başladıktan sonra 2013 modellerin fiyatını daha da arttıracaklarını sanmam ben. Ellerindeki stokları bitirmek isteyecek ve fiyatı aynı tutacaklardır yoksa hemen herkes biraz daha zorlayarak yeni modelleri almaya çalışır ve eski kasalar ellerinde kalır. Bu arada , bazı arkadaşlar o paraya 2011 üst segment araç alınabileceğini yazmış. Evet alınabilir ama neticede 2.el araç onlar. 0km araç isteyen biraz terleyecek ne yazıkki.

• quote:

Orijinalden alıntı: munzo

Yeni kasaların satışı başladıktan sonra 2013 modellerin fiyatını daha da arttıracaklarını sanmam ben. Ellerindeki stokları bitirmek isteyecek ve fiyatı aynı tutacaklardır yoksa hemen herkes biraz daha zorlayarak yeni modelleri almaya çalışır ve eski kasalar ellerinde kalır. Bu arada , bazı arkadaşlar o paraya 2011 üst segment araç alınabileceğini yazmış. Evet alınabilir ama neticede 2.el araç onlar. 0km araç isteyen biraz terleyecek ne yazıkki.

Alıntıları Göster
    90 k altı alınır

• tek_Türk kullanıcısına yanıt
    Videodaki full herhalde. Çok hoş geldi gözüme yahu.
  • Priori Incantatem kullanıcısına yanıt
    evet videodaki tekna modeli.avrupada tekna en üst model bildiğim kadarıyla.19 jant safety shield deri koltuk fln en dolusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek_Türk

90 k altı alınır

Umarım fiyatlar çok uçuk olmaz :/ 1,6 Dizel otomatik
  • sanctuary33 kullanıcısına yanıt
    Hocam peki Honda CR-V ile karşılaştırdığımızda ne gibi avantaj-dezavantajları var sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Priori Incantatem

Hocam peki Honda CR-V ile karşılaştırdığımızda ne gibi avantaj-dezavantajları var sizce ?
    İngiltere Nissan web sayfasına bakınca biraz canım sıkıldı. Eşim için almayı düşünüyorum;
    otomatik vites olması şart (CVT). 2014 yeni kasa QQ için bir adet benzinli motor seçeneği var;
    o da 1.2 litre. Artık turbo mudur, nedir, bilemem. Nissan bu 1.2 litre motor için CVT/otomatik seçeneği
    sunmuyor. Sadece 1.6 litre dizel motor için sunuyor. Ben de dizel satın almayı düşünmüyorum.
    Benzinli motordaki hacim ve teknoloji değişikliğini anlıyorum fakat benzinli motor için CVT/otomatik
    şanzıman seçeneğinin kaldırılması canımı sıktı açıkcası.

2014 Nissan New Qashqai; broşür (UK - İngiltere Nissan web sayfası):

http://media.nissan.eu/content/dam/pes/default/new-qashqai/brochures/Nissan_Qashqai_prelaunch_UK.pdf

• Priori Incantatem kullanıcısına yanıt
    işin açıkcası fiyatlar belli olmadan aracı canlı canlı görüp binmeden birşey demek doğru olmaz.youtube'da testleri yavaş yavaş dönmeye başladı

https://www.youtube.com/watch?v=F2pg_PLXMak
    https://www.youtube.com/watch?v=F2pg_PLXMak

bu eleman araçtan gayet olumlu bir şekilde bahsediyor kendi yorumlarında... 1.2 motor gerçekten iyi iş çıkartacakmış gibi bir izlenim veriyor.fakat kullanmış olduğu manuel vites olduğu içiin ak mı kara mı otomatik viteste anlayacağız tabikide.

crv nin şuan için bana fiyatı yüksek geliyor ve şekil itibari ile kambur bir arka tasarım bence kötü duruyor.konfor olarak şuanki qq'dan daha iyi olabilir fakat nissan yeni qq'de şuan için kağıt üzerinde iyi iş çıkarmış.bekleyip görecegiz şubat ayında lansmanı olduğu zaman kağıt üzerindeki değişikler ne derece doğru?

• quote:

Orijinalden alıntı: sk67a

İngiltere Nissan web sayfasına bakınca biraz canım sıkıldı. Eşim için almayı düşünüyorum;
    otomatik vites olması şart (CVT). 2014 yeni kasa QQ için bir adet benzinli motor seçeneği var;
    o da 1.2 litre. Artık turbo mudur, nedir, bilemem. Nissan bu 1.2 litre motor için CVT/otomatik seçeneği
    sunmuyor. Sadece 1.6 litre dizel motor için sunuyor. Ben de dizel satın almayı düşünmüyorum.
    Benzinli motordaki hacim ve teknoloji değişikliğini anlıyorum fakat benzinli motor için CVT/otomatik

http://media.nissan.eu/content/dam/pes/default/new-qashqai/brochures/Nissan_Qashqai_prelaunch_UK.pdf

Forumun diğer başlığında yazdım ama burada da yazayım ...QQ severlere 2 müjdeli haber var;

1- Aracın TÜRKİYE lansmanı ŞUBATTA...Yani önümüzdeki ay cihaz Türkiyede

2- 1.2 DIG-T benzili versiyonun da otomatiği var, hem de CVT...Aşağıdaki videodan teknik tanıtım kısmında(süre 9:50 den itibaren tabloda var) izleyebilirsiniz..

Saygılarımla..umarım bilgiler bekleyenlere faideli olmuştur

Gözünüz aydın sayın sk67a

• quote:

Orijinalden alıntı: drnero

quote:

Forumun diğer başlığında yazdım ama burada da yazayım ...QQ severlere 2 müjdeli haber var;

1- Aracın TÜRKİYE lansmanı ŞUBATTA...Yani önümüzdeki ay cihaz Türkiyede

2- 1.2 DIG-T benzili versiyonun da otomatiği var, hem de CVT...Aşağıdaki videodan teknik tanıtım kısmında(süre 9:50 den itibaren tabloda var) izleyebilirsiniz..

Saygılarımla..umarım bilgiler bekleyenlere faideli olmuştur

Gözünüz aydın sayın sk67a

Alıntıları Göster
    1.2 benzinli CVT otomatik modelin hazirandan sonra piyasaya verileceğini okumuştum yani kesinlikle otomatik benzinli modeli gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: haakan26

1.2 benzinli CVT otomatik modelin hazirandan sonra piyasaya verileceğini okumuştum yani kesinlikle otomatik benzinli modeli gelecek.

Alıntıları Göster
    Bu guzel bilgi icin tesekkurler!
    @drnero@Haakan26

Bu hafta 2013 kasa QQ benzinli 1.6 otomatik Platinum test ettik.
    Fiyat 76,5 seviyesine indi; cok feci kacirdik firsati. Fakat su an para yok, yapacak
    bir sey de yok.. Elime para gecmesine 2-3 hafta gibi bir sure var; bir odemeyi
    beklemek durumundayim.

QQ Platinum muzik sistemi hoparlorlerinin Bose marka olmasina bayildim. Evdeki hoparlorlerim ve
    iphone docking cihazim Bose. O markanin hastasiyim. Subwoofer
    bagajdaki yedek lastigin ortasina monte edilmisti.

Yeni kasada da Bose hoparlorler olacak mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 10 Ocak 2014; 22:41:38 >

• quote:

Bu guzel bilgi icin tesekkurler!
    @drnero@Haakan26

Bu hafta 2013 kasa QQ benzinli 1.6 otomatik Platinum test ettik.
    Fiyat 76,5 seviyesine indi; cok feci kacirdik firsati. Fakat su an para yok, yapacak
    bir sey de yok.. Elime para gecmesine 2-3 hafta gibi bir sure var; bir odemeyi
    beklemek durumundayim.

QQ Platinum muzik sistemi hoparlorlerinin Bose marka olmasina bayildim. Evdeki hoparlorlerim ve
    iphone docking cihazim Bose. O markanin hastasiyim. Subwoofer
    bagajdaki yedek lastigin ortasina monte edilmisti.

Yeni kasada da Bose hoparlorler olacak mi acaba?
    Tesekkurler! @drnero
  • quote:

Tesekkurler! @drnero
    Yeni Qashqai 1.2 litre benzinli motor ile gelecek ise, 1.3 litre hacimden dusuk motor oldugu icin
    OTV vergisi bir alt dilimde olacak demektir. Eski 1.6 benzinli motora gore avantaji olur.

Bu da fiyat acisindan avantajli olur, degil mi?
    @sanctuary33@drnero@haakan26
  • sk67a S kullanıcısına yanıt
    1.2 micra ile aynı vergiyi ödersiniz.yani 1.5 yada 1.6 dizel alanlar yıllık 860 lira öderken 1.2 qq sahipleri yıllık 550 lira gibi bir rakam öderler.fakat 1.2 olması 0 araç fiyatına etki etmez bence..mevcut benzinli modellerden daha yüksek fiyatta olacağı kesin yeni kasada bulunan 1.2 benzinli seçeneğinin.
  • sk67a S kullanıcısına yanıt
    Yeni kasa üst versiyonda da Bose sistem var..bir internet sitesinde okumuştum..Bu arada 1.2 benzinlinin MTV avantajı ortada, ama fiyatı nasıl olur bilemiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanctuary33

1.2 micra ile aynı vergiyi ödersiniz.yani 1.5 yada 1.6 dizel alanlar yıllık 860 lira öderken 1.2 qq sahipleri yıllık 550 lira gibi bir rakam öderler.fakat 1.2 olması 0 araç fiyatına etki etmez bence..mevcut benzinli modellerden daha yüksek fiyatta olacağı kesin yeni kasada bulunan 1.2 benzinli seçeneğinin.
    dizel otomatik 4x4 olacakmi fiyati ne olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimmurat06

Alıntıları Göster
    ödülleri daha satışa çıkmadan topluyor
     .::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::.

• quote:

Orijinalden alıntı: mimmurat06

İngiltere'de 4WD manuel olarak satılıyor, 2WD 1.6 DCI CVT olanı 25.300 Paund yani 90.000 Lira.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.