Şimdi Ara

Nissan Qashqai Neden Çok Tutuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
10.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kendini güzel tarif etmişsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nissan pek bilinmese de (2. eli durgun olduğu için) kalitelidir. Klasik diyebileceğimiz japon mantığı ile konfor ortalama, motor ve yürüyen sağlam.

Bende Micra var 2012, Qashqai ile büyük bir konfor farkı yok diyebilirim. Yalnız donanım değişiyor.

Şehiriçi ve yaylalık yerde müthiş araç. Geniş, yüksek, az yakıyor.

Kimsenin tercihiyle bir derdim yok ama neden ğönö (Renault) araçları tutuyorsa tüm etkenleri Qashqaide de görebiliyorum.

Sonuçta güzel araba, fiyat aralığında gayet öne çıkan bir araç.

Kış lastiği ve zincir ile...

• Millette algı var. Nasıl ki eski europaların fanatiği olanlar var. Qqnun da oluştu bu algısı. Millet biraz zor vazgeçer. Ama asla tercih edeceğim bir araç değil. Şu da var. Ne zaman ülkedeki dizel fanatikliği son bulup benzin fanatikliğine geçilir. İşte o zaman qq bu kadar satamaz. Millet diğer modellere yönelir. Qq gene satılır ama satış rakamları benzer olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

Eski aracım 2009 model Qashqai idi tam tamına 8 sene tık demeden harika bir şekilde bizi götürdü getirdi.Ne 1 kuruş masraf çıkardı ne de yolda bıraktı.

Aracı tam 1 ay önce sattım ve yeni makyajlı Qashqai aldım.

Ben şahsım adıma çok memnunum ondan tekrar aldım herkesede tavsiye ediyorum.

Sınıfının en iyi arabasımı diye sorarsanız - değil

ama sınıfının açık ara en mantıklı aracı idi ben aldığımda.

Bu aracın ileride unutulacağınız sanmıyorum. 10 yıldır hem Avrupada hemde Türkiyede segment lideri hemde açık ara lider. Bundan sonra Nissan'ın asla Qashqai'den vazgeçeceğini sanmıyorum. Bana göre nasıl golf c segmenti için referans modelse Qashqai'de kendi segmentinde referans model.

Bir ay önce arkadaşım 2009 Qashqai aldı

Acaba sizden mi aldı diye aklıma gelmedi değil

• quote:

Orijinalden alıntı: STasdemir

quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

Eski aracım 2009 model Qashqai idi tam tamına 8 sene tık demeden harika bir şekilde bizi götürdü getirdi.Ne 1 kuruş masraf çıkardı ne de yolda bıraktı.

Aracı tam 1 ay önce sattım ve yeni makyajlı Qashqai aldım.

Ben şahsım adıma çok memnunum ondan tekrar aldım herkesede tavsiye ediyorum.

Sınıfının en iyi arabasımı diye sorarsanız - değil

ama sınıfının açık ara en mantıklı aracı idi ben aldığımda.

Bu aracın ileride unutulacağınız sanmıyorum. 10 yıldır hem Avrupada hemde Türkiyede segment lideri hemde açık ara lider. Bundan sonra Nissan'ın asla Qashqai'den vazgeçeceğini sanmıyorum. Bana göre nasıl golf c segmenti için referans modelse Qashqai'de kendi segmentinde referans model.

Bir ay önce arkadaşım 2009 Qashqai aldı

Acaba sizden mi aldı diye aklıma gelmedi değil

Hocam benimki ruhsatta 2010 model olarak geçiyordu ama 2009 sonbaharında yola çıkmıştı.

• Donald Draper kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun hocam daha iyisi nasip olur inşallah

• az yakıyor diyen arkadaşlar, araç şehir içi 6-7 lt yakıyor doğru mu?doğruysa pek az yaktığı söylenemez!!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.